orfos wrote:
Σωστα λαλει ο Μαριςο εναναγκει να μας το φακκατε!!!
Καλα ρε παιδια εχετε που τις καλυτερες θαλασσες του νησιου μας,εχετε την θαλασσα διπλα σας και την δυνατοτητα να καμετε ουλα τα ψαρεματα με πολλα καλα αποτελεσματα και μαραζωνετε..?
καμετε λιγο υπομονη μεχρι να κοπασουν οι δυνατοι βορειοδυτικοι..εν και αναγκη καθε μερα να πηγαινετε εν αδικο για μας που κοψαμε μακρια της !
Απο κατασκοπους που εχω ρολανδο, μου λενε οτι τα καλαμαρια ειναι στην επαρχια αμμοχωστου τον τελευταιο μηνα. Ψαρι και καλαμαρι εχει απο τον Γεναρη να δω ή να πιασω
Greg wrote:Απο κατασκοπους που εχω ρολανδο, μου λενε οτι τα καλαμαρια ειναι στην επαρχια αμμοχωστου τον τελευταιο μηνα. Ψαρι και καλαμαρι εχει απο τον Γεναρη να δω ή να πιασω
Συμφωνω απολυτα με τον Γκεκ
Αυριο θα παω καλαμαρκα στην Παφο περκι πιασω!!!!
ελα ορφουι μου παφο και φερε και 3-4 σικλες να τα βαλεις μεσα αλλα φερε και μηχανουα με πολλα ντρακσ και τα παραπανο καλαμαρκα εν που 10 κιλα και πανω.χα χα χα τιποτε εν εχει ρε φιλε αδικος κοπος.μακαρι να ειχε καλαμαρκα αλλα δυστιχως τιποτε εν εχει .εγω εχει νυχτες που αλονειζω τις θαλλασσες αλλα καθε νυχτα λαλω γ......... τον που να ξαναπαει
stathis 1821 wrote:ελα ορφουι μου παφο και φερε και 3-4 σικλες να τα βαλεις μεσα αλλα φερε και μηχανουα με πολλα ντρακσ και τα παραπανο καλαμαρκα εν που 10 κιλα και πανω.χα χα χα τιποτε εν εχει ρε φιλε αδικος κοπος.μακαρι να ειχε καλαμαρκα αλλα δυστιχως τιποτε εν εχει .εγω εχει νυχτες που αλονειζω τις θαλλασσες αλλα καθε νυχτα λαλω γ......... τον που να ξαναπαει