αν το ψαξεις καλα το θεμα εχει και στη Λαρνακαlegendguards wrote:εγω νομιζω ε λαφαζανιες κοπελια
ποτε εφκαλε η λαρνακα καλαμαρια ??????
στην φωτογραφια φαινονται τα αποτελεσματα εξορμησης στις 17/02/2010 στην ελευθερη Αμμοχωστο
4 καλαμαρια , 1 οκταποδι , 1 σουπια
συνολο 3.5 κιλα
Καλαμάρια
Re: Καλαμάρια
The only source of knowledge is experience
Ωραιος φιλε legendguard!!!!
Πολλα ωραιος!
Πολλα ωραιος!
- plenom'metatopsarem?
μπράβο ρε φίλε! ωραίος!!!!apsavvas wrote:αν το ψαξεις καλα το θεμα εχει και στη Λαρνακαlegendguards wrote:εγω νομιζω ε λαφαζανιες κοπελια
ποτε εφκαλε η λαρνακα καλαμαρια ??????
στην φωτογραφια φαινονται τα αποτελεσματα εξορμησης στις 17/02/2010 στην ελευθερη Αμμοχωστο
4 καλαμαρια , 1 οκταποδι , 1 σουπια
συνολο 3.5 κιλα
Ε κοπελια επηε κανενας σας καλαμαρκα????
Μόλις πνάσουν οι αέριες κανονικά πρέπει φκουν προς τα έξω αν και έχω τις αμφιβολίες μου γιατί νομίζω τα περισσότερα επρολάβαν τζε γεννήσαν τζε δεν θα τραβίσουν προς τα έξω αλλά μακάρι να έχω λάθος και να έχουμε και δεύτερη seasonorfos wrote:Ε κοπελια επηε κανενας σας καλαμαρκα????

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ε φιλε μια εφημεριδα της Παφου σημερα λαλειMariosK wrote:Μόλις πνάσουν οι αέριες κανονικά πρέπει φκουν προς τα έξω αν και έχω τις αμφιβολίες μου γιατί νομίζω τα περισσότερα επρολάβαν τζε γεννήσαν τζε δεν θα τραβίσουν προς τα έξω αλλά μακάρι να έχω λάθος και να έχουμε και δεύτερη seasonorfos wrote:Ε κοπελια επηε κανενας σας καλαμαρκα????.
Αν και τα καλαμαρκα κατακλυσαν κυριολεκτικα τις περιοχες της Κυπρου εντουτοις στην Παφο οι ψαραδες βρισκουν μονο αυγα καλαμαριων
Υπομονη στους Παφιτες.
Υπομονη υπομονη μα εσπασαμε!!!!!
- plenom'metatopsarem?
MariosK wrote:orfos wrote:Υπομονη υπομονη μα εσπασαμε!!!!!![]()

Νυχτα μαγικη επεισοδειο 3ο
8 καλαμαρια και 1 σουπια
συνολο 3.3 kg
8 καλαμαρια και 1 σουπια
συνολο 3.3 kg
- Attachments
-
- DSC04307.JPG (147.71 KiB) Viewed 4042 times
Καλα ρε φιλε ποτε πηγες θαλασσα αφου η θαλασσα επετασσε τα κυμαμτα ποξω ηνταλος επηες???
Υ.Γ Πολλα ωραια τα καλαμαρκα και η σουπια!
Σε τι χρωμα καλαμαριερας τσιμπησαν?
Ωραια φιλε ευχαριστώ! Πολυ ωραια τα καλαμαρια και οι σουπιες!legendguards wrote:φιλε επσες
ηταν τελιως ησυχη εκει που παω
καλαμαριερα ροζ 3.0 DTD
Μπραβο! αλοπος ενα παω τζιαι γιω αυριο-μεθαυριο!
Και παλι συγχαρητηρια!
εψές ήταν όπως το λάδι η θάλασσα!!orfos wrote:Καλα ρε φιλε ποτε πηγες θαλασσα αφου η θαλασσα επετασσε τα κυμαμτα ποξω ηνταλος επηες???
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Εν ανάγκη να μας το φάκκατε εμάς τους ΠαφίτεςLEONIDAS wrote:εψές ήταν όπως το λάδι η θάλασσα!!orfos wrote:Καλα ρε φιλε ποτε πηγες θαλασσα αφου η θαλασσα επετασσε τα κυμαμτα ποξω ηνταλος επηες???

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Σωστα λαλει ο Μαριςο εναναγκει να μας το φακκατε!!!MariosK wrote:Εν ανάγκη να μας το φάκκατε εμάς τους ΠαφίτεςLEONIDAS wrote:εψές ήταν όπως το λάδι η θάλασσα!!orfos wrote:Καλα ρε φιλε ποτε πηγες θαλασσα αφου η θαλασσα επετασσε τα κυμαμτα ποξω ηνταλος επηες???
Σε τι χρωμα καλαμαριερας τσιμπησαν??