WORMS!
Re: WORMS!
καλα καμνεις ρε φιλε, μεν ακουεις πελλαρες, σαν την καρκαλλιναν εν εσιη...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
-
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
. ΕΥΤΙΧΟΣ ΒΡΙΣΚΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΙ. ΣΙΝΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΒΡΑ ΤΟ ΣΤΟ ΚΕΡΜΙΑ 

IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
- marios pafitis
φιλε βρήκα και εγώ τούτο σκουλήκι αλλα δεν πήρα καμια τσιμπιά πάνωτου εσύ έπιασες ??????????pavlos_agianapitis wrote:ΕΥΤΙΧΟΣ ΒΡΙΣΚΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΙ. ΣΙΝΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΒΡΑ ΤΟ ΣΤΟ ΚΕΡΜΙΑ

-
ουτε εγω εχο πολλες τσιμπιες.ΕΝ να το δοκιμασο αλλο λιο τζερο και αν εν πιανι εν θα το ξαναγιρεψω.

IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Κοπελια κατι ακουσα οτι ο σκαρος πελλανισκει για γεωσκοληκα εν αληθκεια?
[quote="maxhtec"]Κοπελια κατι ακουσα οτι ο σκαρος πελλανισκει για γεωσκοληκα εν αληθκεια?[/quo
Γιατί εν το δοκιμάζεις

Γιατί εν το δοκιμάζεις

-
ο γεωσκολικας πεθαινει μες το αλμυρό νερό, βαλε καβουραmaxhtec wrote:Κοπελια κατι ακουσα οτι ο σκαρος πελλανισκει για γεωσκοληκα εν αληθκεια?
εν νομιζο ρε φιλε να πεζει τσε πολλι ρολο αν εν ψοφισμενος τον καβουρατον δοκιμασα με καλα αποτελεσματα μπορο να πω. ξερει κανενας πως λαλουν το σκουληκη που ειναιμεσα σε ενα κοκκινο δοχειο με κιτρινο στουπομα και εν οπως τον γεοσκοληκα? τζινον για μενα εν το καλυτερο για σκαρους
maxhtec wrote:εν νομιζο ρε φιλε να πεζει τσε πολλι ρολο αν εν ψοφισμενος τον καβουρατον δοκιμασα με καλα αποτελεσματα μπορο να πω. ξερει κανενας πως λαλουν το σκουληκη που ειναιμεσα σε ενα κοκκινο δοχειο με κιτρινο στουπομα και εν οπως τον γεοσκοληκα? τζινον για μενα εν το καλυτερο για σκαρους
μηπως εν γλυκο κολοκουϊ που θελεις εσυ;;;; ειναι πορτοκαλλι και σπιραλ!!!! και ειναι και σε φιζουα κοκκινι αν θες

- mariosspinning