Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

tasos83

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by tasos83 »

Φίλε το θέμα μας είναι καθαρό νομίζω χωρίς να προσπαθούμε να κάνουμε το ψαροτούφεκο εθνική υπόθεση. Πάντως από όσα ακούγονται κατά καιρούς στα κατεχόμενα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση από ότι στις ελεύθερες περιοχές που πιθανόν κάτι να σημαίνει.... Ίσως εν εφαλλάραν σαν εμάς που νομίζουμε ότι ούλλα εν δικά μας . Διαχείριση ΜΗΔΕΝ. Εγώ τζίνο που βλέπω κατά κανόνα (αντί να είναι η εξαίρεση) είναι είτε ψάρεμα εννά πάμε, είτε κυνήγι είτε να μαζέψουμε μανιτάρκα θα τα συνάξουμεν ούλλα έμπα τζε μείνει τίποτε πίσω.
Πάντα "Κάποιος άλλος εννά το πιάσει".....

MariosK

Post by MariosK »

tempelis wrote:Λεβέντες έχει ακουστή πώς στα κατεχόμενα θέλουνε να ξανακάνουνε το πανεβροπαικο πρωτάθλημα ψαροντουφεκο !!!!!! :o :o όπως το έχουνε κάνη στην Kyrenia!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: . καλό εεεεεεεεε !!! μιπος δεν το ξέρετε !!!!!!!! :think: :think: :whistle:
Τότε ας σταματήσουμε το αγωνιστικό ψαροντουφεκο εμείς ι νόμιμη δημοκρατία και ας το διοργανώνουνε ι κατακτητές με τον τίτλο τις Κύπρου !!!!!!!!!!
:think: :think: :think: Δεν πειράζει τα ψάρια δεν οίνε κυπριακά !!!!!!!!!! εμείς θα το παίζουμε οικολόγοι !!!!! :think: :think:
Τα εθνικά θέματα δεν μας ενδιαφέρουν;;;;;; !!!!!!!!! :whistle:
:whistle: :whistle: :whistle:
Ρε φίλε προσπάθα να μένεις στο θέμα της συζήτησης τζε αν μπορείς απάντησε στα ερωτήματα διαφορετικά άσε κάποιον άλλο να το κάμει. Αν το πανευρωπαϊκό θα γίνει στα κατεχόμενα ή κάπου αλλού δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα σας. Εξάλλου στην Κύπρο που μπορεί να γίνει πρωτάθλημα ψαροτούφεκκου :shock: :think:? Δαμέ σκοτωνούμαστε εμείς να έβρουμεν ένα ψάρι τζε να καλέσουμε τζε τους γείτονες να δουν τα χάλλια μας?

Επίσης πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι το να συγκρατηθείς τζε πέξεις ψάρκα με μέτρο δεν είναι θέμα οικολογίας αλλά σωστής διαχείρισης πόρων.

maky

Post by maky »

maky wrote:
κοπελια καλησπέρα σας....
μια σοβαρή απορία έχω να εκφράσω
πόσοι από εσάς που καταδικάζεται τους άγονες έχετε βρεθεί η και λάβει μέρος σε ένα για να μπορείτε να εκφράζεται γνώμη?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :violin: :violin: :violin:

MariosK

Post by MariosK »

Δηλαδή τίποτε δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δοκιμάσεις?

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ενταξει παιδες αν δεν κανετε ψ/τ δεν εχετε δικαιωμα γνωμης αφου μας το λαλει ο μπακις

maky

Post by maky »

MariosK wrote:
tempelis wrote:Λεβέντες έχει ακουστή πώς στα κατεχόμενα θέλουνε να ξανακάνουνε το πανεβροπαικο πρωτάθλημα ψαροντουφεκο !!!!!! :o :o όπως το έχουνε κάνη στην Kyrenia!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: . καλό εεεεεεεεε !!! μιπος δεν το ξέρετε !!!!!!!! :think: :think: :whistle:
Τότε ας σταματήσουμε το αγωνιστικό ψαροντουφεκο εμείς ι νόμιμη δημοκρατία και ας το διοργανώνουνε ι κατακτητές με τον τίτλο τις Κύπρου !!!!!!!!!!
:think: :think: :think: Δεν πειράζει τα ψάρια δεν οίνε κυπριακά !!!!!!!!!! εμείς θα το παίζουμε οικολόγοι !!!!! :think: :think:
Τα εθνικά θέματα δεν μας ενδιαφέρουν;;;;;; !!!!!!!!! :whistle:
:whistle: :whistle: :whistle:
Ρε φίλε προσπάθα να μένεις στο θέμα της συζήτησης τζε αν μπορείς απάντησε στα ερωτήματα διαφορετικά άσε κάποιον άλλο να το κάμει. Αν το πανευρωπαϊκό θα γίνει στα κατεχόμενα ή κάπου αλλού δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα σας. Εξάλλου στην Κύπρο που μπορεί να γίνει πρωτάθλημα ψαροτούφεκκου :shock: :think:? Δαμέ σκοτωνούμαστε εμείς να έβρουμεν ένα ψάρι τζε να καλέσουμε τζε τους γείτονες να δουν τα χάλλια μας?

Επίσης πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι το να συγκρατηθείς τζε πέξεις ψάρκα με μέτρο δεν είναι θέμα οικολογίας αλλά σωστής διαχείρισης πόρων.

oooooooo παιδιά
καλο το θέμα και σίγουρα πολλά σημαντικό και καθόλου αμελητέο.....

δήλωση πέρσι από
Renzo Mazzari: oooo ωραία στην κύπρο ήμουν το 19** σε πανευρωπαϊκό αγώνα στην Kερύνεια... νομίζω Kορμακίτη ήταν η τράπεζα....

Μάριος:πανευρωπαϊκός αγώνας δεν έχει γίνει νόμιμα στην Kύπρο διοργανώθηκε από την
"Παράνομη Τουρκικη Δημοκρατία τις Βόρειας Κύπρου"
και έγινε παράνομα στα κατεχόμενα εδάφη τις Κύπρου γι'αφτο και από ότι γνωρίζω είχε διαγραφει από την ομοσπονδία μετά από διαμαρτυρία που έγινε από Γιάννη Βούρα και Sertzio Paleki Iταλό δικηγόρο ανταποκριτή στους πανευρωπαϊκούς άγονες...

Renzo Mazzari: Ναι σωστά το λες αλλα εγώ ήμουν σε αγώνα στην Κύπρο.....

Αυτές οι δηλώσεις δεν είναι σημαντικές κοπελια? τα εθνικά θέματα δεν μετράνε?

θα μου πεις τώρα ρε Mάριε αυτό που κολλα.... κι ωμος κολλα πολύ.... ειδικά στις μέρες μας που σαν λάβαρο μας κρατάμε το κρύψε να περάσουμε... το δεν είμαι γω αλλα ο άλλος φταίει... το τι με νιαζί εμενα? εγώ καλά περνώ.... μα αφού το κάνει και ο τάδε...

Tο γιορτή δικια σου παραμονή δικια μου το ξέρουμε?

MariosK

Post by MariosK »

Ρε Μάκη εγώ είπα το ακόλουθο
MariosK wrote:Αν το πανευρωπαϊκό θα γίνει στα κατεχόμενα ή κάπου αλλού δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα σας.
Φυσικά τζε με νοιάζει το εθνικό μας πρόβλημα και δεν έχεις ιδέα πως αντιδρώ εγώ για το θέμα στην προσωπική μου ζωή. Πώς όμως τούτο το θέμα θα βοηθήσει να μην σταματήσει οι αγώνες ψαροτούφεκου? Δηλαδή αν κάτι κάμνει κακό πρέπει να το κάμνουμε τζε μεις για μην το κάμνουν στα κατεχόμενα? :doh:

Giorkos

Post by Giorkos »

Μάκυ,

συζητούμε το αγωνιστικό ψτ και όι την κατοχή και τα πολιτικά της.... (είμαι πρόσφυγας)...
αν θέλω να συζητήσω πολιτικά τότε θα έβρω φόρουμ για πολιτικά....

