ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥ
- Ioannis Vouras
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥ
ΠΟΛΛΗΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ Ψ/Τ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΨΑΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΡΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Ψ/Τ.
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. http://www.turbomechaniki.com - yiannis@turbomechaniki.com - vouras.y@cytanet.com.cy
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΑΣ.
ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ Ψ/Τ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΨΑΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΡΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Ψ/Τ.
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. http://www.turbomechaniki.com - yiannis@turbomechaniki.com - vouras.y@cytanet.com.cy
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΑΣ.
- Ioannis Vouras
- Ioannis Vouras
- Ioannis Vouras
- AggelosLRK
Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥ
Πολυ ωραια πρωτοβουλια,για εμας που ασχολουμαστε με τα καλαμια μπορεις να μας πεις ποιοι ειναι οι αθλητες?ειναι αυτος στις φωτογραφιες?
- Ioannis Vouras
Το πιο πιθανό είναι πως θα έχει πάλι φαγητό, μην ανησυχείςmariosko wrote:η εκδηλοση τι θα περιλαμβάνει?

Αν είναι πολλές φορές παγκόσμιοι και πανευρωπαικοι πρωταθλητες δεν είναι ο Περιστέρης με τον Σιδέρη. Μάλλον θα έχει χορευτριες/μπαλετο Καν-Καν

Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Κύριε Γιάννη,
μιας και το ανάφερες. Ακουσα πως ο διασπαστης κανει τρομερή δουλεια πάνω στην μηχανη του σκάφους σε θέμα οικονομίας και προστασίας του κινητήρα. Πως ακριβώς λειτουργεί και ένα περίπου πόσο κοστίζει? Έχω μια HONDA 135hp.
Υ.Γ. Προσωπικά σας ευχαριστώ για τα όσα έχετε προσφέρει αυτά τα χρόννια στο ψ/τ και για όσα ακόμη προσφέρετε.
μιας και το ανάφερες. Ακουσα πως ο διασπαστης κανει τρομερή δουλεια πάνω στην μηχανη του σκάφους σε θέμα οικονομίας και προστασίας του κινητήρα. Πως ακριβώς λειτουργεί και ένα περίπου πόσο κοστίζει? Έχω μια HONDA 135hp.
Υ.Γ. Προσωπικά σας ευχαριστώ για τα όσα έχετε προσφέρει αυτά τα χρόννια στο ψ/τ και για όσα ακόμη προσφέρετε.
να διευκρινησω οτι δεν ειμαι νυστικος, εχω φαι να φαω και εκτιμω και αλλα πραγματα στην ζωη εκτος απο το φαγητο, και εχω και αλλα κριτηρια για να παω καπου εκτος που το φαι.Feuilles wrote:Το πιο πιθανό είναι πως θα έχει πάλι φαγητό, μην ανησυχείςmariosko wrote:η εκδηλοση τι θα περιλαμβάνει?![]()
![]()
![]()
Αν είναι πολλές φορές παγκόσμιοι και πανευρωπαικοι πρωταθλητες δεν είναι ο Περιστέρης με τον Σιδέρη. Μάλλον θα έχει χορευτριες/μπαλετο Καν-Καν![]()
![]()
(Για αποφυγη παρεξηγησεων αφου δαμεσα φοουμαστε να μιλησουμε ποιον...)
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Έλα ρε φίλε, ενα αστείο καναμε. Δεν ειπαμε να μην τα παιρνουμε ολα τόσο σοβαρά και να γελάμε και λίγο ?mariosko wrote:να διευκρινησω οτι δεν ειμαι νυστικος, εχω φαι να φαω και εκτιμω και αλλα πραγματα στην ζωη εκτος απο το φαγητο, και εχω και αλλα κριτηρια για να παω καπου εκτος που το φαι.Feuilles wrote:Το πιο πιθανό είναι πως θα έχει πάλι φαγητό, μην ανησυχείςmariosko wrote:η εκδηλοση τι θα περιλαμβάνει?![]()
![]()
![]()
Αν είναι πολλές φορές παγκόσμιοι και πανευρωπαικοι πρωταθλητες δεν είναι ο Περιστέρης με τον Σιδέρη. Μάλλον θα έχει χορευτριες/μπαλετο Καν-Καν![]()
![]()
(Για αποφυγη παρεξηγησεων αφου δαμεσα φοουμαστε να μιλησουμε ποιον...)

- Ioannis Vouras
Οι καλεσμένοι που θα έρθουνε θέλω να τονίσω πως δεν είναι Έλληνες.
- Ioannis Vouras
- Ioannis Vouras
- Ioannis Vouras