Καλαμάρια
Re: Καλαμάρια
Επηετε κανενα γυρω ρε κοπελια????
Υ.Γ Εσεις συνηθως ηντα καλαμαριερες προτιματε (χρωμα)
Υ.Γ Εσεις συνηθως ηντα καλαμαριερες προτιματε (χρωμα)
Ε κοπελια επηετε κανενα γυρω καλαμαρκα??
- plenom'metatopsarem?
φίλε ορφέ ,μαλλον όχι, εν επήεν κανένας, ή εν έχουν ώρα να απαντήσουν. εγώ πάντως δεν έχω χρόνο να πάωorfos wrote:Ε κοπελια επηετε κανενα γυρω καλαμαρκα??
Για τα ερωτήματά σου... θα βρεις τις απαντήσεις σου μέσα στη συζήτηση. Δεν είναι μεγάλη ενότητα, ψάξε το λίγο και θα τα βρεις. Αντιλαμβάνεσαι πως είναι δύσκολο και κουραστικό και χρονοβόρο να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια πράματα.
Σωστος φιλε συγνωμη. Θα μελετησω τη νενοτητα και θα βρω αυτα που θελω.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
File change date and time: 2008:11:15 14:43:10
Image input equipment manufacturer: NIKON CORPORATION
Image input equipment model: NIKON D50
Έτσι 2-3 παρατηρήσεις για τις φωτογραφίες που βάζεις τελευταία.
1ον: Έκανες πολύ πρόοδο τις τελευταίες μέρες στα ψαρέματα σου.

2ον: Έχεις πολλές φωτογραφικές. Παραπάνω που τα καλάμια που έχω. Η φωτογραφια πρεπει να έιναι το χόμπι σου.

3ον: Πρεπει να διορθώσεις την ημερομηνία στις φωτογραφικές σου, έσιει που πάει πίσω 2-3 χρόνια.

no whey no gain
Φιλε σου εχω απαντησεις για ολες τις αποριες σου...
1) Τα ψαρια που πιαννω και το καλαμαρι στην συγκεκριμενη φωτογραφια δεν ειναι παντα απο εμενα πιασμενα δηλαδη τωρα τις τελευταιες μερες ασχοληθηκα παρα πολυ με το ψαρεμα γενικα εμαθα και αποκτησα φιλους με τους οποιους πηγαινω.
Π.χ. πανω το καλαμαρι πιαστηκε απο τον φιλο μου εν παρουσια μου δηλ . πηγαμε μαζι αλλα το πηρε εκεινος και επειηδ η φωτογραφια ηταν πολυ καλη την εβαλα αυτη. Τα ψαρια με το ψαροτουφεκο ομως ειναι αποκλειστικα δικα μου στην αλλη ενοτητα.
2)Φωτογραφικες εχω 2 και αλλη 1 ο καθενας απτους φιλους μου και για αυτο βγαζουμε απο ολες.
3) Στην συγκεκριμενη φωτο του φιλου μου η ημερομηνια της φωτογραφικης δεν σαζεται με τπτ. Πορσπαθησαμε να το διορθωσουμε αλλα τπτ.
αυτο ειναι ολο ελπιζω να σε καλυψα
1) Τα ψαρια που πιαννω και το καλαμαρι στην συγκεκριμενη φωτογραφια δεν ειναι παντα απο εμενα πιασμενα δηλαδη τωρα τις τελευταιες μερες ασχοληθηκα παρα πολυ με το ψαρεμα γενικα εμαθα και αποκτησα φιλους με τους οποιους πηγαινω.
Π.χ. πανω το καλαμαρι πιαστηκε απο τον φιλο μου εν παρουσια μου δηλ . πηγαμε μαζι αλλα το πηρε εκεινος και επειηδ η φωτογραφια ηταν πολυ καλη την εβαλα αυτη. Τα ψαρια με το ψαροτουφεκο ομως ειναι αποκλειστικα δικα μου στην αλλη ενοτητα.
2)Φωτογραφικες εχω 2 και αλλη 1 ο καθενας απτους φιλους μου και για αυτο βγαζουμε απο ολες.
3) Στην συγκεκριμενη φωτο του φιλου μου η ημερομηνια της φωτογραφικης δεν σαζεται με τπτ. Πορσπαθησαμε να το διορθωσουμε αλλα τπτ.
αυτο ειναι ολο ελπιζω να σε καλυψα

Μα όλες οι φωτογραφικές έχουν πρόβλημα με την ημερομηνία τους; Κρίμα πάντως.
Τελοσπάντων, περιμένουμε εναγωνίως να δούμε τα επόμενα σου ψάρια, εμάς εν μας καιλούν!

Τελοσπάντων, περιμένουμε εναγωνίως να δούμε τα επόμενα σου ψάρια, εμάς εν μας καιλούν!

no whey no gain
-
Επιά και εγω εχτές ... το καλο έκοφκε στον τοπο που επιαμε αλλά δεν επιασα τίποτεΣτάθης wrote:File change date and time: 2008:11:15 14:43:10
Image input equipment manufacturer: NIKON CORPORATION
Image input equipment model: NIKON D50
Έτσι 2-3 παρατηρήσεις για τις φωτογραφίες που βάζεις τελευταία.
1ον: Έκανες πολύ πρόοδο τις τελευταίες μέρες στα ψαρέματα σου.![]()
2ον: Έχεις πολλές φωτογραφικές. Παραπάνω που τα καλάμια που έχω. Η φωτογραφια πρεπει να έιναι το χόμπι σου.![]()
3ον: Πρεπει να διορθώσεις την ημερομηνία στις φωτογραφικές σου, έσιει που πάει πίσω 2-3 χρόνια.

- Attachments
-
- petros 049.jpg (253.44 KiB) Viewed 4643 times
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- chrysanthos9
fISHANDCHIPS wrote:
Επιά και εγω εχτές ... το καλο έκοφκε στον τοπο που επιαμε αλλά δεν επιασα τίποτε

Αμαν τον Πετράκι που ήταν μωρό!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Χαχαχα, ρε Πετρο, πόθθεν την εξίθαψες?
Ωραίο ενθύμιο πάντως!
Πάντως τον φίλο του ορφού ήβρα τον και μιλήσαμε και μου διαβεβαίωσε ότι εν μαζί σήμερα που το επιάσαν.

Ωραίο ενθύμιο πάντως!

Πάντως τον φίλο του ορφού ήβρα τον και μιλήσαμε και μου διαβεβαίωσε ότι εν μαζί σήμερα που το επιάσαν.

no whey no gain
-
Εν έχω ιδέα ρε φιλε που εσύρναμε ... κάτι πάει λάθος δαμέcaveman wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Πε μου ότι έσηρνες ακριβώς μες την λάντα ομπρώς σου![]()
![]()

Πάντος θυμούμε οτι τζίνο τον καιρό επιάνναμεν πολλά ούθκια ... σιλιαες και μεγάλη ποικιλία ... που καιρός που εφκένναν οι γόπες σε ένα μετρο νερο

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια