Καλαμάρια
- plenom'metatopsarem?
Re: Καλαμάρια
κανένα νέο κοπέλια?! Επήεν κανένας?!
πηρα 1 σημερα με βαρος 1050 γρ
συνολο καλαμαρια τον τελευταιο 1μιση μηνα καμια 30ρια κιλα... να ναι καλα ο Σταθης με τους τοπους του
συνολο καλαμαρια τον τελευταιο 1μιση μηνα καμια 30ρια κιλα... να ναι καλα ο Σταθης με τους τοπους του

Esox Lucius
ετζαι βαλετε καμια φωτογραφια ομως να γλικανουμε και εμεις.
The only source of knowledge is experience
-
ε πέ μας και εμάς κανένα τόπο του Στάθη να πίασουμε κανένα και ακόμαGreg wrote:πηρα 1 σημερα με βαρος 1050 γρ

έννα οχταπόδι ε πίασαμε και εκείνο ήταν μωρό

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
Μπράβο!Greg wrote:πηρα 1 σημερα με βαρος 1050 γρ

Πάλε καλά που έν επάθαμε όπως την άλλη φορά ...

no whey no gain
αμαν δουλευκεις βαρδυα παεις ψαρεμα οποτε εχεις ωρα, ασε να τα πουμε που φτομας 

Esox Lucius
Ενώ άμα δουλέυεις το δικό μου ωράριο, πάεις μες τα Χριστούγεννα, Πάσχα τζιαι Καλοκάιρι...
Ειδικά το τελευταίο, τζιαμέ να δεις ψάρεμα που κάμνεις...

Ασε να δούμε μες τα Χριστούγεννα, εν να κατεβώ καμιά μέρα Λευκωσία, τζιαι που τζιαμέ πάμε μαζί.
Ειδικά το τελευταίο, τζιαμέ να δεις ψάρεμα που κάμνεις...

Ασε να δούμε μες τα Χριστούγεννα, εν να κατεβώ καμιά μέρα Λευκωσία, τζιαι που τζιαμέ πάμε μαζί.

no whey no gain
ευτυχως που τα εχουμε και τουτα να ποσκολιουμαστε.. 4 κοκκινα ποψε 2.1kg συνολο
Esox Lucius
Τα κότζινα εν μέλι ρε. Άμπα τζε για τα θράψαλα που λαλείς?Tryfon wrote:ρε μα φτομα λεσι τζιντα κοτσινα!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
γιατι έχει και άλλα κόκκινα εχτος που τα θράψαλα ?εψες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για την επερχόμενη εισβολή των καλαμαριών στις θάλασσες ... με την αυξηση της θερμοκκρασίας ξεκινούν και αναπαράγοντε ακόμα κα σε μέρη που ως τώρα ηταν απλά περαστηκά ... και στο τέλος λαλεί οτι σε λίγο καιρό το καλαμάρι θα σερβίρετε στα φαστφουντάδικα ως ένα φτηνο γεύμα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Εμμ εγώ λαλώ κότζινα τζίνα τα λεπτά που μετά που λίον ασπρίζουν. Κοτζινα λαλούμεν τα θράψαλα κανονικά?fISHANDCHIPS wrote:γιατι έχει και άλλα κόκκινα εχτος που τα θράψαλα ?εψες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για την επερχόμενη εισβολή των καλαμαριών στις θάλασσες ... με την αυξηση της θερμοκκρασίας ξεκινούν και αναπαράγοντε ακόμα κα σε μέρη που ως τώρα ηταν απλά περαστηκά ... και στο τέλος λαλεί οτι σε λίγο καιρό το καλαμάρι θα σερβίρετε στα φαστφουντάδικα ως ένα φτηνο γεύμα
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Το θράψαλο σίγουρα δεν έχει την ίδια ποιότητα κρέατος με το καλαμάρι,διαφέρουν . Είναι όπως το μπαρπούνι με την κουτσομούρα,εμφάνιση σχεδόν ίδια αλλά στην γεύση όχι.
-
Εσαντανόθηκα τωρά ρε ΜάριεMariosK wrote:Εμμ εγώ λαλώ κότζινα τζίνα τα λεπτά που μετά που λίον ασπρίζουν. Κοτζινα λαλούμεν τα θράψαλα κανονικά?fISHANDCHIPS wrote:γιατι έχει και άλλα κόκκινα εχτος που τα θράψαλα ?εψες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για την επερχόμενη εισβολή των καλαμαριών στις θάλασσες ... με την αυξηση της θερμοκκρασίας ξεκινούν και αναπαράγοντε ακόμα κα σε μέρη που ως τώρα ηταν απλά περαστηκά ... και στο τέλος λαλεί οτι σε λίγο καιρό το καλαμάρι θα σερβίρετε στα φαστφουντάδικα ως ένα φτηνο γεύμα
Εγω ξέρω το καλαμάρι το γνωστό,το σουπιοκαλάμαρο και το θράψαλο (το θράψαλο ασπρίζει οταν πεθάνει ή σοκαριστεί τελος πάντων
εσύ πιο λαλεις ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
3 ειδη ξερω οτι εχουμε μεχρι στιγμης... τα σουπιοκαλαμαρα (εγω λαλω τα πρασινα), τα κανονικα κλασσικα καλαμαρκα που βρισκουμε στις ψαραγορες ( εγω λαλω τα κοκκινα) και τα θραψαλα ( που τα λεω θραψαλα)
Esox Lucius