Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

maky

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by maky »

AggelosLRK wrote:
MariosK wrote:
tasos83 wrote: Ούτε απογόρευση αλλά ούτε και ο διήμερος βιασμός ενός τόπου. Δηλαδή εμπάτε μέσα ότι κινείται γ*******αι και πιάσε πόντους. Να μπούν κάποια πολύ πιο αυστηρά όρια. Είπαν και κάποια παιθκιά πιο πάνω υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που υποβαθμίζουν τη θάλασσα και τα αλιεύματα αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένει τελευταίο στη λίστα το λιγότερο σοβαρό και να λέμε α ο νυχτερινός κάμνει παραπάνω ζημιά, α τζίνος που σίρνει τα δίκτυα στα 2m κάμνει παραπάνω ζημιά, αν δεν τιν αντιναξω του κιλίσιου ορφού εννα τον πιάσει ο άλλος και πάντα να βλέπουμε τα κακά των άλλων.
Που κάπου πρέπει να γίνει μια αρχή...
Τάσο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είπα το πολλές φορές δαμέσα ότι η δική μου άποψη είναι ότι κάμουμε που μπορεί να βοηθήσει την θάλασσα είναι σημαντικό, every little helps. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να συγκρίνει την τράτα με το ψάρεμα με το καλάμι του γόνου ή τους αγώνες ψαροτούφεκκου αλλά δεν σημαίνει ότι τα δύο τελευταία είναι αθώα επειδή κάμνουν πολλά λιότερη ζημιά που την τράτα. Αν κάποιος μου εδίαν την επιλογή να σταματήσω ή τις τράτες ή το ψάρεμα του γόνου με το καλάμι φυσικά θα επέλεγα να σταματήσουν οι τράτες. Αν μου εδίνουτεν η ευκαιρία όμως να σταματήσω μόνο το ψάρεμα του γόνου γιατί δεν μπορώ να κάμω τίποτε προς το παρόν για τις τράτες τότε θα προσπαθούσα να σταματήσω τουλάχιστο αυτό.

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, εγώ δεν υποστηρίζω φανατικά την κατάργηση των αγώνων ψαροτούφεκκου γιατί απλά δεν είμαι ο κατάλληλος. Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι όταν είδα τις φωτογραφίες του τελευταίου αγώνα στην Ελλάδα πραγματικά ελυπήθηκα :(.
Ετσι ειναι μαριε μου,εσυ λυπηθηκες και αλλοι ελεγαν μπραβο,αλλοι ξεχνανε και αλλοι πονανε.
Εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι να θελουν να σταματησουν την βιομηχανια που κινειτε γυρω απο το ψ/τ,αρκευετε παραπληροφορηση "ααα θα μας κοψουν το ψ/τ και μετα το καλαμι και και"οταν εντομεταξυ ο ανθρωπος γραφει στην επιστολη οτι στους αγωνες μπορουν να παιξουν 21 ψαρια ημερισιως με συνολικο βαρος 58κιλα!!!!58ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ενω δικαιουσε 5! βαση του νομου και μου λετε εμενα για παθη και χομπυ,μα ειναι ετσι που καμουμε "χομπυ"?ετσι εκαθαρισεις ουτε στις φαρμες της αγγλιας δεν κανουν ΚΑΙ κανεις δεν ειπε πουθενα επισημα οτι θα απαγορευτει το ψ/τ το καλαμι και δεν ξερω και εγω τι αλλο,για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.

κοπελια καλησπέρα σας....
μια σοβαρή απορία έχω να εκφράσω
πόσοι από εσάς που καταδικάζεται τους άγονες έχετε βρεθεί η και λάβει μέρος σε ένα για να μπορείτε να εκφράζεται γνώμη?

