οι μεγαλοι σκορκοι εννοω κοντα στο κιλο ειναι οι αγαπημενοι μου δεν τους αλλασω με κανενα ψαρι εχτος που μεγαλο μαγιατικο που ειχα την ατυχια και στις 3 συναντησεις που ειχα με μεγαλα μαγιατικα να μην καταφερω να παρω ουτε 1 οταν τα βλεπεις νιωθεις δεος αδρεναλινη στα υψη
chrysanthos9 wrote:οι μεγαλοι σκορκοι εννοω κοντα στο κιλο ειναι οι αγαπημενοι μου δεν τους αλλασω με κανενα ψαρι εχτος που μεγαλο μαγιατικο που ειχα την ατυχια και στις 3 συναντησεις που ειχα με μεγαλα μαγιατικα να μην καταφερω να παρω ουτε 1 οταν τα βλεπεις νιωθεις δεος αδρεναλινη στα υψη
+ 1000000000000000000000000000 Ακριβως και εγω το ιδιο φιλε Χρυσανθε το αγαπημενο μου ειναι οι σαργοι πολύ ομορφα ψάρια..
Αλλα σιγουρα και οι συναντησεις με τα κυνηγιαρικα ....να δεις να σου ερκεται μες τα μουτρα καταμερωπο ειναι ισως ενα που τα εντυπωσιακοτερα θεαματα στο υποβρυχιο κυνηγι!
MariosK wrote:Σφυρίδα η πρασινομάτα . Βάλλεις την μες την βάρκα τζε μονομιάς θέλεις να την σύρεις πίσω
δικοπο μαχαιρι φιλε η σφυριδα.. βλεπεις την μεστη βαρκα θελεις να την συρεις πισω... εκαμες το λαθος να την συρεις πανω στο καρβουνο... θελεις κι αλλη...
γιατι αποφευγω τα μαυροψαρα νομιζεις??? εν θελω πειρασμους μακρια και αγαπημενοι με να την δω με να με δει. μια χαρα ειναι και αμαν την φανταζουμε η αμαν την βλεπω που φωτος
MariosK wrote:Σφυρίδα η πρασινομάτα . Βάλλεις την μες την βάρκα τζε μονομιάς θέλεις να την σύρεις πίσω
δικοπο μαχαιρι φιλε η σφυριδα.. βλεπεις την μεστη βαρκα θελεις να την συρεις πισω... εκαμες το λαθος να την συρεις πανω στο καρβουνο... θελεις κι αλλη...
γιατι αποφευγω τα μαυροψαρα νομιζεις??? εν θελω πειρασμους μακρια και αγαπημενοι με να την δω με να με δει. μια χαρα ειναι και αμαν την φανταζουμε η αμαν την βλεπω που φωτος
φιλε εν το επιδιωκω να σου πω την αληθεια τωρα αν μου δειξει το βυθομετρο μου ψαρια και κατεβασω κατω και εμφανιστει κανενα μαυρο που το πουθενα και χτυπησει τον πλανο τι να καμω?? απλα εν το επιδιωκω γιατι εν θελω να χαλω τοπους που κρατουν ζωη τα μαυρα εκει
nicolas theocharous wrote:φιλε εν το επιδιωκω να σου πω την αληθεια τωρα αν μου δειξει το βυθομετρο μου ψαρια και κατεβασω κατω και εμφανιστει κανενα μαυρο που το πουθενα και χτυπησει τον πλανο τι να καμω?? απλα εν το επιδιωκω γιατι εν θελω να χαλω τοπους που κρατουν ζωη τα μαυρα εκει
η αληθεια μια ενει....ο Νικολας εσταματησε να ψαρευκει μαυρα γιατι τωρα εγυρισε το ψαρεμα του αποκλειστικα στα κουνελλοψαρα !
nicolas theocharous wrote:φιλε εν το επιδιωκω να σου πω την αληθεια τωρα αν μου δειξει το βυθομετρο μου ψαρια και κατεβασω κατω και εμφανιστει κανενα μαυρο που το πουθενα και χτυπησει τον πλανο τι να καμω?? απλα εν το επιδιωκω γιατι εν θελω να χαλω τοπους που κρατουν ζωη τα μαυρα εκει
η αληθεια μια ενει....ο Νικολας εσταματησε να ψαρευκει μαυρα γιατι τωρα εγυρισε το ψαρεμα του αποκλειστικα στα κουνελλοψαρα !
εν κανει που σκεφτουμε το καλο σας περκι πιασετε κανενα ψαρι του χαιρκου ειπες μας την και που πανω... καλα να μας καμεις
εν κανει που σκεφτουμε το καλο σας περκι πιασετε κανενα ψαρι του χαιρκου ειπες μας την και που πανω... καλα να μας καμεις