"Περί ανεμων και Yδάτων"

marios
Site Admin

Re: Δέστε αυτό

Post by marios »

toulipas wrote:παρακουλουθω το φορουμ εδω και καιρο και ειδα παρα πολα σχολια μεχρη στηγμισ δεν νομιζω οτι τα δηκα μου σχολια να ηταν τοσο ειρωνικα ουτε προσπαθω να δημιουργισω καταστασεισ .
Φιλε δεν έχει λίγο και πολύ ειρωνικό :)..και τα ειρωνικά σχόλια που είδες! αν ψάξεις δεν θα τα βρείς! ούτε και τα μέλη που τα έγραψαν θα βρείς τώρα ανάμεσα μας!! :wink: .
toulipas wrote:απλα οταν υπαρχουν ορισμενοι που θελουν να επηδικνιωνται μεσο του φορουμ και να ποσταρουν σηνεχωσ για να τουσ συγχερονται οι αλλοι εγω δεν τουσ χαιδευω τα αυτια..
:shock: :doh: η αλήθεια είναι ότι το συζητάμε με τον admin τον τελευταίον καιρό, να απαγορευτούν οι συζήτησις και η φωτογραφίες περί ψαρεμάτων :liar: :liar:
toulipas wrote:ειμαι και γω ψαρασ με πλουσιο φωτογραφηκο υλικο αλλα οχι επειδηξιασ.
:clap: :clap: ...ps:
.. :idea: Να σοβαρευτούμε λίγο νομίζω? :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

admin
Site Admin

Post by admin »

το να λές την γνώμη σου για το ότιδήποτε είναι απόλυτα σεβαστό , το να αφήνουμε υπονοούμενα απλά για να δημιουργούμε αντιδράσεις και διαπληκτισμούς είναι κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε μέσα στο φόρουμ. Εάν κάποιος βάζει κάτι είτε επειδή θέλει να το μοιραστεί με κάποιους άλλους είτε επειδή θέλει να κάνει επίδειξη ο καθένας το βλέπει με τον δικό του φακό. Ετσι όπως λές όλες οι ταινίες για κυνήγι και ψάρεμα δέν έπρεπε να υπάρχουν γιατί γίνονται απο επιδειξιομενίς. όπως και να έχει χωρίς να προσβάλουμε και να αφήνουμε υπονοούμενα μπορούμε ελεύθερα να εκφράζουμε την άποψη μας. Με τον Ναδιότη μπορούσες να το κάνεις να φανεί σαν αστείοεάν ήθελες με την προσθήκη :D :lol: :D ή ξέρω εγώ τι άλλο αλλα όπως το έγραψες ο καθένας μπορούσε να το ερμηνεύση διαφορετικά. Τώρα αφού βρήκες και τα Ελληνικά και αντιλαμβάνεσαι αυτά που λέμε δέν νομίζω να έχουμε πρόβλημα

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

admin wrote:το να λές την γνώμη σου για το ότιδήποτε είναι απόλυτα σεβαστό , το να αφήνουμε υπονοούμενα απλά για να δημιουργούμε αντιδράσεις και διαπληκτισμούς είναι κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε μέσα στο φόρουμ. Εάν κάποιος βάζει κάτι είτε επειδή θέλει να το μοιραστεί με κάποιους άλλους είτε επειδή θέλει να κάνει επίδειξη ο καθένας το βλέπει με τον δικό του φακό. Ετσι όπως λές όλες οι ταινίες για κυνήγι και ψάρεμα δέν έπρεπε να υπάρχουν γιατί γίνονται απο επιδειξιομενίς. όπως και να έχει χωρίς να προσβάλουμε και να αφήνουμε υπονοούμενα μπορούμε ελεύθερα να εκφράζουμε την άποψη μας. Με τον Ναδιότη μπορούσες να το κάνεις να φανεί σαν αστείοεάν ήθελες με την προσθήκη :D :lol: :D ή ξέρω εγώ τι άλλο αλλα όπως το έγραψες ο καθένας μπορούσε να το ερμηνεύση διαφορετικά. Τώρα αφού βρήκες και τα Ελληνικά και αντιλαμβάνεσαι αυτά που λέμε δέν νομίζω να έχουμε πρόβλημα

Τι εγινε ρε παιδια; τι εχασα; τι ειποθικε για μενα; Δεν θυμαμε να ειδα κατι.... :?: :?: :?:
I live my life a breath at a time

