Φτειρα(ψειρα)
-
Re: Φτειρα(ψειρα)
ειπαν μου εναν τροπο ο ορφος..εν τον εδωκιμασα προσωπικα αλλα για να το λαλει ο ορφος κατι θα ξερει
...δεισε με ενα σχοινι ενα κομματι ομον κρεας και συρτο μες τα φυτζια...αφηστο λιες ωρες τζιε θα εσηι πολλες πανω...νομιζω ετσι μου τα ειπεν..μπορει να μεν θυμουμε τζιε καλα

-
εε εν να το δεις τουτο αναγκαστικα on the field 

Τα φυτζια τζινα που φκαλει η θαλασσα η τζινα που εν μες το νερο
για την ψειρα ακουσα στην παφο καποιο που παει στο λιμανακι και τραβα τα φυκια που επιπλεουν με σχοινια ή δικτυα εξω. στην συνεχεια τα τιναζει στο μπετον του λιμανιου και πεφτουν οι ψειρες απο μεσα. απο οτι μου είπαν ο συγκεκριμενος τις πουλα κατεψυγμενες.
αυριο θα ρωτησω λεπτομερειες να μαθω να μπορω και θα σας πω.
νομιζω ομως αν κανεις το πιο πανω και με τα φυκια που ξερνα η θαλασσα θα βρεις πολλες
αυριο θα ρωτησω λεπτομερειες να μαθω να μπορω και θα σας πω.
νομιζω ομως αν κανεις το πιο πανω και με τα φυκια που ξερνα η θαλασσα θα βρεις πολλες
Για σας που θα μπορουσα να βρω φτειρα στην Λαρνακα και πως να την αναγνωρησω γιατι δεν εχω ξαναδει???
Ευχαρηστω εκ των προτερων...
Ευχαρηστω εκ των προτερων...
Ρε κοπελλια η φτειρα πως δολονετε διοτι κρεμμαστη φεφκει παρα πολλα ευκολα με αποτελεσμα να χανουμε τον σκαρο
Φίλε την περνάς ολόκληρη και πάντα να την περνάς πρώτα από το κεφάλι. Φυσικά χρειάζεται και τo σωστό αγκίστρι.
φιλε μου εγω δολωνω την απο το κωλο προς το κεφαλι.αν ειναι μεγαλη βγαζω την ακιδα λιγο πριν το κεφαλι , στον λαιμο ας πουμε ενω αν ειναι μικρη τη βγαζω απο το κεφαλι το οποιο ειναι σκληρο και κρατιεται καλυτερα.προσοχη ομως γιατι ειναι ευαισθητο δολωμα και φευγει με το παραμικρο τσιμπημα.πρεπει να καρφωνεις στο πρωτο τσιμπημα δεν πρεπει να δινεις καιρο
που λεμε του ψαριου για να τραβησει καλα
που λεμε του ψαριου για να τραβησει καλα
Εγω εβαλλα την κρεμμαστη τσε με το παραμικρο εφεφκε ομος εν το συζητο εν το καλυττερο δολομα για τον σκαρο ως το περασμενο καλοκαιρι ειχα αλλη αποψη για την φτειρα αλλα τορα αλλαξα γνωμη ομος εν καλυτερη η ζωντανη εννε? Α κατι ασχετο για οσους ψαρευκουν περιοχη ξενοδοχιον παφον εφανηκαν κουρκουνες μεγαλες και μαυρες
-
Φίλε Οδυσσέα αν ξέρεις εν σε κουπάθκια όξα εν μεμονωμένες?maxhtec wrote:Εγω εβαλλα την κρεμμαστη τσε με το παραμικρο εφεφκε ομος εν το συζητο εν το καλυττερο δολομα για τον σκαρο ως το περασμενο καλοκαιρι ειχα αλλη αποψη για την φτειρα αλλα τορα αλλαξα γνωμη ομος εν καλυτερη η ζωντανη εννε? Α κατι ασχετο για οσους ψαρευκουν περιοχη ξενοδοχιον παφον εφανηκαν κουρκουνες μεγαλες και μαυρες
εν 5-5 αλλα νομιζο εχει και μεγαλα κοπαδια σε μιαν εφτομα εν εσχει παρα πολλες
καλησπερα, φτειρα πος μπορο να πιασω διοτι ως τορα εγοραζα την και θελω να δοκιμασω και την φρεσκα αν υπαρχει κανενας τροπος να τις πιασω εφκολα ευχαριστος.
Φίλε βαλε ένα φλόκο μέσα σε μιαν φιτζια 1-2 ώρες και μετά βγάλε τον έξω και θα έχει πάνω.
Φίλε βαλε ένα φλόκο μέσα σε μιαν φιτζια 1-2 ώρες και μετά βγάλε τον έξω και θα έχει πάνω.