εν το 3ερις ρε παρεα οτι οι ορφοι τραβουν τουσ σορκουςΣτάθης wrote:Πάντως κυκλοφορά στο ιντερνετ ακόμα ένας, "sorkos" που καπηλεύεται τα τσιαττιστά σου σε άλλες κοινότητες.![]()
Two of a kind!

εν το 3ερις ρε παρεα οτι οι ορφοι τραβουν τουσ σορκουςΣτάθης wrote:Πάντως κυκλοφορά στο ιντερνετ ακόμα ένας, "sorkos" που καπηλεύεται τα τσιαττιστά σου σε άλλες κοινότητες.![]()
Two of a kind!
Ε πεμου σε ηντα κοινοτητες καπηλευεται ρε φιλε να παω να τον ταπανιασω με τα τσιαττιστα μουΣτάθης wrote:Πάντως κυκλοφορά στο ιντερνετ ακόμα ένας, "sorkos" που καπηλεύεται τα τσιαττιστά σου σε άλλες κοινότητες.![]()
Two of a kind!
Orfos power!!!
mariosko wrote:και τα τσιαττιστα κλεμμενα??? εν το επεριμενα...
Στάθης wrote: Ατε ρε ΜάριεΚ, εν τζιαι πκιερώννουμεν σε να δίννεις μούγιες για fly!
Ορφέ τράβα μες την τρύπα σου όσπου να ξεθυμάνει η κακοκαιρία τζε έρκεσε πάλεorfos wrote:Ατε να πω την αληθκεια εγιω ειμαι ο sorkos τζιαι εκαμα account τζιαι τζιαμε για να πιανω ψηφοφορους με τα τσιαττιστα μου
Προς θεου ρε κοπελια οι τζιαι εκλεψα τα αφου εγιω ειμαι ο ιδιος ...
Τζιαι εξαλλου εγιω αποδειξα το πολλες φορες οτι ξερω τσιαττιστα οποτε μου το ζητησατε!!!
ΕΕΕΕΕΕΕ κοπελια μου λαλω σας το πω εγιωνι ο ορφος
ΕΕΕΕΕΕΕ πως στο γουεστ εγραφτηκα τζιαι εγινηκα σορκος!
Ρε ορφέ εμπίκα εντομεταξύ προχτές σε έναν άλλον φόρουμ για τα μανιτάρκα τζε είχεν έναν με το όνομα Μουγκράσσιελλο. Εν τζι σε σου, έννεν? Παντος τσιαττιστό τζίνος εν μας είπεν.orfos wrote:ΦΙλε εδοκες μου μιαν ιδεα εν θα σας δωκω τα στοιχεια αλλα θα καμω κατι αλλο θα μπω στο ακκαουντ μου με το ονομα σορκος τζιαι θα γραψω στο αλλο φορουμ για τους ψαραες τζαι να πιστεψετε εν οκ?Στάθης wrote:Εγώ εν πιστευκω Ορφέ.![]()
Να μας βάλεις δαμέ τα στοιχεία του λογαριασμού σου, να μπούμε μέσα, να δούμεν αν όντως είσαι ο sorkos.![]()
Παω τωρα να βαλω!