Στη συρτή χρησιμοποιούμε μια καλαμαριέρα μόνο, η οποία έχει γλώσσα για να κάνει κίνηση όταν την τραβάς με τη βάρκα. Απλές καλαμαριέρες δεν κάμνουν για τράβηγμα. Συνήθως δουλεύουν καλά οι καταβυθιστές για να μπορέσεις να ψαρέψεις σε βάθη 10-13 μέτρων που τα βαρίδια δύσκολα κατεβάζουν τες καλαμαριέρες σου.koutroullos wrote:Τα καλαμάρια ψαρέυονται συτρτή ή καθετή. Που βλέπω τις ψαρόβαρκες στον Πρωταρά όλοι είναι σταματημένοι με ένα αλακάτι και κάνουν καθετή. Για συρτή πώς τα ψαρέυεις; Βάζεις βάρος; Δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα συρτή με βάρος 100γρ και έχασα μια αρματοσία με 3 καλαμαριέρες (περίπου 5-6μέτρα βάθος).
Καλαμάρια
- konstantinos kalogir
Re: Καλαμάρια
-
Ευχαριστώ πολύ! Νάσε καλά
ανοιχτά φρένα ή όχι; Τι ταχύτητα; Το δοκίμαζα εντελώς λάθος τελικα...

Καλαμάρια
φιλε μου εισαι Λεμεσιανος;konstantinos kalogir wrote:Στη συρτή χρησιμοποιούμε μια καλαμαριέρα μόνο, η οποία έχει γλώσσα για να κάνει κίνηση όταν την τραβάς με τη βάρκα. Απλές καλαμαριέρες δεν κάμνουν για τράβηγμα. Συνήθως δουλεύουν καλά οι καταβυθιστές για να μπορέσεις να ψαρέψεις σε βάθη 10-13 μέτρων που τα βαρίδια δύσκολα κατεβάζουν τες καλαμαριέρες σου.koutroullos wrote:Τα καλαμάρια ψαρέυονται συτρτή ή καθετή. Που βλέπω τις ψαρόβαρκες στον Πρωταρά όλοι είναι σταματημένοι με ένα αλακάτι και κάνουν καθετή. Για συρτή πώς τα ψαρέυεις; Βάζεις βάρος; Δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα συρτή με βάρος 100γρ και έχασα μια αρματοσία με 3 καλαμαριέρες (περίπου 5-6μέτρα βάθος).

Sent from my iPhone using Tapatalk
- konstantinos kalogir
belluga wrote:φιλε μου εισαι Λεμεσιανος;konstantinos kalogir wrote:Στη συρτή χρησιμοποιούμε μια καλαμαριέρα μόνο, η οποία έχει γλώσσα για να κάνει κίνηση όταν την τραβάς με τη βάρκα. Απλές καλαμαριέρες δεν κάμνουν για τράβηγμα. Συνήθως δουλεύουν καλά οι καταβυθιστές για να μπορέσεις να ψαρέψεις σε βάθη 10-13 μέτρων που τα βαρίδια δύσκολα κατεβάζουν τες καλαμαριέρες σου.koutroullos wrote:Τα καλαμάρια ψαρέυονται συτρτή ή καθετή. Που βλέπω τις ψαρόβαρκες στον Πρωταρά όλοι είναι σταματημένοι με ένα αλακάτι και κάνουν καθετή. Για συρτή πώς τα ψαρέυεις; Βάζεις βάρος; Δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα συρτή με βάρος 100γρ και έχασα μια αρματοσία με 3 καλαμαριέρες (περίπου 5-6μέτρα βάθος).![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

-
εν κολλητοι σου δηλαδη, η απλοι γνωστοι? 

- konstantinos kalogir
Θα ήθελα να ήταν κολλητοί αλλά δυστυχώς απλά βρεθούμαστε που και που για κανένα φαίM.S.BUFFALO wrote:εν κολλητοι σου δηλαδη, η απλοι γνωστοι?

-
ρε παιδκια εσεις πως φωτιζετε τες καλαμαριερες σας?γιατι με το φαναρι μια-δκυο βολες...ακουω απόψεις.. 

Rapala Charge 'N Glow Fishing Lure
- Attachments
-
- 414hg2AUOaL.jpg (22.43 KiB) Viewed 11065 times
-
φαναρακι UV. καμνει και για οτιδιποτε φοσφορουχες χαντρες/βαριδια κτλ.
εγω χρισημοποιω το και για να ελεγχω τες μισινες μου τη νηχτα στο καστινγκ. οταν ι μισινα ειναι χροματιστη (κιτρινο, κοκκινο, πορτοκαλι, γαλαζιο) τι νηχτα φενετε καλητερα με UV αντι με κανονικο φαναρι.
εγω χρισημοποιω το και για να ελεγχω τες μισινες μου τη νηχτα στο καστινγκ. οταν ι μισινα ειναι χροματιστη (κιτρινο, κοκκινο, πορτοκαλι, γαλαζιο) τι νηχτα φενετε καλητερα με UV αντι με κανονικο φαναρι.
-
Απο που τα βρισκουμαι?περίπου τιμές?μιλώ για τα κουτιά...ευχαριστώ! 

http://www.psarema-shop.com/product.php?product_id=856steliosgewrgiou wrote:Απο που τα βρισκουμαι?περίπου τιμές?μιλώ για τα κουτιά...ευχαριστώ!
Re: Re: Καλαμάρια
ANTONISE wrote:Rapala Charge 'N Glow Fishing Lure
Πόσα?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience
Re: Re: Καλαμάρια
http://www.psarema-shop.com/product.php?product_id=856apsavvas wrote:ANTONISE wrote:Rapala Charge 'N Glow Fishing Lure
Πόσα?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2