πραγματικά τα όσα διαβάζω με κάνουν να απορώ πραγματικά
βρέθηκα σε άγονες και έχω λάβει μέρος και σε κάποιους....
όσο αφορά τις ποσότητες δεν έχω δει ποτε μου τα ψαρια να αντιπροσωπεύουν καν το 1/3 του νομιμου επιτρεπομενου ορίου ανά άτομο
δεύτερον θα ήθελα κάποιο από τα μέλη του forum να αναρτήσει τους κανονισμούς που διέπουν τα μεγέθη τις ποσότητες το χρονικό περιθώριο όπως και πολλά αλλα τα οποια αν όλοι μας τα τηρούσαμε θα είχε ψαρια συνεχώς και για όλους...

ακόμα το θέμα διήμερος αγώνας δεν επιβαρύνει ποτε το ίδιο μέρος ''τράπεζα αγώνα'' όπως επίσης η προσπάθεια είναι οι άγονες να γίνονται σε άλλο μέρος κάθε φορα
και στον φίλο που μιλάει για εκκαθαρίσεις φαρμών το μονο που θέλω να του πω είναι να δει και τις υπόλοιπες ομάδες τι κάνουν

ρε Μάριε στις φωτός βλέπεις πάντα το τι έχει πάρει αυτός που πήρε....
σκέφτηκες ότι δεν ήταν μονος?
που είναι οι φωτός τους υπολοιπους αθλητές?
δεν βγάλανε ούτε φωτός ούτε ψαρια
θάλασσα είναι μην κριβόμαστε και παρασυρόμαστε πίσω από όμορφα λόγια ανακρίβειες και πολλές φορες ψέματα.....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ

maky

Post by maky »

Sτο αγωνιστικό ψαροτούφεκο οφείλουμε όλοι οι ψαροκυνηγοί πολλά όσο αφορά

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

οι κανονισμοί τον αγώνων έχουν σαν βασικότερο μέλημα τους την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την καλύτερη διαχείριση αλιευμάτων και περιβάλλοντος

ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ REEEEEEEE
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ....

maky

Post by maky »

Έχτος κοπελια αν θέλετε να εξαφανιστεί το ψαροτούφεκο???

αν είναι αυτό πέστε το

όλα τα παιδιά που θα κοιμόντουσαν γρήγορα για να είναι πρωί πρωί στην θάλασσα αν τα θέλετε στα CLUBS
και στα νυχτερινά μαγαζιά να "μπεκροπινουν" και όχι μονο.... πέστε το βρε

για να μην σας ενοχλούν την θάλασσα βρε :)))))))))))

Το ψαροτούφεκο είναι ο πιο δυναμικός τρόπος ψαρέματος.... είναι το μονο που μπορεί να θεωρηθεί άθληση.... αφήστε το στην ησυχία του

και κάτι που μου διέφυγε και μόλις μου το θύμισε ο αδερφός μου.... catch & release δεν γίνετε απλά αυτό που εσύ θα πρέπει να ελευθέρωσης
(και αυτό δεν θα επιβίωση 100%)

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΑΜΕ....

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

maky wrote:Έχτος κοπελια αν θέλετε να εξαφανιστεί το ψαροτούφεκο???

αν είναι αυτό πέστε το

όλα τα παιδιά που θα κοιμόντουσαν γρήγορα για να είναι πρωί πρωί στην θάλασσα αν τα θέλετε στα CLUBS

100 χρονια πισω απο την πραγματικοτητα,εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και γουσταρω να την λεω ΟΧΙ στους διαγωνισμους ψ/τ αν εχεις προβλημα με το να λεω την γνωμη μου κρατα το για παρτι σου.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ..
Πεστου αδερφου σου τους νεκρους ορφους που βλεπω σε περιοδικα ανασταινονται οπως τον λαζαρο?το C&R εφαρμοζετε μονο με παρακτιο ψαρεμα
maky wrote:ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ REEEEEEEE
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ....
Παμε παρακατω...

