πηγα κ γω ενα απογευματινο δυωρο πηρα τη λιχουδια μου αφου ψαρια γιοκ και...............επειδη ειμαι προνοητικος ειχα ξεπαγωσει δυο σαργους και εκανα ενα ωραιο τσιμπουσι!!
καληνυχτα!!!
NIKOLAS HARRIS wrote:επειδη ειμαι προνοητικος ειχα ξεπαγωσει δυο σαργους και εκανα ενα ωραιο τσιμπουσι!!
καληνυχτα!!!
γιατι ρε φιλε μου; καρροτο βιολογικο και προκολο και για υδατανθρακες σιταρο βραστο!!!Giorkos wrote:NIKOLAS HARRIS wrote:επειδη ειμαι προνοητικος ειχα ξεπαγωσει δυο σαργους και εκανα ενα ωραιο τσιμπουσι!!
καληνυχτα!!!![]()
![]()
![]()
καλή η ιδέα σου.....
Υ.Γ ...νάκκον περίεργη η σαλάτα σου ρε νικόλα.....
εσυ ρε φιλε που να βρισκεις ετσι σωρκους οπως του Νικολα μεν τους παιζεις ενεν καλοι!παιζει κιλισιμους μονο που εσχει πολλους!!barracuda wrote:Μικρούς σορκος βλέπω 200 – 250 άρεις !!NIKOLAS HARRIS wrote:Απο οτι ακουσα και απο οτι βλεπω τα ψαρια σημερα ειδοποιηθηκαν απο καποια μυστικη υπηρεσια του λιμενικου και............την εκαναν![]()
πηγα κ γω ενα απογευματινο δυωρο πηρα τη λιχουδια μου αφου ψαρια γιοκ και...............επειδη ειμαι προνοητικος ειχα ξεπαγωσει δυο σαργους και εκανα ενα ωραιο τσιμπουσι!!
καληνυχτα!!!!!!!!
Πρέπει να ανέβης σε βάρος πολύ περισσότερο !!!
Οίνε κρίμα να σκοτώνεις τόσο μικρούς !!!
συμφωνο με τον μαστρε adminadmin wrote:μακάρη να έπαιζαν όλοι 250άρηδες και δέν θα είχαμε πρόβλημα
Και νομίζω ότι δέν τους βοηθά όύτε το μυαλό τους να σκεφτούν λογικά. Ο τελευταίος 300άρης μες την τρύπα (εννοείται ότι έπαιξα τους υπόλοιπους και αυτός κρύφτηκε) με το να παίξω 2-3 μετρήσιμους ορισμένοι δέν μπορούν να αντιληφθούν ούτε τα λεγόμενα κάποιον αλλά ούτε και τον τρόπο σκέψεις. Φυσικά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι θέλουν σημασία και προσπαθούν να ανεβάσουν για ακόμη μια φορά την ένταση υποβαθμίζοντας προσπάθειες και ΄΄ατομα.admin wrote:οι ρε φίλε απλά κάποιοι προσπαθούν απο ότι φαίνεται για ακόμη μια φορά να πουλήσουν πνεύμα και να ειρωνευτούν , αρχίσαν να γίνονται Αδύναμοι κρίκοι δαμέσα
Τίποτα δεν έγραψες καλοπροαίρετα φιλαράκι, άντε να πουλήσεις κουτόχορτο εκεί που το αγοράζουν και άσε μας εμάς στην ησυχία μας.barracuda wrote:Πάλι έχω κάνη λάθος ????
Πιθανός να μην βλέπω καλά !!!!!
Πιθανός να μην ξέρω να διαβάζω !!!!!!!!
Αλα από βάρος τον ψαριών γνωρίζω πάρα πολύ καλά !!!!!!!
Υ/Γ Το μέγεθος αυτό οίνε καλύτερα τηγανιτά !!![]()
!!Πάντα καλοπροαίρετα!!
!!