Πως εξηγάτε αυτό το γεγονός
Re: Πως εξηγάτε αυτό το γεγονός
Γιωρκο μου ποτσι εν παραδεισος......Μιας τσιε εσυναφερες επια τσιε εγω προχτες καμπινγκ στην Θασσο (νησι) επιρα τσιε το 60ρουι μου... Ψαρι παρα πολυ δλδ λαυρακια που μολις σε εβλεπαν ερκουνταν ραμμα πανο σου ενω ησουν επιφανεια, συναγριδουες μισοκιλες μεσ στο λημανουι, σορκοι τερατα παντου σε 3-5 μετρα νερο τσιε εγω που το πεξε πεξε με το 60αρι εζαοσεν η σμηλα τσιε εφιεν τσιε το φτερουι τσιε δεν επιασα τπτ....Παντος ειδα πλλα ψαρκα τσιε θεοπαλαβα..... Για κατεχομενα παντοσ εν το σηζητο...... 

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Λάλιννε μας έτσι ρε Γιώρκο τζε το επόμενο παρείστικο ψάρεμα του φόρουμ νομίζω εν κατεχόμενα που να γίνειGiorkos wrote:εχτές στην παραλία 'Σιελώνες' πριν τον Απ. Ανδρέα...
επήρα τα πεθερικά 'περίπατο'
επήρα τες μάσκες...με το που πάτησα το ποδι μου στο νερό ένας κέφαλος ~μισό κιλό κολυμπά που μέστα πόθκια μου στα 40 πόντους νερό....αχάπαρος...
βάλλω την μάσκα...ποτζί ποδά ένα κοπάδιν καμιά 15αρκά κομμάτια από μισό μέχρι κιλό επηαίναν τζια έρκουνταν αχάπαροι....απόσταση βολής που λλόμου μου...
σε λίο είδα την....η κοκόνα η λίτσα (όι λιτσομελάνουρο που λέτε γιατί ποτζίνα είχε αρκετά μιτσιά που επηαίναν - έρκουνταν αχάπαρα) επόπτευε τη θάλασσα...
εν έρκετουν κον΄τα...εκολύμπησα ελεύθερο κάμνοντας και θόρυβο προς το μέρος της τζαι αντί να γυρίσει να φύει ΕΚΟΝΤΕΨε περίτου !!!!
εν να ήταν καμά 45 πόντους (μεν με τωτήσετε βάρος) !!!
σε μια φάση έκαμε να μουντάρει τους τζέφαλους αλλά επαρέτησε τα.. έμεινε γι αλίολίο τζιαμέ τζαι έφυε...τούτα ούλλα σε μια ακτίνα 20 μέτρων που τζαμέ που έμπηκα στο νερό !!!!!![]()
![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ρε Γιώρκο ποτζίη εν τόποι του μάστρε Χριστάκη. Άκόμα θυμάται τες τρύπες των ορφών
Όντως ποτζιή εν παράδεισος. Εν τους επήρες και στον Πασιήαμμο?
Το Site του Ριζοκαρπάσσου. http://www.rizokarpason.com/paralies_neo.htm Έχει πολλές φωτογραφίες των παραλιών και των τοπίων. Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια μαδκιά.
ΥΓ: Κάπου μέσα στις φωτογραφίες εν και ο μάστρε Χριστάκης ρε Γιώρκο (ο πατέρας μου).
Έχει και συνταγή για Σκάρους κοκκινιστούς της κατσαρόλας. Κοιτάξετε στις συνταγές.

Το Site του Ριζοκαρπάσσου. http://www.rizokarpason.com/paralies_neo.htm Έχει πολλές φωτογραφίες των παραλιών και των τοπίων. Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια μαδκιά.
ΥΓ: Κάπου μέσα στις φωτογραφίες εν και ο μάστρε Χριστάκης ρε Γιώρκο (ο πατέρας μου).

Έχει και συνταγή για Σκάρους κοκκινιστούς της κατσαρόλας. Κοιτάξετε στις συνταγές.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
τον παχύαμμο που λέεις και δείχνει ο χάρτης εν γνωστός και σαν ΣΙΕΛΩΝΕΣ και με άλλα ονόματα που εν θυμούμε !!!! εν ο ίδιος τόπος...gptochos wrote:Ρε Γιώρκο ποτζίη εν τόποι του μάστρε Χριστάκη. Άκόμα θυμάται τες τρύπες των ορφών![]()
γενικά η παραλία τζίνη εν αμμουδερή !!!! πριν τζαι μετά παραλιες με άμμο πέτρες κτλ ούλλες πανέμορφες και το κυριότερο αν πάτε ποτέ σας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ρε Γιωρκο σιελώνες εν άλλος τόπος. ο πασίηαμμος εν ο πασιήαμμος. Σιελώνες εν άλλο. Έχει και φωτογραφίες άμα δεις στο site και σιελώνες δείχνει το λιμανούι και τις πέτρες που φαίνουνται στο βάθος. Τωρά αν τον Πασιήαμμο λαλούν τον και σιελώνες γιατί εβκέναν οι σιελώνες να γεννήσουν τα αυγά τους μπορεί. 

