OMER HF 75ari
- loukas kosta
OMER HF 75ari
Παιδια ιβρα το OMER CAYMAN HF CAMO 3D 75αρι να το αγορασω και πολλα φτηνα μαλιστα.
Το οπλο πανω εχει μονοφτερη βεργα 6.5μμ με εγκοπες και περαστο λαστιχο 18μμ με σπαστη καμπανα. Δηλαδη με λιγα λογια το οπλο ειναι τελειως εργοστασιακα τα πραματα που εχει πανω. Σκεφτουμε επειδη ειπε μου ενας παρεας μου που εχει το ιδιο οτι εν ειναι ευθηβολα. Αν καποιος ειχε η εχει το ιδιο να μου πει αν ειναι καλο και ευθηβολο ψαροντουφεκο.
Ευχαριστω , Λουκας.
Το οπλο πανω εχει μονοφτερη βεργα 6.5μμ με εγκοπες και περαστο λαστιχο 18μμ με σπαστη καμπανα. Δηλαδη με λιγα λογια το οπλο ειναι τελειως εργοστασιακα τα πραματα που εχει πανω. Σκεφτουμε επειδη ειπε μου ενας παρεας μου που εχει το ιδιο οτι εν ειναι ευθηβολα. Αν καποιος ειχε η εχει το ιδιο να μου πει αν ειναι καλο και ευθηβολο ψαροντουφεκο.
Ευχαριστω , Λουκας.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: OMER HF 75ari
φιλε έχω το όπλο, αλλα ενέν το βασικό μου, συνήθισα να ψαρεύω με μακριά όπλα και αυτό το έχω πάνω στην σημαδούρα για την τρυπα. Για την δουλειά που το χρησιμοποιώ είναι ιδανικό, αν θες όπλο για βασικό πήγαινε σε πιο μακρύ, δεν το απορρίπτω γιατί είναι ομέρ (έχω 3 ομέρ 75,90&115) το απορρίπτω για το μήκος του, εκτος αν το θες για ειδικές αποστολές.
ΥΓ. το θεμα ευθιβολια εχει να κανει και με το setup
ΥΓ. το θεμα ευθιβολια εχει να κανει και με το setup
I live my life a breath at a time
- loukas kosta
Φιλε μου το βασικο μου οπλο που θα αγορασω ειναι το Rayo - plus 83αρι με το μουλινε του σκετος πυραυλος ανυπομονο να το πιασω στα χερια μου.
Το 75αρι θελο το για να το εχω για τρυπες και για να πεζω κανενα ψαρι που εν μπροστα που τον βραχο επειδη το 83αρι ενα το εχω για καλο μου.
Αξιζει να το πιασο το Omer??
Φιλε στελο σου σε πμ την τιμη που ενα αγορασω το Omer.
Το 75αρι θελο το για να το εχω για τρυπες και για να πεζω κανενα ψαρι που εν μπροστα που τον βραχο επειδη το 83αρι ενα το εχω για καλο μου.
Αξιζει να το πιασο το Omer??
Φιλε στελο σου σε πμ την τιμη που ενα αγορασω το Omer.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
83 και 75? γιατι εν πιανεις πιο μακρι, τα ψαρκα εβαλαν νουν εν κοντεφκουν....
συμφωνώ με τον Ναδ !!!c.nadiotis wrote:83 και 75? γιατι εν πιανεις πιο μακρι, τα ψαρκα εβαλαν νουν εν κοντεφκουν....
πιάσε την ρίγα και δες πόσο είναι 8 cm... τίποτε...
ποια ψάρια συνήθως κυνηγάς και με ποια τεχνική σου αρέσει να ασχολείσαι ( καρτέρι, τρύπα ??? )
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- loukas kosta
Φιλε μου μου αρεσει το καρτερι και η τρυπα πιο πολυ απο τα αλλα και συνηθως αυτες τις τεχνικες ψαρευω.
Το καλοκαιρι ψαρευα κουρκουνες και σκαρους με καρτερι , τρυπα για κανενα σαργο.
Τωρα το χειμωνα κανενα κεφαλο κανενα λαβρακι στο καρτερι και κανενα σαργο τρυπες.
Τουτα ειναι τα ψαρια και οι τεχνικες που εφαρμοζω.
Το καλοκαιρι ψαρευα κουρκουνες και σκαρους με καρτερι , τρυπα για κανενα σαργο.
Τωρα το χειμωνα κανενα κεφαλο κανενα λαβρακι στο καρτερι και κανενα σαργο τρυπες.
Τουτα ειναι τα ψαρια και οι τεχνικες που εφαρμοζω.
- c.nadiotis
τις κουρκουνες με τι οπλο τις κυνηγας? εγω με 115...
-
οπως ειπαν τα κοπελια το 75 αρι αμαν εχεις 83 αρι εν αχρειαστο !!
τωρα αν θελεις να πιασεισ κατι σε εκεινα τα μηκη και να εχεις και το 75 για θολα και τρυπα πιασε ενα βυκανερο 86 με 2 χ 16 και 6,5 !!
8α εχεις και ενα που για τα ρηχα καρτερια ειναι πυραυλος!!
γνωμη μου παντα φιλε μου !
τωρα αν θελεις να πιασεισ κατι σε εκεινα τα μηκη και να εχεις και το 75 για θολα και τρυπα πιασε ενα βυκανερο 86 με 2 χ 16 και 6,5 !!
- c.nadiotis
Σωστοοοςleshi cy wrote:οπως ειπαν τα κοπελια το 75 αρι αμαν εχεις 83 αρι εν αχρειαστο !!
εψήλωσεν ?c.nadiotis wrote:τις κουρκουνες με τι οπλο τις κυνηγας? εγω με 115...

-
...καλα ρε παρεα οι κουρκουνες στην Λεμεσό καμνουν μαθηματα με τισ συναγριδες και εν κοντευκουνc.nadiotis wrote:τις κουρκουνες με τι οπλο τις κυνηγας? εγω με 115...

...ειλικρινα εκαμε μου εντυπωση στο ζυγι επια για καρτερκα στο βασιλικο, καποτε ρεσση και τιποτες καλο !!
στην διαδρομη ειχε κουρκουνες ...και μεγαλες ...πολλες ...λαλο να δοκιμασω τα λαστιχα που ηταν φρεσκο κομμενα να δω αν πεζη καλα το οπλο !!
110 με 2χ 17,5 και 6,75!!
ειλικρινα εν εσυρα βολη !!
το μονο που καταφερα ηταν να βρασω καλα πριν παω το ποστο μου !!
εν εκοντευκαν τα παλιοψαρα ...εκαμαντα με το ζανη που λαλουμε

- chrysanthos9
κατι εχει ρε εν εχουμε παραπονο
ψαρκα κινουνται λια 

Rememper always someone waiting for you at home
χρύσανθε παρέτα τες σφυρκές τζαι βάλε κανένα ψάρι να δούμε....chrysanthos9 wrote:κατι εχει ρε εν εχουμε παραπονο![]()
ψαρκα κινουνται λια

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
αν επιανε ηταν να το καμει πανα'ι'ρι μεν φοαστεGiorkos wrote:χρύσανθε παρέτα τες σφυρκές τζαι βάλε κανένα ψάρι να δούμε....chrysanthos9 wrote:κατι εχει ρε εν εχουμε παραπονο![]()
ψαρκα κινουνται λια

Never back down
- loukas kosta
Κοπελια αποφασισα το ενα πιαο το Apnea - Rayo plus 90αρι και να πιαο και το Omer - HF 75αρι για τρυπες.