"Περί ανεμων και Yδάτων"
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: Τσιμπιμα κουρκουνας κατω απο νυχι...
Έχετε δίκαιο, απλά που τον πόνο εν εδουλευκεν 100% ο νους μου, αν μπορεί ο Άριστος να μετακινήσει το θέμα στις κουβέντες του καφενέ.
I live my life a breath at a time
Re: Τσιμπιμα κουρκουνας κατω απο νυχι...
marios wrote:ρε παιθκια έλεος! ανοίγετε καινούργια θέματα για ψύλλου πήδημα ..χρησιμοποιήστε κάποια από τα θέματα "Περί ανεμων και Yδάτων" "κουβέντες του καφενέ" κτλ......PS: Admin εν καιρός να βάλουμε κανένα chat room
+1

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Τζιαμέ να δεις ττοππούζιν που ννα ππέφτειTryfon wrote:marios wrote:Admin εν καιρός να βάλουμε κανένα chat room
+1

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
MariosK wrote:Τζιαμέ να δεις ττοππούζιν που ννα ππέφτειTryfon wrote:marios wrote:Admin εν καιρός να βάλουμε κανένα chat room
+1![]()
![]()

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- chrysanthos9
http://www.spearfish.gr/myjoomla/index. ... t&Itemid=1 ρε παιδια μα εν 80ευρω και οι δυο λεπιδες η 80 ευρω η καθε μια?
Rememper always someone waiting for you at home
chrysanthos9 wrote:http://www.spearfish.gr/myjoomla/index. ... t&Itemid=1 ρε παιδια μα εν 80ευρω και οι δυο λεπιδες η 80 ευρω η καθε μια?
κανονικά εν για το ζευγάρι.... σε μερικές λαλεί ότι packaking quantity=2 ή κάτι τέτοιο....
επίσης, σε άλλα σάιτ το ομερ το παπουτσούιν εν περίπου 30 Ευρώ...τούτος δαμέ λαλεί 60...που σημαίνει ότι εν το ζεφκάρι ότι πουλά....
εκτός τζαι αν εν διπλάσιες οι τιμές του που τους άλλους !!!! χεχεχεχεχε
αν θυμούμε καλά κάπου πρέπει να έχω απάντηση του που ερώτησα για κάτι πέδιλα....ήταν φτηνά (μείγμα κάρπον τζαι φαιπεργκλαςς) αλλά εν εγόρασα για΄τι εμπαίναν μόνο σε ΟΜΕΡ παπουτσούιν..... τωρά θωρώ τζαι άλλα πέδιλα δαμέ...ενδιαφέρον !!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
οκ...
αν πατήσεις τα λινκ αριστερά για λεπίδες το λέει ξεκάθαρα ότι εν για το ζεύγος
πάτα το λινκ που κάτω
http://www.spearfish.gr/myjoomla/index. ... 1&TreeId=1
αν πατήσεις τα λινκ αριστερά για λεπίδες το λέει ξεκάθαρα ότι εν για το ζεύγος
πάτα το λινκ που κάτω
http://www.spearfish.gr/myjoomla/index. ... 1&TreeId=1
Πτερύγια-Λεπίδες
Λεπίδες, και παρελκόμενα --ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΖΕΥΓΟΣ--!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Re: Δέστε αυτό
Με τες κατζίες πάντως, χαίριν εν θα δεις ποττέ, φίλτατε μπουμπούκκη.mpoumpoukis wrote:en na perimeno perki do tipote tou hairkou

