Να πελλανεις.....πιασε καλαμι τζε κανει σε ατε.....chrysanthos9 wrote:Τελικα ποτε εν να κατσουν οι αεριδες που επικρατουν τις τελευταιες μερες? λαλεις οτι θα εχει για πολλες μερες ακομαηταν να παμε για καμια βουτια αλλα εν μας καμνει το χατηρι
leshi cy wrote:...φιλε σορρυ αλλα εχο προβλημα εν μπορο να μπαινω στο νερο ...
χορισ το τουφεκκουι μου με τα διπλα και τιν 7 αρα, ποτζιη κοντα σου φοουμαι, ακουσα ακκανουν τα ψαρκα τζιαμε![]()
![]()
![]()
εχω τουτον φο καταλαβαινης εννεν
Ας ελπισουμε φιλε Χρυσανθε οτι εννα κατσουν ως τον Ιουνιονchrysanthos9 wrote:Τελικα ποτε εν να κατσουν οι αεριδες που επικρατουν τις τελευταιες μερες? λαλεις οτι θα εχει για πολλες μερες ακομαηταν να παμε για καμια βουτια αλλα εν μας καμνει το χατηρι
Μα εν απαγορεύεται τον Μάιο?chrysanthos9 wrote:αχαχα ευτυχως εκατσαν σημερα περκι εν σηκωσει αερα να παμε για καμια βουτια αυριοβασικα διουμε εξετασεις εμεις αλλα ενταξει προλαβαινουμε και καμια βουτια
το φραπε εν ετοιμο κοπιασε
Απαγορεύεται αλλά μάλλον ο φίλος Χρύσανθος εννοεί βουτιά χωρίς όπλο, απλώς για προπόνηση.MariosK wrote:Μα εν απαγορεύεται τον Μάιο?chrysanthos9 wrote:αχαχα ευτυχως εκατσαν σημερα περκι εν σηκωσει αερα να παμε για καμια βουτια αυριοβασικα διουμε εξετασεις εμεις αλλα ενταξει προλαβαινουμε και καμια βουτια
το φραπε εν ετοιμο κοπιασε
leshi cy wrote:...φιλε σορρυ αλλα εχο προβλημα εν μπορο να μπαινω στο νερο ...
χορισ το τουφεκκουι μου με τα διπλα και τιν 7 αρα, ποτζιη κοντα σου φοουμαι, ακουσα ακκανουν τα ψαρκα τζιαμε![]()
![]()
![]()
εχω τουτον φο καταλαβαινης εννεν
τουτο κατι σημαινειchrysanthos9 wrote: εν γεγονος αμαν εισαι χωρις ψτ τα ψαρκα καθουνται και βλεπουν σε οπως τα μαννα
...ενας λογος που εν παω για βουτιες εν τουτος , γιατι αν κοντεψη κανενα μωρο εννα με πιαση η πελλαρα !mariosko wrote:τουτο κατι σημαινειchrysanthos9 wrote: εν γεγονος αμαν εισαι χωρις ψτ τα ψαρκα καθουνται και βλεπουν σε οπως τα μαννα![]()