Εμενα και του μαριου και του ενος και του αλλου εδω μεσα δεν κυνηγαμε να κοψουμε το ψ/τ απο την κυπρο νοιαζομαστε για το μελλον του παρακτιου ψαρεματος,απλα εσυ εφερες τους κουβεντες του καφενε μεσα στο θεμα,εγω το ξαναλεω ΜΟΝΟΙ σας λετε οτι θα σας κοψουν το ψ/τ δεν θα μας παντρεψετε με ανδρωπο
Το ψ/τ υπηρχε και θα υπαρχει και ο μονος τροπος να το προστατεψετε ειναι να ξεφωρτοθειτε ολους εκεινους τους αχρηστους που μπαινουν νυχτα που μπαινουν με μπουκαλες κτλ κτλ

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

αν είναι αυτό πέστε το

Το ψαροτούφεκο είναι ο πιο δυναμικός τρόπος ψαρέματος.... είναι το μονο που μπορεί να θεωρηθεί άθληση.... αφήστε το στην ησυχία του

και κάτι που μου διέφυγε και μόλις μου το θύμισε ο αδερφός μου.... catch & release δεν γίνετε απλά αυτό που εσύ θα πρέπει να ελευθέρωσης

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΑΜΕ....
Ε παιδκιά εν με ενδιαφέρει τζαι ιδιαίτερα το θέμα.....αλλά...για να μεν λαλούμε μαλ@@ιες θέμας....τι σημαίνει `Δεν το βαρούμε`...;;;;;; Δηλαδή να πιστέψω πόσες φορές ίδες αξιόλογο ψάρι και δεν το `εβάρεσες`;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Απλά δεν βαράς τα μικρόψαρα!!! (πιθανότατα)... Πόσες φορές ίδες λίτσα όπως τζίνη που έπιασε ο Γρηγόρης και δεν την `εβάρεσες`;;;; Πόσοι ίδαν έτσι ψάρια και δεν τα εκτύπησαν;;; Η απάντηση είναι μια...κανένας!!και θέλεις να ακούσεις και το γιατί; Γιατί η έκξταση στο ψάρεμα δεν είναι να σκοτώσεις το ψάρι αλλά να παλέψεις μαζί του, στο ψαροτούφεκο όμως είναι να το σκοτώσεις, να το δεις στη βέργα σου...

kyriakos

Post by kyriakos »

AggelosLRK wrote:

αν είναι αυτό πέστε το

100 χρονια πισω απο την πραγματικοτητα,εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και γουσταρω να την λεω ΟΧΙ στους διαγωνισμους ψ/τ αν εχεις προβλημα με το να λεω την γνωμη μου κρατα το για παρτι σου.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ..
Πεστου αδερφου σου τους νεκρους ορφους που βλεπω σε περιοδικα ανασταινονται οπως τον λαζαρο?το C&R εφαρμοζετε μονο με παρακτιο ψαρεμα
maky wrote:ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ REEEEEEEE
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ....
Παμε παρακατω...

Εμενα και του μαριου και του ενος και του αλλου εδω μεσα δεν κυνηγαμε να κοψουμε το ψ/τ απο την κυπρο νοιαζομαστε για το μελλον του παρακτιου ψαρεματος,απλα εσυ εφερες τους κουβεντες του καφενε μεσα στο θεμα,εγω το ξαναλεω ΜΟΝΟΙ σας λετε οτι θα σας κοψουν το ψ/τ δεν θα μας παντρεψετε με ανδρωπο
Το ψ/τ υπηρχε και θα υπαρχει και ο μονος τροπος να το προστατεψετε ειναι να ξεφωρτοθειτε ολους εκεινους τους αχρηστους που μπαινουν νυχτα που μπαινουν με μπουκαλες κτλ κτλ

ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ?
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΕΙΔΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ)
ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΑΡΜΟΔΗΟΙ ΚΛΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΙΠΩ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΩ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ.
Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ (ΑΠΟ ΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΔΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΡΟ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΝ)

kyriakos

Post by kyriakos »

konstantinos kalogir wrote:

