Καλαμάρια

christos nic

Re: Καλαμάρια

Post by christos nic »

plenom'metatopsarem? wrote: να παίζει ρόλο στις γυναίκες?!!! ε, δοκίμαστο και πε μας! :D
επήες τελευταία?!!! :)
Εσκευτηκες την φαση να κατεβει κανενας πελλος με το καλαμι και τις καλαμαριερες μες σε κανενα club και να αρκεψει τα πειραματα πουκατο που τις λαμπες :D εν να του δωκουν πρωτο τραπεζι πιστα αλλα οη μες το club..μες το ψυχιατρειο της αθαλασσας να ψαρευκη οσο θελει τζιμεσα :confusion-seeingstars: !!Τωρα που το ξανασκευτουμε εν και παραξενο να το καμει κανενας αλλα αρκουν λιο τα καρναβαλια :) τοσα πραματα ντυνουνται και καμνουν τα τουτο γιατι οχι..
σοβαρα τωρα το πειραμα εγινε σπιτη οχι σε club :) να ειναι καλα ο φιλος Greg που εδωσε τις πληροφοριες για τα χρωματα και κατω που την blacklight λαμπα σε σκοτεινο δωματιο τα κιτρινα-πορτοκαλια-ασπρα και καποια αλλα χρωματα εφενουνταν λες και ειχαν μεσα φως που το φωτισμο που βγαζαν :o !!μακαρι να εχουν δικαιο οι επιστημονες οτι τα καλαμαρια βλεπουν υπερυθρα και να καμουμε προοδο! :think: Δεν βρηκα χρονο φιλε να παω και μαλλον μολις ησυχαση λιο η θαλασσα θα δοκιμασουμεν..αν εχει και λιο κυματου'ι' εν και πειραζει αλλα ο'ι' ετσι κυμματαρες που εχει τουντες μερες παλε,προσαρμοζομαστε καταλληλα καμνουμε και κανενα καστινγκ παραλληλα!εσυ εκτος που την φορα με την σουπια ξαναδοκιμασες ??

christos nic

Post by christos nic »

εσκευτουμουν να παω κανενα γυρο ποψε για καλαμαρια που ελιαναν οι αεριδες αλλα εν εμαθα αν ειχεν η θαλασσα τρικυμια που καιρο που μεσα,καποτε γινετε και τουτο να σταματα να φυσα και για πολλες ωρες να εχει φουρτουνα που μεσα..ξερεις η ακουσες τιποτα αν σταματησαν τα κυμματα??

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

christos nic wrote:εσκευτουμουν να παω κανενα γυρο ποψε για καλαμαρια που ελιαναν οι αεριδες αλλα εν εμαθα αν ειχεν η θαλασσα τρικυμια που καιρο που μεσα,καποτε γινετε και τουτο να σταματα να φυσα και για πολλες ωρες να εχει φουρτουνα που μεσα..ξερεις η ακουσες τιποτα αν σταματησαν τα κυμματα??
ελα Χρίστο, τωρά είδα το μήνυμα. Η θάλασσα έχει λίγο κύμα, αλλά μάλλον ψαρεύεται για καλαμάρια

orfos

Post by orfos »

Kopellia kalispera! Ime neos i sto foroum !
RE kopellia ete mou je mena pate kalamarka ene??
Pete mou lllio ton tropo pos psarefkountai je pete je kanena topon i stin pafo je lemeso na pame perki piame tpt.
Euxaristo!

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

καλοσώρισες :text-welcomewave:
φίλε μου προσπάθα να γράφεις ελλήνικα για να καταλαμβαίνουμε όλοι :D
ψάξε στο φορούμ και θα λύσεις τις απορίες σου
τωρά εαν πίανουμε καλαμάρκα εγώ προσωπικά το 2010 μόνο 5 καλαμάρκα έπιασα και 1 οχταπόδι :D
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

orfos

Post by orfos »

Συμφωνοι φιλοι μου αλλα εγιω ακουω οτι πιαννουν.Καθε μερα παν τζιε πιαννουν. Σιουρα εσιη τζιε που δαμε που πιαννουν
Ε κοπελια πιαννετε καλαμαρκα???
Πατε???
Εσιη κανενα καλο τοπο Παφο?????
Συρνω μεσα την καλαμαριερα(το γουρουνακι) και τραβω σιγα σιγα με κινησεις?
Μολις νιώσω βαρος τραβω???

orfos

Post by orfos »

ατε ρε κοπελλια απαντηστε μου !!!!

plenom'metatopsarem?

orfos wrote:ατε ρε κοπελλια απαντηστε μου !!!!
γεια σου ορφέ.
το ψάρεμα θέλει υπομονή πάνω από όλα!
διάβασε το σχετικό θέμα και θα βρεις σίγουρα απαντήσεις στα ερωτήματά σου

orfos

Post by orfos »

Εδκιαβασατο ρε φιλε εν ωραιες οι συζητησεις σας καμετε τζιε τωρα να συμμετεχω τζιε γιω στις συζητησεις σας ατε
Εμου ειπατε επηατε καλαμαρκα τωρα τελευταια πριν 2,3 μερες??
Πετε μου κανενα καλο τοπο Παφο και Ελευθερη Αμμοχωστο για καλαμαρκα!!!!

plenom'metatopsarem?

orfos wrote:Εδκιαβασατο ρε φιλε εν ωραιες οι συζητησεις σας καμετε τζιε τωρα να συμμετεχω τζιε γιω στις συζητησεις σας ατε
Εμου ειπατε επηατε καλαμαρκα τωρα τελευταια πριν 2,3 μερες??
Πετε μου κανενα καλο τοπο Παφο και Ελευθερη Αμμοχωστο για καλαμαρκα!!!!
εγώ δεν έπιασα τελευταία αν και προσπάθησα!
αν κατάφερε κάτι κάποιος άλλος, αν θέλει ας μας πει.

orfos

Post by orfos »

Προσπαθησες δηλαδη τι εννοεις πηγες και δεν επιασες?

plenom'metatopsarem?

orfos wrote:Προσπαθησες δηλαδη τι εννοεις πηγες και δεν επιασες?
ναι :) υγεία!

orfos

Post by orfos »

Επειδη ρε φιλε συγκοφκοσε τζιε ξερεις που καλαμαρκα ενε πολλοκαταλαβα εξηγα μου καλυτερα.
Συρνω μεσα την καλαμαριερα με τι καλαμι ομως?
Με οτι θελω μπορει αν ειναι κανονικο π.χ.7 μετρων ή αμα θελω τζιε μηχανουα ενε????
Τζιε τι καμνω μετα ???? Ειπαν μου οτι σουζω λλιον την καλαμαριερα που τα πανω κατω και αντιστροφα και μολις νιωσω βαρος εσιη καλαμαρι πανω σωστα ενε????

orfos

Post by orfos »

ρε Κοπελια απαντηστε μου ατε!!!!! Τζιε θελω πληροφοριες!!
Βαλετε τζιε φελλο πας το καλαμι με την καλαμαριερα οκσα εθελει επειδη αν πιαμε καλαμαρι εννα το καταλαβουμε που το βαρος Σωστα ενε??

andrea5

Post by andrea5 »

φιλε πιο καλο θα ηταν ενα καλαμι με μηχανη πανω στα 2,50 -3,00 μετρα ,που να ριχνει με λιο βαρος ως τα 20-25 γραμμαρια ,τζιαι μισηνα 20-25 χιλιοστα ...

Post Reply

Return to “Ψάρια και το ψάρεμα τους”