christos nic wrote:χεχεχε
έχασα κι εγώ ένα πολύ μεγάλο κάποτε, δεν μπορούσε να το σηκώσει το καλάμι, φοβήθηκα μη σπάσει και όπως δεν είχα απόχη, το έχασα!!!
πρέπει να ήταν το πιο μεγάλο που είχα πιάσει ποτέ μου!
από τότε...μόνο με απόχη τα μεγάλα τουλάχιστον!

επαρχία που τα έπιασες?! (αν θέλεις να πεις. αν όχι ...καταλαβαίνω

)
[/quote]
Ρε φιλε εδωκες μου την ευκαιρια να θιξω την κατασταση που επικρατει σε πολλες παραλιες, οι περιοχες που ψαρευω διατηρω τες απορητες μετα που ειδα και ακουσα πολλα που ασυνειδητους σε σημειο που καταλαβα ποσο πισω ενει ακομα οι περισσοτεροι κυπρεοι ψαρευκουν με το χτυκιο και οχι με σεβασμο,μεχρι και με βαρκα να γαζωνει δυχτια σε παραλια που ακουσε που καλαμαδες οτι πιασαν 5-6 κιλα

,βουρουν να ψαρεψουν τζιαμε που εστεκες μολις φυγεις γιατι ειδαν σε που εφκαλες ενα ψαρι λες και σε αλλο σημειο εν εχει και το ασχημο περνουν και τα παιδια τους μαζι και τους δινουν ετσι μαθηματα, ετσι αποφευγω τουτους τους τοπους που μαζευονται αυτοι ολοι γιατι θελω να απολαμβανω το ψαρεμα μου και οχι να νευριαζω!
Η χαρα που θα εισπραξης οταν παρεις ψαρι απο μια περιοχη, ενα σημειο που εσυ ανακαλυψες μετα που μελετη του τοπου εν περιγραφετε και οπως πιστευω εσυ οπως και καποιοι αλλοι ξερουν το..![/quote]
ξέρουμεν το ,ξέρουμεν το
διάβασε και παλαιότερα ποστς να καταλάβεις!
απλά επειδή ψαρεύω επαρχία Λάρνακας για κεφαλόποδα και μετά την αλλαγ΄ητου καιρού ακόμα να στρώσουν στα μέρη πο πάω, ρωτούσα μήπως ξεκινήσαν! Σεβαστή η απάντησή σου! Κανένα πρόβλημα.
πληροφοριακά πήγα σήμερα, είδα ένα δυο σουπιοκαλάμαρα κοντά στην ακτή, δεν ενδιαφέρονταν καθόλου για τις καλαμαριέρες μου, δεν ήταν και μεγάλα, κατάφερα να πιάσω όμως μια σουπιά 505 γραμμάρια. Από το τίποτα...