αν είναι αυτό πέστε το

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΑΜΕ....
Ε παιδκιά εν με ενδιαφέρει τζαι ιδιαίτερα το θέμα.....αλλά...για να μεν λαλούμε μαλ@@ιες θέμας....τι σημαίνει `Δεν το βαρούμε`...;;;;;; Δηλαδή να πιστέψω
πόσες φορές ίδες αξιόλογο ψάρι και δεν το `εβάρεσες`;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Απλά δεν βαράς τα μικρόψαρα!!! (πιθανότατα)... Πόσες φορές ίδες λίτσα όπως τζίνη που έπιασε ο Γρηγόρης και δεν την `εβάρεσες`;;;; Πόσοι ίδαν έτσι ψάρια και δεν τα εκτύπησαν;;; Η απάντηση είναι μια...κανένας!!και θέλεις να ακούσεις και το γιατί; Γιατί η έκξταση στο ψάρεμα δεν είναι να σκοτώσεις το ψάρι αλλά να παλέψεις μαζί του, στο ψαροτούφεκο όμως είναι να το σκοτώσεις, να το δεις στη βέργα σου...
ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙ ΚΑΤΗΕΣΕ ΕΓΩ ΚΟΛΙΜΠΑΩ. ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙΣΟΥ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΙΞΩ ΝΑ ΠΛΙΣΙΑΣΩ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ( ΑΝ ΕΠΙΝΟΥΝ ΕΠΙΕΝΑ ΣΤΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ, ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ.
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΓΕΜΟ ΓΙΑΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΝΑ ΕΦΧΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Giorkos

Post by Giorkos »

πάλε καλά...εξεκίνησε ένα ποστ για τους αγώνες....τζαι εν ν ακαταλήξουμε να 'μοιράσουμε' το φόρουμ σε δύο στρατόπεδα !!!

μεν τακώνεστε μεταξύ σας....
τουλάχιστον όσοι καλαμάες γράφουν δαμέσα (εγνώρισα μερικούς) είναι ψαράες κλάσης...τζαι από ηθικής πλευράς, τζαι από ψαρευτικών ικανοτήτων....τζια άλλα διάφορα !!!!

αν διαβάσετε πιο παλιά ποστ θα καταλάβετε....

εγώ λέω ότι είμαι ψτ-ας.....

το ότι:
maky wrote:όλα τα παιδιά που θα κοιμόντουσαν γρήγορα για να είναι πρωί πρωί στην θάλασσα αν τα θέλετε στα CLUBS
που στέκει τούτο ??? τα πειθκιά που θέλουν να μπεκροπίνουν θα μπεκροπίνουν έτσι κιαλιώς....

maky wrote: Το ψαροτούφεκο είναι ο πιο δυναμικός τρόπος ψαρέματος.... είναι το μονο που μπορεί να θεωρηθεί άθληση.... αφήστε το στην ησυχία του
ΔΕΝ θεωρώ το ψτ άθλημα...άθλημα εν το μπάσκετ, η μάππα, τα 100μ κτλ !!! το ψτ εν κάτι άλλο....ούτε χόμπυ ούτε δεν ξέρω γω τι....δεν το ψάχνω....

maky wrote:Sτο αγωνιστικό ψαροτούφεκο οφείλουμε όλοι οι ψαροκυνηγοί πολλά όσο αφορά

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
τούτο προσπαθώ να το καταλάβω τζαι απλώς δεν μπορώ ....εν να το σκεφτώ ακόμα λίο πιο μετά... :wink:

maky wrote:ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
τούτο εναπόκειται στον καθένα ται στην κρίση-παιδεία του....εγώ δεν επήα σε αγώνες τζαι λίο πολλα νομίζω ότι η περιβαλλοντική μου συνήδηση εν μια χαρά...
maky wrote:οι κανονισμοί τον αγώνων έχουν σαν βασικότερο μέλημα τους την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την καλύτερη διαχείριση αλιευμάτων και περιβάλλοντος
ασφάλεια...αφού εν τούτο το μέλημα τους, ας εκάμναν κανένα σεμινάριο για ασφάλεια...αντί να βουρούν να πιάνοουν άδειες για αγώνες, να μα έχουν τζαι εμάς να τσακωνούμαστε σε δύο στρατόπεδα κτλ κτλ κτλ....

