Σορκοί τζιαι το ψάρεμα τους
Re: Σορκοί τζιαι το ψάρεμα τους
Ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν να ρωτησω ακομα κατι η γαριδα η ζωντανη χρησημευει στο casting για σορκους η αδικος ο κοπος οπος επισης τσε στην αντεννα ειχε κανενας αποτελεσμα? Σορρυ αν βγενω εκτος θεματος
στο casting δεν θα αντέξει στην βολή και πάλι να είναι σχετικά μεγάλη θα πρέπει να την δέσεις με ελαστικό νήμα για να αντέξει και χάνεις την κινητικότητα τις, δουλεύει μια χαρά και η κατεψυγμένη στο casting μην φοβάσαι. στές υπόλοιπες τεχνικές anntena εγγλέζικο bolognese μπορείς να χρησιμοποίησης ζωντανή είναι δυνατό δόλωμαmaxhtec wrote:Ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν να ρωτησω ακομα κατι η γαριδα η ζωντανη χρησημευει στο casting για σορκους η αδικος ο κοπος οπος επισης τσε στην αντεννα ειχε κανενας αποτελεσμα? Σορρυ αν βγενω εκτος θεματος

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Τα κυκλικα αγγιστρια πια ειναι βαλτε καμια φοτο να δουμε τουτα εν καλα για σορκους η εν λιο μεγαλα εντομεταξυ πας το κουτι εγραφε κατι για carp κυπρινο δηλαδη
- Attachments
-
- Photo0181.jpg (8.32 KiB) Viewed 6445 times
-
μαχητή ... αν συγκρινω που το μέγεθος του αεροπλάνου δίπλα ... νομίζω ειναι μεγάλοmaxhtec wrote:Τα κυκλικα αγγιστρια πια ειναι βαλτε καμια φοτο να δουμε τουτα εν καλα για σορκους η εν λιο μεγαλα εντομεταξυ πας το κουτι εγραφε κατι για carp κυπρινο δηλαδη

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Τι νουμερο εν το αγγιστρι??
το μονο που δεν μου αρέσει είναι ότι είναι μακριά η ακίδα από την μύτη του αγκιστριού.συνήθως ψαρεύουμε με μεσαία πχ 4,6 νούμερα του σαργούς γιατί είναι μικρό το στόμα τους, φυσικά εξαρτάται και τι θα δολώσεις
Εν θυμουμε ρε φιλε εν εχο το κουτι του νομιζο η 4 η 6 αλλα εν μεγαλο αγγιστρι τσε χοντρο
αστο για τους κυπρίνους