Καλαμάρια
Re: Καλαμάρια
Παιδια επηατε κανενας σας γυρω εχτες προχτες???
Εν καλα ρε φιλε καποιοι αλλοι εν πιαννουν τιποτε........
για τα καλαμαρια!

- plenom'metatopsarem?
άτε ρε κοπέλλια!!! κοιμήθηκε η παρέα?!!!
εν κινείται φύλο?!
Εχτές έκαμνε ψοφόκρυο!
εν επήεν κανένας?!

εν κινείται φύλο?!
Εχτές έκαμνε ψοφόκρυο!

πηγα ψες με ενα φιλο κοντα στην Ορμιδια αλλα τιποτα ρε φιλε. Βασικα οταν φευγαμε περασαμε και απο το λιμανακι στο Ρομαντζο και κοψαμε καμια κουβεντα με τουσ επαγγελματιες ψαραδες και μας ειπαν πως και μεσα ηταν καθουμενα τα καλαμαρια εψες εκει στην περιοχη, ειχαν πιασει μολις 3 μετριου μεγεθους. Παντως το κρυο ηταν οπως το ξιουραφι 

- plenom'metatopsarem?
αν εξέρατε πόσο θέλω να πάω!!! αλλά η καταραμένη η δουλειά εν μ'αφήνει!
Είπαν μου κι άλλα παιθκιά για πόψε, νομίζω εν καλή νύχτα!!!!! Τζιαι εν κρυάδα που τα τωρά!!!
Είπαν μου κι άλλα παιθκιά για πόψε, νομίζω εν καλή νύχτα!!!!! Τζιαι εν κρυάδα που τα τωρά!!!

- plenom'metatopsarem?
μετά που τούντον καιρό τον ανακατωμένο φαίνεται ετραβήσαν μέσα πάλε! ϊσως πόψε...Demetrisk wrote:πηγα ψες με ενα φιλο κοντα στην Ορμιδια αλλα τιποτα ρε φιλε. Βασικα οταν φευγαμε περασαμε και απο το λιμανακι στο Ρομαντζο και κοψαμε καμια κουβεντα με τουσ επαγγελματιες ψαραδες και μας ειπαν πως και μεσα ηταν καθουμενα τα καλαμαρια εψες εκει στην περιοχη, ειχαν πιασει μολις 3 μετριου μεγεθους. Παντως το κρυο ηταν οπως το ξιουραφι
πιο πολύ κρυάδα!!!

θα παμε και εμεις ποπσε
τορα να δουμε τι θα φκει η ενα φαμε μονο την κριαδα
τορα να δουμε τι θα φκει η ενα φαμε μονο την κριαδα
Ε κοπελια επηατε καλαμαρκα??
Επιαετε τιποτε??
Επιαετε τιποτε??
πηγα χτες και σημερα βραδυ επειδη ηταν 'κρυαδα'... Χτες τσιμπησε ενα χταποδι που εβγαλε ο μαρτινος και αποψε τσιμπησαν 4 λουτσοι ο τελευταιος εσπασε και την καλαριερα 

Esox Lucius
Δεν το ξερα στην καλαμαριερα χτυπουν και λουτσοι??
Καλαμαρια επιαε κανενας?
Καλαμαρια επιαε κανενας?
- plenom'metatopsarem?
όοοο,τι ναναι φέτος τα καλαμαροψαρέματα!!!!!!Greg wrote:πηγα χτες και σημερα βραδυ επειδη ηταν 'κρυαδα'... Χτες τσιμπησε ενα χταποδι που εβγαλε ο μαρτινος και αποψε τσιμπησαν 4 λουτσοι ο τελευταιος εσπασε και την καλαριερα
ξεχασα να αναφερω και το κλασσικο... οταν εριξα τεχνητο κτυπησε καλαμαρι το τεχνητο και ξεψαρισε
Esox Lucius
- plenom'metatopsarem?
συμβαίνει αρκετά συχνά, γιαυτό έχουν τις καλαμαριέρες-ψαράκια φαντάζομαι.Greg wrote:ξεχασα να αναφερω και το κλασσικο... οταν εριξα τεχνητο κτυπησε καλαμαρι το τεχνητο και ξεψαρισε
αλλά τα ψαρέματα τουλάχιστον τα δικά μου τα φετινά...αφήστε το καλύτερα!!!