Re: Αμερικανος
- AggelosLRK
δεν συμφερει ο αμερικανος,μας εχουν κατεβασει τα βρακια με τις τιμες των σκουλουκων
Re:
Άγγελε αν γυρέψεις μεγάλον αμερικάνον μπορεί να το κόψεις τζε στην μέση τζε ίσως μερικές φορές τζε 3 κομμάτια. Στην τελική μπορεί να συμφέρει καλλύτερα που τον ακροβάτη που κάθε λίον πρέπει να τον αλλάσεις επειδή τρων τον τα μιτσιά.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
Re: αμερικανος
Ρε κοπέλια ο αμερικάνος ποσα ευρω ειναι. Και που μπορω να βρω στην Παφο

Rememper always someone waiting for you at home
Φίλε συνήθως εν 6-7 ευρώ τζε έχει 5 μέσα. Έχει όμως διάφορες μάρκες, άλλους πιο μιτσιούς τζε άλλους πιο μεγάλους, εγώ προτιμώ τζίνους του cybait. Στην Πάφο ο μόνος που ξέρω που φέρνει σκούλουκους εν ο Δαμιάνος στον δρόμο της Χλώρακας.chrysanthos9 wrote:Ρε κοπέλια ο αμερικάνος ποσα ευρω ειναι. Και που μπορω να βρω στην Παφο![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Εγώ εν εγόρασα ποττέ μου αμερικάνους αλλά άμαν τον ακροβάτι εκάμαν τον 6 εβρό φέτι, εν ξέρο πόσο θα είναι φέτος
πάντος που ήρτεν ο παρέας που την Ιταλία, έφερε που τζιμέσα... 4 εβρό μια κούτα με 15 τερατοσκούλουκους
τζαι πουλούν μας εμάς τον ακροβάτι... έξι

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- chrysanthos9
Ρε κοπελια μα ενομιαν οτι εν χρυσαφι που μας πουλουν. Να καμνουμε εμεις μια μεγαλη παραγγελια που την κινα και εν να μας καθετε και πιο φτηνα και εν να τζε τερατα οι σκουλουκοι

Rememper always someone waiting for you at home
- konstantinos kalogir
Ο Αμερικάνος είναι 6.5 ευρώ το κουτί και έχει 5 μέσα... Στη Λευκωσία κάποιοι πουλούν τον 8ευρώ αλλά είναι όντως πιο χοντρός και μεγάλος. Τωρά εκυκλοφόρησε (στη Λάρνακα τουλάχιστον) μια πολύ ωραία συσκευασία ακροβάτη, είναι σε κόκκινο μεγάλο κουτί, γράφει έξω YAMBOO και είναι 5 ευρώ μόνο, γεμάτο μεγάλα σκουλίκια, τα οποία σεν κόβονται όταν προσπαθείς να δολώσεις... Είναι κάτι παρόμοιο με τις συσκευασίες που μας πουλούν με το όνομα JAMBO αλλά πολύ ανώτερη. Α και έχει ένα πράσινο δράκο έξω νομίζω και γράφει κάτι κινέζικα νομίζω.
Dirty Jobs Το μάζεμα του...ακούστε το Αμερικανάκι του χτίσαμε 2 σπίτιαAggelosLRK wrote:δεν συμφερει ο αμερικανος,μας εχουν κατεβασει τα βρακια με τις τιμες των σκουλουκων

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ο συγκεκριμενος παρουσιαστης δεν καρτερα που εμας να γοραζουμε σκουλουτζια για να του χτισουμε 2 σπητια... Φκάλλει τα περα μονος του
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
mariosko wrote:ο συγκεκριμενος παρουσιαστης δεν καρτερα που εμας να γοραζουμε σκουλουτζια για να του χτισουμε 2 σπητια... Φκάλλει τα περα μονος του

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!