Επιαετε καμιαν με αντεννα ;;;sifu-nas wrote:ατε ρε κοπέλια
εξεκίνησε η σεζον
τι εκάμετε
εν είναι αναγκη να γραφουμε τόπους αλλά τεχνικέσ κλπ.όσοι θέλουν..?
κουρκουνες
- theodoulos
Re: kourkounes
Re: κουρκουνες
Epia tn kiriaki tse epia 2 sto neo limani larnakas
-
μα τελικά πιο εν τουτο το νέο λιμάνι στην Λάρνακα ???
ε για υποβρίχια και βρίσκεται κάτω που το νερο ... και εν το βλέπουμε ???
ε για υποβρίχια και βρίσκεται κάτω που το νερο ... και εν το βλέπουμε ???
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
κάποιος θωρεί πολλήν lost οξά εν η ιδέα μου? 

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- konstantinos kalogir
Σοβαρά τωρά που εν τούτο το νέο λιμάνι και πότε εγίνηκε....;;;;;;;;;;;;;;paramalas wrote:Epia tn kiriaki tse epia 2 sto neo limani larnakas
τζιμέ που ήταν το Λιμανάκη που ελαλούσαμε εμεισ οι Σκαλλιώτες.
Απέναντι που το φασιον μαρκετ. Ν51 Ε1.3 αχαχαχ οι αστειό το τελευταίο.
Απέναντι που το φασιον μαρκετ. Ν51 Ε1.3 αχαχαχ οι αστειό το τελευταίο.
φιλε μου τζιάμε που εν τα καμπαρέ εν το λιμανάκι .
κάποτε είχε ένα περίπτερο τζιάμε το (λιμανάκι) έτσι ήταν η ονομασία του

keep fishing
- konstantinos kalogir
Τζιαμέ εν νεν το λιμάνι της Λάρνακας το μεγάλο, το παλιό....;;;δεξιά του εν η μαρίνα, άρα δηλαδή εκάμαν νέο λιμάνι στα αριστερά του παλιού...;;
ναι ρε φιλε λιμανάκι εν τζίνο που ξέρουμε εμείς οι "σκαλιωτες" τώρα εν νομίζω να έχει άλλο πάντως τώρα τελευταίος pan πολλή τζιάμε
keep fishing
ΔΕΝ ΕΚΑΜΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟ (τουλάχιστον έτσι βλέπω)
εννοεί τζιαμαί που επηαίνεται τζαι εψαρέφκετε.... τζαι εμπένετε που τα ττέλια πάστος βράχους το μεγάλου λιμανιού (του ράουνταμπάουτ)....
στον ίδιο τόπο επηαίαν και τα 2μετρα 'κορίτσια' που εχορεύαν την νύχτα (ε..όσο εχορεύαν) ....
τωρά εν κλειστά...νομίζω εκάμαν τον υπόγειο 'ποταμό' των 'στάσιμων' της παλιάς Τιμάγια ....νερών τζαι καταλήγει τζιαμέ
μιας τζε ανάφερα τον 'υπόγειο ποταμό' .... ένας παρέας μου που ο τζίρης του έσιη εστιατόριο τζαμέ στο ράουνταμπάουντ είπεν μου ότι εβάλαν ειδικά ψαρούθκια μες τον 'ποταμό' τα οποία ετρώαν πολλά τα κουνούπια....η φάση ούλλη είναι ότι οι 'θαμώνες των καπαρέ' επήραν τα πρέφα τζαι επιάναν τα με τα καλάμια...αλήθκεια-ψέματα εν ξέρω.....
εννοεί τζιαμαί που επηαίνεται τζαι εψαρέφκετε.... τζαι εμπένετε που τα ττέλια πάστος βράχους το μεγάλου λιμανιού (του ράουνταμπάουτ)....
στον ίδιο τόπο επηαίαν και τα 2μετρα 'κορίτσια' που εχορεύαν την νύχτα (ε..όσο εχορεύαν) ....
τωρά εν κλειστά...νομίζω εκάμαν τον υπόγειο 'ποταμό' των 'στάσιμων' της παλιάς Τιμάγια ....νερών τζαι καταλήγει τζιαμέ
μιας τζε ανάφερα τον 'υπόγειο ποταμό' .... ένας παρέας μου που ο τζίρης του έσιη εστιατόριο τζαμέ στο ράουνταμπάουντ είπεν μου ότι εβάλαν ειδικά ψαρούθκια μες τον 'ποταμό' τα οποία ετρώαν πολλά τα κουνούπια....η φάση ούλλη είναι ότι οι 'θαμώνες των καπαρέ' επήραν τα πρέφα τζαι επιάναν τα με τα καλάμια...αλήθκεια-ψέματα εν ξέρω.....

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
όντως εν κλειστά γιάμε αλλα έχει τόπο για να ράις αλλα μονο "περπατιτος" .ΚAΠΟΤΕ "επιεναν" τα κορίτσια τώρα pan λείο πιο κάτω
για το άλλο με τα ψάρια πρώτη φορα το ακούω 

keep fishing
προσπάθησα (μετά που έγραψα ο πόστ) να πάρω τηλ το φίλο μου να τον ξαναρωτήσω....για να σιουρευτώ...αλλά τούτο μου είπε...απλώς ήταν να το κάμω doublecheck !!!fisherman wrote:όντως εν κλειστά γιάμε αλλα έχει τόπο για να ράις αλλα μονο "περπατιτος" .ΚAΠΟΤΕ "επιεναν" τα κορίτσια τώρα pan λείο πιο κάτω![]()
![]()
για το άλλο με τα ψάρια πρώτη φορα το ακούω

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- konstantinos kalogir
Το πιο γνωτό ψάρι των γλυκών νερών που τρώει τα κουνούπια είναι ο κουνουπιέρης και ήταν πάντα γεμάτα τα ποτάμια της τιμάγια...Εν έχει καμιά αξία για τον ψαρά γιατί εν πολλά μικρό, και κάμνει μόνο για δόλωμα.. Επίσης είχε πολλά χέλια που φαίνεται ανεβαίναν τον ποταμό από το λιμάνι, καθώς και αρκετά κεφαλόπουλα..Giorkos wrote:ένας παρέας μου που ο τζίρης του έσιη εστιατόριο τζαμέ στο ράουνταμπάουντ είπεν μου ότι εβάλαν ειδικά ψαρούθκια μες τον 'ποταμό' τα οποία ετρώαν πολλά τα κουνούπια....η φάση ούλλη είναι ότι οι 'θαμώνες των καπαρέ' επήραν τα πρέφα τζαι επιάναν τα με τα καλάμια...αλήθκεια-ψέματα εν ξέρω.....
- theodoulos
οι ρε αρεσε μου μουχτι κουνουπιερες ...
- konstantinos kalogir
Btw όποτε εθέλαμε να πάμε ψάρεμα σε φράγμα επέρνουσαμε πάντα που τιμάγια για κουνουπιέριδες, επιάνουνταν πολύ εύκολα, και εν πολύ καλό δόλωμα, απλά εν νεν αντέχει για πολύ στο δολωμένο αγκίστρι, θέλει πολύ λεπτά εργαλεία (αγκίστρια,μολύβια κτλ κτλ) για να μεν το τραυματίσεις..