theodoulos wrote:Στο γκολντεν κοστ στον Πρωταρα ειχεν ενα που εβαλεν ενα αγκιστρι με δολωμα κεφαλουθκια που ειχε ο ιδιος απο πριν πιασει και διατηρησει ζωντανα και εβαλεν το μεσα στους βραχους ... μετα εδινε το καπου και επιανεν καθε λλιο καιρο και μια !!!!
Kαι έχανε όλη την υπέροχη πάλη τους στο καλάμι?!? Τέλως πάντων, spinning όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και μιλούμε για αληθινό σπορ!
Μεν νομιζεις οτι εν εφκολο του να την φκαλει εξω !!!
Εβαλλε τσιροτακια στα χερια του και ετραβαν ετραβαν ετραβαν ... αληθινη μαχη οπως και στο σπιννινκ ... μετα απο προσπαθειες και οταν τελικα το ψαρι κουραζοταν το εβγαλλε εξω με το καμακι και μετα εκοφκεν την ''κκελλε'' της...
Το ψαρι δεν ειχε να παει πουθεν αφου οπως ειπα οταν εδολονε και το εριχνε στα βραχια μετα το εδενε καπου πολυ σφιχτα.
Giorkos wrote:
κοντά στους βράχους ναι...τζιαμέ χώνουμε τζαι γώ.. ....μέσα ???
Πάντως ρε Γιώρκο τζαμιαί στην γειτονιά σου στην Σκάλα άμα σουρουππώσει υπάρχει ένα φοβερό σημείο με σφυρνάρες που περιπολούν συνέχεια αλλά δυστυχώς δεν είναι προσβάσιμο
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Giorkos wrote:
κοντά στους βράχους ναι...τζιαμέ χώνουμε τζαι γώ.. ....μέσα ???
Πάντως ρε Γιώρκο τζαμιαί στην γειτονιά σου στην Σκάλα άμα σουρουππώσει υπάρχει ένα φοβερό σημείο με σφυρνάρες που περιπολούν συνέχεια αλλά δυστυχώς δεν είναι προσβάσιμο
για λέγε, για λέγε........ στη χειρότερη περίπτωση θα ππέσουμε με αλεξίπτωτο
ρε φιλε εγω με το φιλο μου επιαμε 5-6 σφυρνες τον Ιουνη τζε ουλλες εν νυχτα ,εβουρασαν μας τες τζε το απογευμα αλλα εν μας εχτυπουσαν,αρα για μενα ι καλιττερι ωρα ενι τιν ωρα που νυχτωνει ως τες 12 τζιαμε.Επιαμεν τες μεσα στο παλιο λιμανι της λεμεσου ,επιαστηκε μια φορα μια μεγαλη εφεραμε την ως εξω(ηταν τεραστια) αλλα εν ειχαμε αποχη μαζι μας οπους τους βλακες,επροσπαθησα να την φκαλω με τα χερκα μου αλλα εκοπσε το!!! επιε το ψαρουι επιε τζε η σφυρνα . Εγω τισ σφυρνεσ επιατες με yo zuri crystal minnow και με x rap σε εντονα χρωματα οπως πορτοκαλλι
κοπελια εχω ενα τεχνητο σε απομιμηση σαρδελας εν 10εκ ε καλο για σφυρνες οξα να πιαω τεχνητα σε πιο λαμπερα χρωματα γιατι τουτα που εχω εν σε απομιμησης σαρδελας σε διαφορα μεγεθοι? εν να το βλεπουν την νυκτα? ψαρευω απο βραχια και δεν εχει φωτα τζαμε.