συζητούμε για αγωνες ψτ.....

άλλοι είμαστεν κατά (δεν θα έλεγα κατά, αλλά δεν συμφωνώ) γιατί δεν γουστάρουμε να συναγωνιζόμαστε ....άλλοι είναι εναντίον γιατί 'φκαίνει' πολύ ψάρι, και άλλοι είσαστε υπέρ για μερικούς λόγους + το πολιτικό της υπόθεσης.

δεν έλαβα μέρος σε αγώνες και ούτε νομίζω ποτέ να λάβω μέρος....
υποστηρίζεις ότι

maky wrote:Sτο αγωνιστικό ψαροτούφεκο οφείλουμε όλοι οι ψαροκυνηγοί πολλά όσο αφορά

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

οι κανονισμοί τον αγώνων έχουν σαν βασικότερο μέλημα τους την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την καλύτερη διαχείριση αλιευμάτων και περιβάλλοντος

ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ REEEEEEEE
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ....

σε παρακαλώ εξήγα μου λίγο τα πιο πάνω για να ξέρω και γω τι οφείλω σαν ψαροτουφεκάς στους αγώνες !!!!

άμαν τα καταλάβω τα πιο πάνω ευχαρίστως να συζητήσουμε και για την πολιτική πλευρά του θέματος (άσε που τα πολιτικά εν το τελευτάιο πράμα που θα με απασχολήσει, αλλά είπαμε, δαμέ εν φόρουμ για ψάρεμα, ν ακόφκουμε καμιά κουβέντα να περνά η ώρα και όι για να πολιτικολογούμε....έχουμε τους πολιτικούς για τζίνο)
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

maky

Post by maky »

MariosK wrote:Δηλαδή τίποτε δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δοκιμάσεις?
αν αυτό που κρίνεις είναι τα γεγονότα που άκουσες και που από ότι βλέπω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε Mάριο???????????

δώσε μου εσύ την απάντηση
AggelosLRK wrote:ενταξει παιδες αν δεν κανετε ψ/τ δεν εχετε δικαιωμα γνωμης αφου μας το λαλει ο μπακις
αν αυτά που αναφέρω σας φαίνονται αστεία η και γέλια ρε παιδιά να σταματήσω...

αν απλά θέλετε με αυτά που ξέρετε να φωνάζετε ΖΗΤΩ μεταξύ σας να μην σας κουράζω ρε παιδιά....

δεν έχω κάτι προσωπικό με κάποιο από εσάς προσπαθώ αυτά που γνωρίζω να τα μοιραστώ μαζί σας να γίνετε ένας όμορφος εποικοδομητικός διάλογος....

μην το ξεφτιλίζουμε

από ότι καταλαβαίνω και νομίζω το ανάφερα ξανά όλοι για το καλο ενδιαφερόμαστε....

καλο βραδυ... :hand:

Giorkos

Post by Giorkos »

maky wrote: Tο γιορτή δικια σου παραμονή δικια μου το ξέρουμε?
μιαν τζε συναφέρνεις το τούτο,

να μασ Ζήσουν οι Μάριοι του φόρουμ :) :) :)

maky

Post by maky »

για το εθνικό θέμα δες το απλά σαν παρένθεση...

για τα υπόλοιπα Γιώργο δεν είμαι σίγουρος αν όντως θέλουν και αλλα παιδιά να τα ακούσουν

μπορούμε να τα πούμε σε προσωπικά post.

Giorkos

Post by Giorkos »

maky wrote:για το εθνικό θέμα δες το απλά σαν παρένθεση...

για τα υπόλοιπα Γιώργο δεν είμαι σίγουρος αν όντως θέλουν και αλλα παιδιά να τα ακούσουν

u have π.μ :)

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

maky wrote:για το εθνικό θέμα δες το απλά σαν παρένθεση...

Φίλε Maky, θα ήθελα λίγο περισσότερα στο όλο θέμα. Πως βοηθά το αγωνιστικό ψ/τ στο να βελτιωθεί ένας απλός (μη αγωνιστικός) ψ/φεκάς, πως επηρεάζει θετικά ή αρνητικά τα διάφορα οικοσυστήματα των περιοχών που διεξάγονται οι αγώνες, τι μέτρα λαμβάνονται από τους οργανωτές για μείωση τυχόν αρνητικών παρενεργειών στις περιοχές αυτές κλπ :think: :think: .

Μας έχετε κινήσει πολύ το ενδιαφέρον με το θέμα αυτό, αλλά οφείλω να σου πώ ότι μέχρι στιγμής δεν έχω πειστεί για τα θετικά του αγωνιστικού ψ/τ πέραν της ευχαρίστησης των συμμετέχοντων (που είναι πλήρως κατανοητή και αποδεκτή στα πλαίσια του αθλητικού συναγωνισμού) και της ανάγκης που έχουν οι συμμετέχοντες (είτε σαν άτομα είτε σαν ομάδες) να αποδείξουν την δυναμικότητα τους (πάλι λογική ανάγκη και αποδεκτή νοουμένου ότι δεν γίνεται ζημιά)...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

gptochos

Post by gptochos »

Μακυ παρακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή της και ειλικρινά θέλω να σου πω τα παρακάτω:

Λές ότι το αγωνιστικό ψαροτούφεκο υποστηρίζει την ασφάλεια το ζευγάρι κλπ.... εσύ όταν πας ψαροτούφεκο πάς μόνος σου δηλαδή και περιμένεις να πας σε αγώνα για να πάς με ζευγάρι? Ρε φίλε όλοι όσοι πάμε ψάρεμα πάμε με ζευγάρι για τους εξής λόγους: 1ον για ασφάλεια και 2ον για τον πασιάμα της παρέας.

Εμμέσως πλην σαφώς μας έριξες την σπόντα ότι όσοι δεν έχουμε λάβει σε αγώνες δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη - γνώμη και όσα λέμε είναι μπούρδες. Γιατί ρε φίλε? Εαν δεν συμφωνώ με κάτι δεν συμμετέχω και απλά λέω τους λόγους και τις απόψεις μου που με οδηγούν στην απόφασή τούτη.

Η παρέα μας που πάμε για ψάρεμα αρκετές φορές βρεθήκαμε απέναντί από ένα 2 κίλο ροφό και δεν τον παίξαμε και τον αφήσαμε να "μεγαλώσει". Που θέλω να καταλήξω? Όπως είπαν και τα άλλα παιδκιά (που έχω την τύχη να ψαρευκω μαζί τους) το παν ωφείλεται στην ψαρευτική παιδεία του ψαροτουφεκά. Εμείς οι ψαροτουφεκάδες έχουμε το πλεονέκτημα να επιλέγουμε το θήραμα μας.

Τώρα δεν θεωρώ κακό ή μειονέκτημα κάποιος να θέλει να παίζει ψάρια και να ανταγωνίζεται τους άλλους... Απλά σε κάποια φάση τούτο θα τον οδηγήσει να κάμει την "παρανομία" του.Εγώ έτσι το βλέπω. Μακάρι να ήταν μόνο το αγωνιστικό ψαροτούφεκο που καταστρέφει τη θάλασσα. Υπάρχουν τόσα άλλα που δυστυχώς κάμνουν περισσότερη ζημιά.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

MariosK

Post by MariosK »

maky wrote:
MariosK wrote:Δηλαδή τίποτε δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δοκιμάσεις?
αν αυτό που κρίνεις είναι τα γεγονότα που άκουσες και που από ότι βλέπω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε Mάριο???????????

δώσε μου εσύ την απάντηση
Κρίνω με απλή λογική και του τι βλέπω, ακούω και καταλαβαίνω. Νομίζω δαμέ έχεις μια καλή ευκαιρία να μας εξηγήσεις τζε μας που ήμαστεν απ΄ έξω.

P.S. Thanks για τις ευχές Γιώρκο :mrgreen:. Κανονικά εγώ γιορτάζω 15 Αυγούστου.

Locked

Return to “ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ”