Τέλος πάντων... έχει 6 μήνες να δω ορφό μετρίσιμο μπροστά μου και κάτι μου λέει ότι εν μέρες του

Οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και περισσεύουν και μερικά, αυτοί οι λίγοι το δικαίωμα να αποκαλούνται φίλοι το κέρδισαν μέσα από χρόνια συναναστροφής. Για αυτούς θα έκανα τα πάντα, για εσέναbarracuda wrote:c.nadiotis wrote:Barracuda, να χαρείς ότι αγαπάς, κάνε κάτι με την ορθογραφία σου… κάθε φορά τα γραφόμενα σου, θέλουν αποκρυπτογράφηση
Να διορθώνεις τα κείμενα που ανεβάζω !!!!!!
Όπως διόρθωσες και τις foto !!!!
Τότε τι φίλος ίσε !![]()
!!
Η ορθογραφία μιά χαρά, τζιήνος που σου έδειξε να χρησιμοποιείς τον ορθογράφο έκαμε καλή δουλειά.barracuda wrote:Το έγραψα καλά θέλει διόρθωμα ?![]()
?
Ωραίος... Χαλάρωσε τωρά...barracuda wrote:Καλημέρα Marie !MariosK wrote:Κάμετε κανένα ψάρεμα να ηρεμήσετε ρε κοπέλια...
Την Κυριακή πήραμε 1-δεκάρι 1-εξάρι και δεκατέσσερα κιλά "ζαργους" ! Πενήντα μέρες απραξίας ήταν πολλές !
ή συρτε κανενα γ@μιση να φυγει λιγο η ενταση...MariosK wrote:Κάμετε κανένα ψάρεμα να ηρεμήσετε ρε κοπέλια...
πολλα καλα...καρβουνα ολοισχια.. εντομεταξυ αστεια αστεια αλλα τα χοιροψαρα εν μελι πας στα καρβουνα..SilentHunter wrote:Χαιρετώ είμαι νέο μέλος και βάζω και εγώ την σημερινή μου ψαριά χοιρόψαρο 3.2 και μινέρι 3.8 κιλά