2 μούρμουρους τέρατα έπιασα το 1997 τον Ιούνιο στο λιμάνι του Λατσιού, ήταν 50εκ + ο ένας. Κάπου έχω καταχωνιασμένη μια φωτό (τυπωμένη) της κακιάς ώρας, αν την εύρω πουθενά θα την ποστάρω. Εν τους εχάρηκα όμως τότε (λόγω προσωπικών καταστάσεων )... και δυστυχώς έτσι μέγεθος δεν εξαναείδα που τότε παρά μόνο σε φωτογραφίες ...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
andrea5 wrote:ρολανδο θα ειναι πολλα ενδιαφερον αν τες εβρεις και τες ποσταρεις
Εννά προσπαθήσω. Έχει χρόνια να την δω την φωτό μπροστά μου, αλλά έχω μια ιδέα που μπορεί να είναι. Αν δεν την έβρω... ξέρω ότι ακούονται εξωπραγματικές και ήταν, έπιασα τες σε φάση που δεν με ενδιαφέραν καθόλου οι μουρμούρες (ή ότιδήποτε ψάρι εκείνο το δείλις, εψάρευκα για να ηρεμήσω)και να φανταστεις έδωκα τες σε κάποιον γέρο που εψάρευκε δίπλα μου (εν είχα και που να τες φυλάξω). Έπιασα τες πας σε ακροβάτη που τότε ήταν σπάνιο δόλωμα στην Κύπρο (είχε ένα είδος που δεν ήθελε ψυγείο, έφερνε το ο μακαρίτης ο Ανδρέας και ήταν που τες πρώτες παρτίδες). Τωρά έχει 14 μήνες που εξανάρκεψα τους μούρμουρους συστηματικά και πάνω που μισό κιλό εν επήα και ας έχουμε "τέλεια" δολώματα....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Άγγελε αν κρίνω που την ηλικία του μωρού και τα χέρια του τότε το πολλύν 30 εκατοστά θα ένει. Σίγουρα όμως είναι λεβέντης όπως τζε ο ψαράς που ποζάρει .
Ρε κοπελια ειμαι νεος στο forum και γενικα στο ψαρεμα.. Εσηει παραπανο που ενα μηνα παω για μουρμουρους περιοχες που το ψαρολιμανο ως το ΚΟΤ(ΛΑΡΝΑΚΑ) και τιποτε. 2 25ποντους και 2 15ποντους.. Ενιξερω τι καμνω λαθος.. Εν οι μισινες? Τα δολοματα? Τα αγκιστρια? Τα βαρη? Οι περιοχες? Οι ωρες που παω?(περιπου 21:00 - 02:00). Ειπαν μου για σωληνα καμνει θαυματα.... Γνωστες του ειδους .....Βοηθατε.....
SpyrosZ wrote:Ρε κοπελια ειμαι νεος στο forum και γενικα στο ψαρεμα.. Εσηει παραπανο που ενα μηνα παω για μουρμουρους περιοχες που το ψαρολιμανο ως το ΚΟΤ(ΛΑΡΝΑΚΑ) και τιποτε. 2 25ποντους και 2 15ποντους.. Ενιξερω τι καμνω λαθος.. Εν οι μισινες? Τα δολοματα? Τα αγκιστρια? Τα βαρη? Οι περιοχες? Οι ωρες που παω?(περιπου 21:00 - 02:00). Ειπαν μου για σωληνα καμνει θαυματα.... Γνωστες του ειδους .....Βοηθατε.....
Ρε φίλε εγώ έσχιει 8 μήνες με ούλλα τα δολώματα που τον ΚΟΤ ως το Μαρώνι με πολύ πενιχρά αποτελέσματα. Τωρά εννα αρκέψουν οι μεγάλοι νομίζω
Greg wrote:οσοι ψαχνουν για μουρμουρες να δοκιμασουν επαρχια αμμωχοστου πριν να ειναι αργα.. ειδα μια προσφατη φοτο με 30kg που πιαστηκαν απο βαρκα στα ρηχα
συμφωνω ρε φιλε σημερα ειμουν σε ενα καταστημα και ελαλουσαν οτι επιασαν πολλες επαρχια αμμοχωστου αλα εν ξερω παραπανω λεπτομεριες για τοπο και τροπο
nicolas theocharous wrote:παιδια καλησπερα μιας και ανοιξετε τουτο το topic να σας πω και εγω με τη σειρα μου πως μονο μια μουρμουρα ξερω στην ζωη μου.
την μανα μου
τζιε σε λιο τζιαιρο ενα μαθω και δευτερη. την γενεκα μου
Eγω ψαρευκο επαρχια αμοχοστου. Για μουρμουρες πιανουμε καμπόσες. Ενα καλος τοπος ειναι τα παλαθκια , ομως πρεπει να ξερεις ποτε εν να παεις. Αμαν παεις ανιξει πιανεις αγγουρι , ενω ομως αμαν παεις καλοκαιρι πιανεις και σε καλα μεγεθι. Εγω φετος παλαθκια εν ε ξαναπία εκτος που μια φορα το Μαϊ τζε επιασα ενα κουνελουι
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