MariosK

Post by MariosK »

c.nadiotis wrote:
admin wrote:το να λές την γνώμη σου για το ότιδήποτε είναι απόλυτα σεβαστό , το να αφήνουμε υπονοούμενα απλά για να δημιουργούμε αντιδράσεις και διαπληκτισμούς είναι κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε μέσα στο φόρουμ. Εάν κάποιος βάζει κάτι είτε επειδή θέλει να το μοιραστεί με κάποιους άλλους είτε επειδή θέλει να κάνει επίδειξη ο καθένας το βλέπει με τον δικό του φακό. Ετσι όπως λές όλες οι ταινίες για κυνήγι και ψάρεμα δέν έπρεπε να υπάρχουν γιατί γίνονται απο επιδειξιομενίς. όπως και να έχει χωρίς να προσβάλουμε και να αφήνουμε υπονοούμενα μπορούμε ελεύθερα να εκφράζουμε την άποψη μας. Με τον Ναδιότη μπορούσες να το κάνεις να φανεί σαν αστείοεάν ήθελες με την προσθήκη :D :lol: :D ή ξέρω εγώ τι άλλο αλλα όπως το έγραψες ο καθένας μπορούσε να το ερμηνεύση διαφορετικά. Τώρα αφού βρήκες και τα Ελληνικά και αντιλαμβάνεσαι αυτά που λέμε δέν νομίζω να έχουμε πρόβλημα

Τι εγινε ρε παιδια; τι εχασα; τι ειποθικε για μενα; Δεν θυμαμε να ειδα κατι.... :?: :?: :?:
Σφάγγετε κόσμος για χάρη σου ρε C. :lol: :lol: :lol:. Άτε ρε ηρεμήστε τζε πάμε γι' άλλα. Baraccuda ή psarasgrk ή εν θυμούμαι τα άλλα καλωσόρισες :wink:.

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by c.nadiotis »

Σφαζουντε και ψαρια γιαλλοου μου ρε.... εχω μιαν ζαβομενην βερκαν και 6 κιλα φιλλετα.... :lol: :lol: :lol:
I live my life a breath at a time

MariosK

Post by MariosK »

c.nadiotis wrote:Σφαζουντε και ψαρια γιαλλοου μου ρε.... εχω μιαν ζαβομενην βερκαν και 6 κιλα φιλλετα.... :lol: :lol: :lol:
Στείλε τζε τίποτε ποδά σε μας τους νηστικούς :drool: :drool: :drool:

mariosko

Post by mariosko »

Σαν να τζιαι εγιεμοσεν ο τοπος ρωσσους (ψαρκα οχι αθρωπους) οξα εν η ιδεα μου???
Επια σημερα ενα γυρο να τσιακκαρω κατι σορκοτρυπες και ηταν ουλλες γεματες ρωσσους, οι σορκοι εξαφανισμενοι και οσους ειδα δεν ετρυπωνναν με τιποτε. Εν κανει που ειναι γεματος ο τοπος παλιορωσσους, μολις αψεις φαναρι πετασσουντε οπως τους πελλους , και κανενα ψαρι του χαϊρκου να εχει εξαφανιζετε...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

Christoscy

Post by Christoscy »

θα παω πρώτη φορα νυκτερινό σε λιγο ξερετε κανενα καλο τοπο για Λαρνακα? θα παω προσ Δεκέλεια να δοκιμάσω τιποτε. Καμια συμβουλή εχει κανένας να μου πη ?

Greg

Post by Greg »

:naughty:
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

φιλε εχει δυνατα ρευματα,αμπα και βρεθεις στο λιβανο

Christoscy

Post by Christoscy »

oυτε τσθμπημα παλε ¨)

mariosko

Post by mariosko »

Και κατι αλλο ρε κοπελια. Το καλημερα ειναι μουχτιν και δεν εβλαψεν ποτε κανενα, δεν θα σας πεξουμε τα ψαρκα σας...

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

mariosko wrote:Και κατι αλλο ρε κοπελια. Το καλημερα ειναι μουχτιν και δεν εβλαψεν ποτε κανενα, δεν θα σας πεξουμε τα ψαρκα σας...
:clap: :clap:

mariosko

Post by mariosko »

Εχει κανενα περιοχες Πρωταρα / Αγιας Ναπας να μας πει αν παιρνει τους τοπους (οξα να το χονεψουμε οτι τουτο το Σαββατοκυριακο δεν εχει ψαρεμα???)

orfos

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by orfos »

Κοπελια ακουστε το θα γελασετε στανταρ!
http://www.youtube.com/watch?v=uWUFWXJpbSo

Post Reply

Return to “Ελεύθερη κατάδυση”