no whey no gain
kyrioi gia kapio logo den ta vrisko na grafo ellinika eho prospathisei kai stis 2 selides pou mou ehete steili kai apologoume omos tora grafo gia kapio allo logo .stin proigoumeni mou egrafi to onoma mou itan mpoumpoukis den xero giati omos simera den mporousa na egrafo me to onoma mou kai ola ta sholia pou ekana tis teleyteais meres ehoun svistei.mipos einai giati ta sholia mou den aresoun se kapious; nomizo se mia koinotita opos ayti sigoura tha iparhoun kai anthropoi pou den areskonte se ola osa grafounte.parakalo an eiparhi kapio provlima na mou to peite;den eho ivrisei kapion kai oute eho prosvalei kapion.
Μετάφραση από διαχειριστές:
κύριοι για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκω να γράφω ελληνικά έχω προσπαθήσει καε μια κοινότητα όπως αυτή σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αρέσκονται σε όλα όσα γράφουνται.παρακαλώ αν ίππαρχοι κάποιο πρόβλημα να μου το πείτεδεν έχω υβρίσει κάποιον και ούτε έχω προσβάλει κάποιον.ι στις 2 σελίδες που μου έχετε στείλει και απολογούμαι όμως τώρα γράφω για κάποιο άλλο λόγο .στην προηγουμενη μου εγγραφη το όνομα μου ήταν μπουμπούκης δεν ξέρω γιατί όμως σήμερα δεν μπορούσα να έγγραφο με το όνομα μου και όλα τα σχόλια που έκανα τις τελευταίες μέρες έχουν σβηστεί.μήπως είναι γιατί τα σχόλια μου δεν αρέσουν σε κάποιους; νομίζω σε μια κοινότητα όπως αυτή σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αρέσκονται σε όλα όσα γράφουνται.παρακαλώ αν ίππαρχοι κάποιο πρόβλημα να μου το πείτεδεν έχω υβρίσει κάποιον και ούτε έχω προσβάλει κάποιον.
Μετάφραση από διαχειριστές:
κύριοι για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκω να γράφω ελληνικά έχω προσπαθήσει καε μια κοινότητα όπως αυτή σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αρέσκονται σε όλα όσα γράφουνται.παρακαλώ αν ίππαρχοι κάποιο πρόβλημα να μου το πείτεδεν έχω υβρίσει κάποιον και ούτε έχω προσβάλει κάποιον.ι στις 2 σελίδες που μου έχετε στείλει και απολογούμαι όμως τώρα γράφω για κάποιο άλλο λόγο .στην προηγουμενη μου εγγραφη το όνομα μου ήταν μπουμπούκης δεν ξέρω γιατί όμως σήμερα δεν μπορούσα να έγγραφο με το όνομα μου και όλα τα σχόλια που έκανα τις τελευταίες μέρες έχουν σβηστεί.μήπως είναι γιατί τα σχόλια μου δεν αρέσουν σε κάποιους; νομίζω σε μια κοινότητα όπως αυτή σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αρέσκονται σε όλα όσα γράφουνται.παρακαλώ αν ίππαρχοι κάποιο πρόβλημα να μου το πείτεδεν έχω υβρίσει κάποιον και ούτε έχω προσβάλει κάποιον.
Last edited by MariosK on Mon Aug 30, 2010 3:05 pm, edited 1 time in total.
Reason: Μετάφραση στα ελληνικά
Reason: Μετάφραση στα ελληνικά
Οι σελίδες δουλεύουν κανονικά και τα μηνύματα σου διαγράφονται γιατί είναι στα greeklish. Σου έχει σταλεί προσωπικό μήνυμα με περισσότερες λεπτομέρειες. Περαιτέρω μηνύματα σου στα greeklish θα διαγραφούν.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μάριε ο κύριος ο οποίος έχει διαγραφεί εκτός ότι του έγινε κατεπανάληψη προειδοποίηση για τα greekenglish ακόμη ένας λόγος που διαγράφηκε είναι γιατί πολλά απο τα σχόλια του περικλύουν εμπαιγμούς, ειρωνίες και προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις. Απο τον καιρό που έφυγαν οι 'ενοχλητικοί' του φόρουμ τα πάντα κυλάνε ήρεμα και επικοδομοιτικά. Άλλους τύπους σάν τους vintage, baraccuda ή ξέρω έγω΄δέν πρόκειται να ξαναανεχτούμε εδώ μέσα. Εάν κάποιος δέν έχει τι να κάνει και με ποιόν να τσακωθεί η να κατινιάσει να πάει να το κάνει άλλου όχι εδώ , εδώ θα τρώει πόρτα.
παρακουλουθω το φορουμ εδω και καιρο και ειδα παρα πολα σχολια μεχρη στηγμισ δεν νομιζω οτι τα δηκα μου σχολια να ηταν τοσο ειρωνικα ουτε προσπαθω να δημιουργισω καταστασεισ απλα οταν υπαρχουν ορισμενοι που θελουν να επηδικνιωνται μεσο του φορουμ και να ποσταρουν σηνεχωσ για να τουσ συγχερονται οι αλλοι εγω δεν τουσ χαιδευω τα αυτια. ειμαι και γω ψαρασ με πλουσιο φωτογραφηκο υλικο αλλα οχι επειδηξιασ.
οσο για των ναδιωτη θεωρω οτι δεχετε αστεια και ειναι εισ γνωση μου οτι ειναι ελευθεριστασ δεν νομιζω να εχει παρεξηγηση αν ναι ,απολογουμαι