ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κοπελια μου λαλω σας το εγιωνι την αληθκειαchristos nic wrote:φιλε ορφε χαζιριν να παεις αδικαστος
..εγω δεν ειχα πειστη οτι δεν ηταν δικα του ορφου τα τσιαττιστα γιατι αν θυμαστε ορισμενοι εκαμναν και παραγγελιες του ορφου ειδικων θεματων στα τσιαττιστα και επικαιρα και εκαμνε τους το τσιαττιστο!ατε ρε φιλε ορφε καμε ενα δυναμενο!!!
orfos wrote: ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κοπελια μου λαλω σας το εγιωνι την αληθκεια
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζιαι τωρα που συντυχουμε εγιω τρωω αππιδκια εγιω τρωω αππιδκια!
Χαχα οκ φιλε Χρηστο!christos nic wrote:orfos wrote: ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κοπελια μου λαλω σας το εγιωνι την αληθκεια
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζιαι τωρα που συντυχουμε εγιω τρωω αππιδκια εγιω τρωω αππιδκια!![]()
αππιθκια χαχαχα..κοντευκουν να φκουν τα πεπονια και εχει αππιθκια ακομα?εν του εξωτερικου ισως?φυλαξε και μας κανενα!
mariosko wrote:εγω εμπηκα σε ενα φορουμ για καραολους και ειχε ενα με το ονομα "κατσινιόρος" και ερωταν " εσεις πως πιαννετε τους καραολους? Με καρτερι η βουρατε τους που πισω? Παρακαλω απαντατε. Επειγον" εν τζιαι ξερεις τον τζιαι τουτον?
MariosK wrote:Ρε ορφέ εμπίκα εντομεταξύ προχτές σε έναν άλλον φόρουμ για τα μανιτάρκα τζε είχεν έναν με το όνομα Μουγκράσσιελλο. Εν τζι σε σου, έννεν? Παντος τσιαττιστό τζίνος εν μας είπεν.
Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάριchrysanthos9 wrote:για ευνοητους λογους
MariosK wrote:Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάριchrysanthos9 wrote:για ευνοητους λογους
![]()
![]()
Μεν μαραζωνεις ρε φιλεchrysanthos9 wrote:oxι ολοι ομωςMariosK wrote:Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάριchrysanthos9 wrote:για ευνοητους λογους
![]()
![]()
οποιος χασει τα ποδια του ερκετε Πωμο οκ εν λαλω για εκεινους που ερκουνται και πιανουν 3-4 καλα ψαρια αλλα για τους νηστικους που πιανουν τα ορφουθκια τις στηρουες κτλ και πολλα γνωστα πρωσοπα του φορουμ και του κυπριακου ψαροτουφεκου βλεπω τους πολλα συχνα με ορφουθκια του οριου κτλ και εχουν και τεραστιες επιδοσεις εν θα πω ονοματα για ευνοητους λογουςεκαμα τοσο δρομο να μεν φκαλουν και τα εξοδα?
Φίλε ξεκίνα που τούτους που λαλείς και φτάσε ως του ψαράδες με αντένα που πίανουν που η ώρα 2 την νύχτα τόπο για να γεμώσουν την σίκλα κουρκούνες!chrysanthos9 wrote:oxι ολοι ομωςMariosK wrote:Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάριchrysanthos9 wrote:για ευνοητους λογους
![]()
![]()
οποιος χασει τα ποδια του ερκετε Πωμο οκ εν λαλω για εκεινους που ερκουνται και πιανουν 3-4 καλα ψαρια αλλα για τους νηστικους που πιανουν τα ορφουθκια τις στηρουες κτλ και πολλα γνωστα πρωσοπα του φορουμ και του κυπριακου ψαροτουφεκου βλεπω τους πολλα συχνα με ορφουθκια του οριου κτλ και εχουν και τεραστιες επιδοσεις εν θα πω ονοματα για ευνοητους λογουςεκαμα τοσο δρομο να μεν φκαλουν και τα εξοδα?