Ειναι αληθεια αυτο?
Εχει παρα πολλα χρονια να ψαρεψω το ψαρι αυτο και εχασα επαφη με το τι γινεται στες μερες μας

Για δολωματα ΔΕΝ ρωτω γιατι νομιζω θα χαθουμε

Giorkos wrote:εγώ πάντως ρε κοπέλλια όταν επήενα με καλάμι (αντένα) για κουρκούνες έβαζα μόνο ένα μικρό αγκρίστρι....
έλα ντε και εγω φετος το εμαθα . . .Giorkos wrote:εγώ πάντως ρε κοπέλλια όταν επήενα με καλάμι (αντένα) για κουρκούνες έβαζα μόνο ένα μικρό αγκρίστρι.... έχω την εντύπωση ότι όταν έβαλλα πραγκαρόλλα που κάτω που το αγκίστρι εφοούνταν την ...
Πάντως εγώ εψάρευκα τες πριν 4 χρόνια περίπου έβαλλα αγκίστρι που πάνω και πραγκαρόλλα που κάτω, έτσι είχα την ευκαιρία να την αρπάξω τόσο που το αγγίστρι όσο και που την πραγκαρόλλα.Ήταν τόσο αποτελεσματικό το σύστημα και επιάνουνταν τόσο μεγάλα κομμάτια που δεν είχα μπει καν στον κόπο να δοκιμάσω άλλο σύστημα.... Λάθος μου αλλά....(CyBasser) wrote:Giorkos wrote:εγώ πάντως ρε κοπέλλια όταν επήενα με καλάμι (αντένα) για κουρκούνες έβαζα μόνο ένα μικρό αγκρίστρι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mπραναγκαρόλες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι εγώ έκαμα το "έγκλημα" όταν ήμουν μαθητήςkonstantinos kalogir wrote:Πάντως εγώ εψάρευκα τες πριν 4 χρόνια περίπου έβαλλα αγκίστρι που πάνω και πραγκαρόλλα που κάτω, έτσι είχα την ευκαιρία να την αρπάξω τόσο που το αγγίστρι όσο και που την πραγκαρόλλα.Ήταν τόσο αποτελεσματικό το σύστημα και επιάνουνταν τόσο μεγάλα κομμάτια που δεν είχα μπει καν στον κόπο να δοκιμάσω άλλο σύστημα.... Λάθος μου αλλά....(CyBasser) wrote:Giorkos wrote:εγώ πάντως ρε κοπέλλια όταν επήενα με καλάμι (αντένα) για κουρκούνες έβαζα μόνο ένα μικρό αγκρίστρι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mπραναγκαρόλες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λιον πολλα καποια στιγμη ουλλοι εκαμαμεν τοKαι εγώ έκαμα το "έγκλημα" όταν ήμουν μαθητής![]()
![]()
![]()
... σύντομα όμως συνειδητοποίησα το γιατί δεν ήταν σωστό. Τώρα είναι καθήκον μας να το εξηγήσουμε στους άλλους....
Βασικά το πιο μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο ο τρόπος που πιάνεται το ψάρι, δηλαδή αν είναι δίκαιος ή όχι, αλλά το ότι πολύ συχνά πιάνονται πιο μικρά ψάρια και τραυματίζουνται θανάσιμα, οπότε ψοφούν...(CyBasser) wrote:Aυτό αγαπητέ φίλε είναι το λάθος. Δεν "παίζεις" με το ψάρι στα ίσια. Πάει και τρώει το καημένο από αλλού και έρχεσαι και το κτυπάς με κενό αγκίστρι από κάτω. Με λιγα λόγια, αντί ψάρεμα κάνεις snagging![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλύτερα να πάρεις ένα καμάκι, τουλάχιστον αυτό είναι πιο sporting....