όσο για διαχείριση ....χμμ....το μόνο καλό είναι ότι τζίνοι που ήταν να πέξουν κάτι μιτσίν...μπορεί να αντραπούν στους αγώνες να το πέξουν... :wink:

να ξαναπώ για να μεν νομίζεις μάκυ ότι σου κάμνω 'επίθεση' .... μετά που είδα πως λειτουργούν οι περισσότεροι ψτ-αες, ΔΕΝ είμαι υπέρ των αγώνων λόγω 'ηθικών' λόγων, αλλά ούτε και εναντίον.....

Γιώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Giorkos

Post by Giorkos »

konstantinos kalogir wrote: Γιατί η έκξταση στο ψάρεμα δεν είναι να σκοτώσεις το ψάρι αλλά να παλέψεις μαζί του, στο ψαροτούφεκο όμως είναι να το σκοτώσεις, να το δεις στη βέργα σου...
Κωσταντίνο, μεν το ψάχνεις τούτο ρε.....

εν μεγάλο κεφάλαιο ...... εν να χάσουμε τον ππούσουλα μετά !!!! :)

hdemetris

Post by hdemetris »

konstantinos kalogir wrote:Πόσες φορές ίδες λίτσα όπως τζίνη που έπιασε ο Γρηγόρης και δεν την `εβάρεσες`;;;; Πόσοι ίδαν έτσι ψάρια και δεν τα εκτύπησαν;;; Η απάντηση είναι μια...κανένας!
Για λίτσες δεν ξέρω. Έχει άτομα όμως που δεν εβάρεσαν ορφούς μεγαλύτερους που τη λίτσα του Γρηγόρη. Όπως επίσης και άτομα (οι ποιο πολλοί) που βαράν ορφούς μισόκιλους.
Επίσης το 90% των καλαμάδων θα κρατούσαν λίτσα των 200 γραμμαρίων. Εγώ Κωνσταντίνε ήξερα ένα κοπάδι με λαβράκια από μισό μέχρι 1,5 κιλό (πρέπει να έφυγαν από ιχθυοτροφείο και εκουλιάζαν σε μια ξέβαθη φυκιά). 2 χρόνια δεν τα πείραζα περιμένοντας να γινούν θηρία και να παίξω ΕΝΑ. Μέχρι που τα ανακάλυψε ένας καλαμάς και τα έπιασε ΟΛΑ.
Εγώ θέλω να καταλήξω ότι δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο ψαρεύεις. Είναι θέμα χαρακτήρα και ψαρευτικής παιδείας το να αφήνεις τα ψάρια που δεν χρειάζεσαι ή αν είσαι άπληστος και τα καθαρίζεις όλα.
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:
Εγώ θέλω να καταλήξω ότι δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο ψαρεύεις. Είναι θέμα χαρακτήρα και ψαρευτικής παιδείας το να αφήνεις τα ψάρια που δεν χρειάζεσαι ή αν είσαι άπληστος και τα καθαρίζεις όλα.

όπως τα είπεν ο Χατζηπαντέλας.....

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Tryfon

Post by Tryfon »

Giorkos wrote:
konstantinos kalogir wrote: Γιατί η έκξταση στο ψάρεμα δεν είναι να σκοτώσεις το ψάρι αλλά να παλέψεις μαζί του, στο ψαροτούφεκο όμως είναι να το σκοτώσεις, να το δεις στη βέργα σου...

