Σαρδελα στο surfcasting.
- chrysanthos9
Re: Σαρδελα στο surfcasting.
στο rockfishing να δις ποσες πιανω ειχεν νυκτα που εφκαλα 12
Rememper always someone waiting for you at home
μυλοκοπι ειδα να βγαινει ως 8μιση κιλα (παλιες καλες μερες που πηγαινα με τον σειρα). Οταν καθαρισεται μεγαλο μυλοκοπι θα δειτε με τι ειναι γεματα τα αντερα του, εκεινο ειναι το καλυτερο δολωμαchrysanthos9 wrote:Εχω λιες αποριες για τα μυλοκοπια. Ποσα κιλα φτανουν? γιατι φτυνουν το αγκιστρι?

Esox Lucius
- chrysanthos9
επειδη εν να καμω πολυ καιρο να καθαρισω μυλοκοπι
πε μας το δολωμα για να πιασουμε και εμεις κανενα 

Rememper always someone waiting for you at home
Greg wrote:μυλοκοπι ειδα να βγαινει ως 8μιση κιλα (παλιες καλες μερες που πηγαινα με τον σειρα). Οταν καθαρισεται μεγαλο μυλοκοπι θα δειτε με τι ειναι γεματα τα αντερα του, εκεινο ειναι το καλυτερο δολωμαchrysanthos9 wrote:Εχω λιες αποριες για τα μυλοκοπια. Ποσα κιλα φτανουν? γιατι φτυνουν το αγκιστρι?
Για να καθαρισεις πρεπει να πιαεις

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
εγω παιδεια τσαρτελα δεν ξαναβαλω, εφαα 4 χρονια και βαλε στην Λεμεσο τον καιρο που πηγενα ψαρεμα ταχτικα και επιασα 1 λαβρακι 1.5 κιλο και μια μεγαλη δρακαινα, τιποτε αλλο. (μουκρασιελα ενοειται), μυλοκοπι με τσαρτελα ακουσα και εγω οτι πιασανε.
- konstantinos kalogir
Άμαν κρατά ο τόπος το συγκεκριμένο δόλωμα που λες σίουρα εν καλό...αν δεν κρατά ο τόπος πέφτει πολλά η απόδοση του... Τζιαμέ που επειένεται εκράταν..!Greg wrote:μυλοκοπι ειδα να βγαινει ως 8μιση κιλα (παλιες καλες μερες που πηγαινα με τον σειρα). Οταν καθαρισεται μεγαλο μυλοκοπι θα δειτε με τι ειναι γεματα τα αντερα του, εκεινο ειναι το καλυτερο δολωμαchrysanthos9 wrote:Εχω λιες αποριες για τα μυλοκοπια. Ποσα κιλα φτανουν? γιατι φτυνουν το αγκιστρι?