όι μπορεί...ΣΙΟΥΡΑ !!!!gptochos wrote:Τωρά αν τον Πασιήαμμο λαλούν τον και σιελώνες γιατί εβκέναν οι σιελώνες να γεννήσουν τα αυγά τους μπορεί.
''σιελώνες'' γιατί εφκαίναν οι σιελώνες να γεννήσουν......και εκαταλήγαν σούπα

Το λοιπόν Γιώρκο οι Σιελώνες εν το λιμανούι με τις πέτρες στο βάθος. Ο Πασιηαμμος εν ο πασιήαμμος τελειά και παύλα. Εδιάσταυρωσα τις πληροφορίες μου με τον Χριστάκη και τον παππού.
Αρα τα πεθερικά σου επήρες τα στον Πασιήαμμο και όχι στες Σιελώνες.
Αρα τα πεθερικά σου επήρες τα στον Πασιήαμμο και όχι στες Σιελώνες.

περίεργο να μεν ονομάζουν την παραλία που επηαίναν-πηαίνουν οι σιελώνες να γεννούν αυκά 'σιελώνες'gptochos wrote:Το λοιπόν Γιώρκο οι Σιελώνες εν το λιμανούι με τις πέτρες στο βάθος. Ο Πασιηαμμος εν ο πασιήαμμος τελειά και παύλα. Εδιάσταυρωσα τις πληροφορίες μου με τον Χριστάκη και τον παππού.

gptochos wrote: Αρα τα πεθερικά σου επήρες τα στον Πασιήαμμο και όχι στες Σιελώνες.

ενεν ενάγκη να τους πεις τίποτε.......

ΤάφοςGiorkos wrote:
ενεν ενάγκη να τους πεις τίποτε.......![]()
![]()
![]()

Πάντος τζε στην Πάφο τζιαμέ που πάσειν οι σιελώνες τζε γεννούν αυκά λαλούν το "Λάρα"Giorkos wrote:περίεργο να μεν ονομάζουν την παραλία που επηαίναν-πηαίνουν οι σιελώνες να γεννούν αυκά 'σιελώνες'gptochos wrote:Το λοιπόν Γιώρκο οι Σιελώνες εν το λιμανούι με τις πέτρες στο βάθος. Ο Πασιηαμμος εν ο πασιήαμμος τελειά και παύλα. Εδιάσταυρωσα τις πληροφορίες μου με τον Χριστάκη και τον παππού.![]()

μπορεί το 'Λάρα' να τον Παφίτικο για 'Σιελώνες'MariosK wrote:Πάντος τζε στην Πάφο τζιαμέ που πάσειν οι σιελώνες τζε γεννούν αυκά λαλούν το "Λάρα"Giorkos wrote:περίεργο να μεν ονομάζουν την παραλία που επηαίναν-πηαίνουν οι σιελώνες να γεννούν αυκά 'σιελώνες'gptochos wrote:Το λοιπόν Γιώρκο οι Σιελώνες εν το λιμανούι με τις πέτρες στο βάθος. Ο Πασιηαμμος εν ο πασιήαμμος τελειά και παύλα. Εδιάσταυρωσα τις πληροφορίες μου με τον Χριστάκη και τον παππού.![]()
![]()

ΚαλόGiorkos wrote:μπορεί το 'Λάρα' να τον Παφίτικο για 'Σιελώνες'MariosK wrote:Πάντος τζε στην Πάφο τζιαμέ που πάσειν οι σιελώνες τζε γεννούν αυκά λαλούν το "Λάρα"Giorkos wrote: περίεργο να μεν ονομάζουν την παραλία που επηαίναν-πηαίνουν οι σιελώνες να γεννούν αυκά 'σιελώνες'![]()
![]()
![]()

ΚαλόMariosK wrote: μπορεί το 'Λάρα' να τον Παφίτικο για 'Σιελώνες'![]()

Άρα τη Λάρα Κροφτ λαλούν στα Παφίτικα Σιελώνα Κροφτ

Άρα τη Λάρα Κροφτ λαλούν στα Παφίτικα Σιελώνα Κροφτgptochos wrote:ΚαλόMariosK wrote: μπορεί το 'Λάρα' να τον Παφίτικο για 'Σιελώνες'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!

ώχχου του μωρού...
που την εθυμήθηκες ρε πτωχό τούτην τωρά

Γιώρκο μου η παραλία Χελώνα είναι στην Ακανθου ( συγκεκριμένα ειναι κόλπος οχι παραλία.). Ονομάστηκε έτσι γιατι ηταν τοπος που εγγενούσαν οι χελώνες. Αν είναι ο ίδιος τοπος που μιλουμε τωρα εκεί καμνουν ενα αναπτυξιακο εργο κατι μα..... Εγγλεζοι.
Φυσικά νομίζω έχει και στο Δαυλο αλλα και στο Μπογαζι κοντα στο Τρικώμο παραλίες με το ονομα τουτο....
Φυσικά νομίζω έχει και στο Δαυλο αλλα και στο Μπογαζι κοντα στο Τρικώμο παραλίες με το ονομα τουτο....
Το πάθος μου στο γαλάζιο, η αγάπη μου στην στεριά...