οι ρε εντον χανουμε ιρτεν σημερα στο μαχαζι μου :lol:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

hdemetris wrote:
konstantinos kalogir wrote:Πόσες φορές ίδες λίτσα όπως τζίνη που έπιασε ο Γρηγόρης και δεν την `εβάρεσες`;;;; Πόσοι ίδαν έτσι ψάρια και δεν τα εκτύπησαν;;; Η απάντηση είναι μια...κανένας!
Για λίτσες δεν ξέρω. Έχει άτομα όμως που δεν εβάρεσαν ορφούς μεγαλύτερους που τη λίτσα του Γρηγόρη. Όπως επίσης και άτομα (οι ποιο πολλοί) που βαράν ορφούς μισόκιλους.
Επίσης το 90% των καλαμάδων θα κρατούσαν λίτσα των 200 γραμμαρίων. Εγώ Κωνσταντίνε ήξερα ένα κοπάδι με λαβράκια από μισό μέχρι 1,5 κιλό (πρέπει να έφυγαν από ιχθυοτροφείο και εκουλιάζαν σε μια ξέβαθη φυκιά). 2 χρόνια δεν τα πείραζα περιμένοντας να γινούν θηρία και να παίξω ΕΝΑ. Μέχρι που τα ανακάλυψε ένας καλαμάς και τα έπιασε ΟΛΑ.
Σωστος ετσι ειναι το πραμα εκεινος που εγκληματει εναντιον της θαλασσας δεν εχει σημασια με τι μεσο το κανει αρκει να βρεθει μεσον να τον σταματησει.
Εμεις εδω μεσα ειμαστε μια χαρα,μια παρεα που μας αρεσει η θαλασσα.
Καλο θα ειναι τα νεα μελη του φορουμ να μην βγαζουν βιαστικα συμπερασματα γιατι ο καθενας εχει την αποψη του και το χαρακτηρα του εδω μεσα,αλλα δεν υπαρχουν εχθρες οσο εντονα και αν τα γραφουμε μερικες φορες.

Giorkos

Post by Giorkos »

Tryfon wrote:
Giorkos wrote:

οι ρε εντον χανουμε ιρτεν σημερα στο μαχαζι μου :lol:
που θα ξανάρτει ρώτα τον αν ενδιαφέρεται για κανένα 110 :twisted: :twisted: :twisted:

ρε μπούσουλα...που εχάθηκες ρε ????

να ππέσει η θερμοκρασία λίο τζαι να κατεβείς να πάμε κανένα γυρό ρε !!!!

MariosK

Post by MariosK »

maky wrote: ρε Μάριε στις φωτός βλέπεις πάντα το τι έχει πάρει αυτός που πήρε....
σκέφτηκες ότι δεν ήταν μονος?
που είναι οι φωτός τους υπολοιπους αθλητές?
δεν βγάλανε ούτε φωτός ούτε ψαρια
θάλασσα είναι μην κριβόμαστε και παρασυρόμαστε πίσω από όμορφα λόγια ανακρίβειες και πολλές φορες ψέματα.....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Φίλε Μάκι ότι είχα να πω, πάνω κάτω εκαλύψαν το οι άλλοι. Απλά ήθελα να σου διευκρινίσω ότι εμένα δεν με πειράζει να βλέπω ψάρκα έξω που το νερό, ψάρκα νεκρά ή ψάρια στο τηγάνι τζε στο φούρνο. Εμένα πειράζει με να βλέπω ψάρκα να ποζάρουν σαν τρόπαια απλά τζε μόνο για να φκει κάποιος νικητής. Θεωρώ ανούσιους οποιουσδήποτε αγώνες προϋποθέτουν την θανάτωση κάποιου ζωντανού για να φκει κάποιος νικητής.

Locked

Return to “ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ”