Καλαμάρια

Στάθης

Re: Καλαμάρια

Post by Στάθης »

chrysanthos9 wrote:φιλε κοκκινα επιασαμεν ενα πολυ μικρο χθες αλλα το απελευθερωσαμε τι καλαμαριερες τρυψες τις καλα με τζινο που καμνουν τα πιατα το τελουι και καθαριζουν :D
Η πήγαινε αγόρασε καμια βουρτσα των παπουτσιών και τρίψε με εκείνη κάτω από νερό, με υγρό σαπούνι. :)
Τίποτα από κόκκινα ακόμα...
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

AggelosLRK wrote:καλαμαρι δεν ειναι?πιαστηκε περυσι και δεν τραβουσε καθολου :dance:
αν ειμαστε καλα απο δευτερας παμε να τα εβρουμε,ειναι σε διαφορετικους τοπους
όχι Άγγελος είναι θράψαλο! Τα θρ'αψαλα γίνονται πραγματικά μεγάλα! :twisted:
Κύπρο δεν έχω βγάλει η αλήθεια!
άτε να δούμε...κανόνισε! Αν και δεν βλέπω το καιρό να χειμωνιάζει! :?

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ρε παιδια τα καλαμαρια ψαρευοντε και με τρικιμια η οχι

plenom'metatopsarem?

stathis 1821 wrote:ρε παιδια τα καλαμαρια ψαρευοντε και με τρικιμια η οχι
προτιμότερο...όχι!!!!!
εν τω μεταξύ, ένα πουλάκι είπε μου πως κάτι έφκαλες τελευταία!!! αληθεύει?! :wink:
πούντες φωτογραφίες?! ;)

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ρε φιλε κατι επειασα δυο μερες που επειγα καμια δυο ορες που επειγα επειασα 4 καλαμαρια και 3 σουπιοκαλαμαρα φοτο εωαλα τα προψεσινα τα αντιπροψεσινα εφατα αν θελεις κοπιασε παφο να σε παρο στον τοπο μου να παμε με τον μαριο :D

plenom'metatopsarem?

stathis 1821 wrote:ρε φιλε κατι επειασα δυο μερες που επειγα καμια δυο ορες που επειγα επειασα 4 καλαμαρια και 3 σουπιοκαλαμαρα φοτο εωαλα τα προψεσινα τα αντιπροψεσινα εφατα αν θελεις κοπιασε παφο να σε παρο στον τοπο μου να παμε με τον μαριο :D
ήμουν με το Μάριο το Σάββατο τη νύχτα! Το τι εκάμαμε....άφηστα! Χάλια κατάσταση! :D
ήμασταν για γέλια και για κλάματα! :lol:
είπε μου το πως έπιασες! Άμα επιμένεις φίλε μου ... :wink:
άτε, καρτερούμεν που σένα και με σπίννινγκ κανένα ψάρι! :wink:
εννα έρτω Πάφο κανένα διήμερο! Είπαμε με το Μάριο!Για ψάρεμα από βάρκα, σπίννινγκ, κάστινγκ, καλαμάρια, σπίννινγκ σε φράγματα.... πολύν κακό!!!! :D :D :D

plenom'metatopsarem?

stathis 1821 wrote:
031.jpg
Αυτά είναι!!! :wink:

plenom'metatopsarem?

chrysanthos9 wrote:φιλε κοκκινα επιασαμεν ενα πολυ μικρο χθες αλλα το απελευθερωσαμε τι καλαμαριερες τρυψες τις καλα με τζινο που καμνουν τα πιατα το τελουι και καθαριζουν :D
φίλε Χρύσανθε, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα το έκανα αυτό! αν θέλω να το ελευθερώσω, θα το κρατήσω ζωντανό και τη νώρα που θα φύγω θα το αφήσω!!!
φεύγοντας φοβισμένο μπορεί να σου εξαφανίσει και τα υπόλοιπα για αρκετή ώρα!...

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

:clap: :clap: :clap:
ωραία τα καλαμάρκα
εγώ γυρεύκω τόπο δαμέ στην λάρνακα ακόμα πέρκει μου βκάλω κανένα :doh:
εαν έχει κανένα που ξέρει κανένα τόπο δακάτο που έχει καλαμαράκια ασ μας βοηθήσει
λίο (να στείλει κανένα πρ.μ) :pray: :D
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

MariosK

Post by MariosK »

plenom'metatopsarem? wrote: ήμουν με το Μάριο το Σάββατο τη νύχτα! Το τι εκάμαμε....άφηστα! Χάλια κατάσταση! :D
Ρε φίλε μόλις μου ήρτεν τι μα***κια εκάμανεν την Κυριακή!!!

ΕΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕΝ ΔΥΟ ΑΠΟΧΕΣ!!! Και εν μας εκάνεν εγώ άνοιξαν την τζιόλας!!!

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
plenom'metatopsarem? wrote: ήμουν με το Μάριο το Σάββατο τη νύχτα! Το τι εκάμαμε....άφηστα! Χάλια κατάσταση! :D
Ρε φίλε μόλις μου ήρτεν τι μα***κια εκάμανεν την Κυριακή!!!

ΕΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕΝ ΔΥΟ ΑΠΟΧΕΣ!!! Και εν μας εκάνεν εγώ άνοιξαν την τζιόλας!!!
πολλά ωραία!!! Χαράς το νου μας! Άτε, τζιαι να πεις εγώ εν το ήξερα πως εκατέβασες, επήρα τη δική μου!
Εσύ την εβλοημένη, τι ήθελες τζιαι άνοιξες την?!!!!!!!!!

MariosK

Post by MariosK »

Ανάθεμα τα! :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:Ανάθεμα τα! :lol: :lol: :lol:
χεχεχε! :D
Υγεία ρε φίλε! Την επόμενη φορά...καλύτερα! καλά επεράσαμε! οι ατυχίες εν μες το πρόγραμμα...συμβαίνουν!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

plenom'metatopsarem? wrote:
φίλε Χρύσανθε, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα το έκανα αυτό! αν θέλω να το ελευθερώσω, θα το κρατήσω ζωντανό και τη νώρα που θα φύγω θα το αφήσω!!!

κατακριβια αφηκαμεν τον μακρια που τζαμε γιατι ειχαμε υποψιες οτι εκυκλοφορουσαν μεγαλα. Εντομεταξυ οι σουπιες εν μας τσιμπουν καλα πανω στις καλαμαριερες επιασα 2 καταλαθος ενω εκανα σπινκ για σφυρνες με μετρια ταχυτητα τεχνιτου και επιασα 1 μετα εβαλα καλαμαριερα ταχα για καλυτερα αποτελεσματα αλλα τιποτε μετα ξαναβαλω ψαρουι και πρωτη βολη επιασα ακομα μια :D
Rememper always someone waiting for you at home

plenom'metatopsarem?

chrysanthos9 wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:

κατακριβια αφηκαμεν τον μακρια που τζαμε γιατι ειχαμε υποψιες οτι εκυκλοφορουσαν μεγαλα. Εντομεταξυ οι σουπιες εν μας τσιμπουν καλα πανω στις καλαμαριερες επιασα 2 καταλαθος ενω εκανα σπινκ για σφυρνες με μετρια ταχυτητα τεχνιτου και επιασα 1 μετα εβαλα καλαμαριερα ταχα για καλυτερα αποτελεσματα αλλα τιποτε μετα ξαναβαλω ψαρουι και πρωτη βολη επιασα ακομα μια :D
οκ, ωραίοι!είπα να μεν αναφέρω και τούτη την περίπτωση ,αλλά αφού το εκάματε... :) μια χαρά!
αν και προτιμήστε να τα κρατήσετε ζωντανά και μετά να τα χαιρετήσετε! γνώμη μου φυσικά!
αν γνωρίζει κάποιος πόσο μακρυά βλέπουν τα καλαμάρια πάντως ας μας πει! Θυμάμαι είχα δει ένα ντοκιμαντέρ(πολύ παλιά) και είχα εντυπωσιαστεί! Νομίζω ανέφερε πως βλέπει τη λεία του μέχρι και 2 μίλια μακρυά!
Πάντως αν αναρωτιέστε γιατί το φως έλκει τα καλαμάρια και πως το αντιλαμβάνεται, 2 ενδιαφέροντα άρθρα! στα αγγλικά...

http://www.neatorama.com/2009/07/11/squ ... hout-eyes/
http://www.thaindian.com/newsportal/hea ... 99693.html

Post Reply

Return to “Ψάρια και το ψάρεμα τους”