Γιατί ήρθαν τα "λαγοψαρα" στην κύπρο?
Re: Γιατί ήρθαν τα "λαγοψαρα" στην κύπρο?
Εν ναν ειδικά μόνον για κούνελλους.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
Με την κουβέντα που είπες ρε Μάριε ,μονομιάς ήρτεν μου στον νού διαγωνισμός για κούνελουςMariosK wrote:Εν ναν ειδικά μόνον για κούνελλους.
Πιστεύκω ενναν είναι ο πιο ωραίος διαγωνισμός και πάνω απ'ολα με πολλή γέλιοMariosK wrote:Εν ναν ειδικά μόνον για κούνελλους.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- chrysanthos9
Και ας μην ξεχνάμε τις δυνατες μάχες που δινούν οι κουνελλοι

Rememper always someone waiting for you at home
Πολλά καλή ιδέα ρε ΠέτροfISHANDCHIPS wrote:Με την κουβέντα που είπες ρε Μάριε ,μονομιάς ήρτεν μου στον νού διαγωνισμός για κούνελουςMariosK wrote:Εν ναν ειδικά μόνον για κούνελλους.Πιστεύκω εννανναν είναι ο πιο ωραίος διαγωνισμός και πάνω απ'ολα με πολλή γέλιοMariosK wrote:Εν ναν ειδικά μόνον για κούνελλους.

Να μας πει ο κ. Ευάνθης που εντόπισεν τα τέρατα τζε να το οργανώσουμε

Άκουσα ο caveman προσφέρετε να κάμει τον κριτή τζε τον δήμιο

- konstantinos kalogir
Εν το μεταξύ....εν έπιασα ποτέ μου κούνελλο...... 

- chrysanthos9
Eπειδή ψαρευκεις νυκταkonstantinos kalogir wrote:Εν το μεταξύ....εν έπιασα ποτέ μου κούνελλο......

Rememper always someone waiting for you at home
Μόλις έβρεις το πρώτο κομμένο παράμαλλο την ώρα που ξημερώνει άλλαξε το τζε βάλε νήμα ή σύρμαkonstantinos kalogir wrote:Εν το μεταξύ....εν έπιασα ποτέ μου κούνελλο......

- (CyBasser)
Ούτε εγώkonstantinos kalogir wrote:Εν το μεταξύ....εν έπιασα ποτέ μου κούνελλο......

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- theodoulos
Κυριε Μαριε και admin ου ισαστε site admin ακουσα οτι καμνουν τους ενα ιδικο καθαρισμα ιδικοι μαγειρες στην ΑΣΙΑ και τρων τους. Και τα ψαρια που τα βρισκουν απο τη μαυρη αγορα !!! Θα επρεπε σαν Κυπρος να το εκμεταλλευθουμε και να ΕΞΑΓΟΥΜΕ τους κουνελους !!!
Λαλείς ρε φίλε να είσαι ο Πρώτος που το σκέφτηκεtheodoulos wrote:Κυριε Μαριε και admin ου ισαστε site admin ακουσα οτι καμνουν τους ενα ιδικο καθαρισμα ιδικοι μαγειρες στην ΑΣΙΑ και τα τρων. Και τα ψαρια που τα βρισκουν απο τη μαυρη αγορα !!! Θα επρεπε σαν Κυπρος να το εκμεταλλευθουμε και να ΕΞΑΓΟΥΜΕ τους κουνελους !!!

- theodoulos
Ε ατε ξεκινουμεν επιχειρηση

Λαγοκέφαλοι έναντι αμοιβής
Λαγοκέφαλοι έναντι αμοιβής
Τη διεξαγωγή του Προγράμματος "Έρευνα για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων της παρουσίας του λαγοκέφαλου (lagocephalus sceleratus) στα παράκτια νερά της Κύπρου", ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο σε συνεδρία του στις 10 Σεπτεμβρίου. Ως γνωστόν, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, το ψάρι "λαγοκέφαλος" προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα στους αλιείς τα τελευταία δύο χρόνια. Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ), στα πλαίσια του πιο πάνω Προγράμματος, θα δημιουργήσει μηχανισμό συλλογής λαγοκεφάλων από τους επαγγελματίες αλιείς, οι οποίοι θα παραδίδουν λαγοκέφαλους στο ΤΑΘΕ έναντι αμοιβής. Η υλοποίηση του Προγράμματος, καταλήγει η ανακοίνωση, αναμένεται να ξεκινήσει περί τα μέσα Οκτωβρίου με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών από το Τμήμα Αλιείας.
Κωδικός άρθρου: 896043
ΠΟΛΙΤΗΣ - 14/09/2009, Σελίδα: 18
Τη διεξαγωγή του Προγράμματος "Έρευνα για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων της παρουσίας του λαγοκέφαλου (lagocephalus sceleratus) στα παράκτια νερά της Κύπρου", ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο σε συνεδρία του στις 10 Σεπτεμβρίου. Ως γνωστόν, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, το ψάρι "λαγοκέφαλος" προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα στους αλιείς τα τελευταία δύο χρόνια. Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ), στα πλαίσια του πιο πάνω Προγράμματος, θα δημιουργήσει μηχανισμό συλλογής λαγοκεφάλων από τους επαγγελματίες αλιείς, οι οποίοι θα παραδίδουν λαγοκέφαλους στο ΤΑΘΕ έναντι αμοιβής. Η υλοποίηση του Προγράμματος, καταλήγει η ανακοίνωση, αναμένεται να ξεκινήσει περί τα μέσα Οκτωβρίου με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών από το Τμήμα Αλιείας.
Κωδικός άρθρου: 896043
ΠΟΛΙΤΗΣ - 14/09/2009, Σελίδα: 18
Re: Λαγοκέφαλοι έναντι αμοιβής

τουτος ο μηχανισμος εν μου αρεσκει καθολου...να δουμε τι θα σκαρφιστουνsince1984 wrote:Λαγοκέφαλοι έναντι αμοιβής
..... θα δημιουργήσει μηχανισμό συλλογής λαγοκεφάλων από τους επαγγελματίες αλιείς...
Esox Lucius
φιλε ξερο απο προτο χερι...ακουστε λεφτα..να φανε και οι κοτες..μισο ευρο το κιλο