ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΒΑΡΚΑΣ
-
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΒΑΡΚΑΣ
ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ..ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙ Ι ΒΑΡΚΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΣΤΗΛΩ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ?
Re: ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΒΑΡΚΑΣ
θα σε πιάσουν τηλ απο το γραφειο που θα αναλαβει την επιθεώεηση, δεν παίρνει πολυ καιρο, εμενα πηρε περιπου 10 μέρες απο οτι θυμουμε, εξαρτατε απο το ποσα σκαφη θα εχουν.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Εγω ήμουν πιο τυχερός.... ήρτε η επιστολή τρίτη και την παρασκευή την πήρα για επιθεώρηση 

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
ρε φιλε μετα που δκιο χροννια αφτου του Post ....περνει το ιδιο χρονο ακομα για να καμουν επιθεω?? Δηλαδη αν δωκο την φορμα Τριτη ποτε θα επιθεωρηθει??mariosko wrote:θα σε πιάσουν τηλ απο το γραφειο που θα αναλαβει την επιθεώεηση, δεν παίρνει πολυ καιρο, εμενα πηρε περιπου 10 μέρες απο οτι θυμουμε, εξαρτατε απο το ποσα σκαφη θα εχουν.
ακομα εν ετσι χρονοβορα ιστορια??
θενκς
- AggelosLRK
εμενα εκαναν 2 εβδομαδες να με ειδοποιησουν για να μου πουν οτι σε αλλες 2 εβδομαδες θα κανουν την Λαρνακα,πριν 2-3 εβδομαδες αυτη η κουβενταbam bam wrote:ρε φιλε μετα που δκιο χροννια αφτου του Post ....περνει το ιδιο χρονο ακομα για να καμουν επιθεω?? Δηλαδη αν δωκο την φορμα Τριτη ποτε θα επιθεωρηθει??mariosko wrote:θα σε πιάσουν τηλ απο το γραφειο που θα αναλαβει την επιθεώεηση, δεν παίρνει πολυ καιρο, εμενα πηρε περιπου 10 μέρες απο οτι θυμουμε, εξαρτατε απο το ποσα σκαφη θα εχουν.
θενκς
Ακου κυριε ακου, δεν εχουμεν υποθεσιν δαμεσα δα...εγω παντως θα την κυκλοφορισω την βαρκα ειτε ερτει ειτε εν ερτει για επιθεωρηση....εν εκαταλαβα..γοραζο κατι για να περιμενω την κυβερνηση ποτε θα γινει η ορεξη της ? εννεν κανει που πιαννουν τοσες λιρες συνεχεια που τουντα σκαφοι κλπ , καμνουν τζε καθυστερηση...ας πιασουν τζιαλλο προσωπικο να εξυπηρετα...κυριε λεεισον πιονAggelosLRK wrote:εμενα εκαναν 2 εβδομαδες να με ειδοποιησουν για να μου πουν οτι σε αλλες 2 εβδομαδες θα κανουν την Λαρνακα,πριν 2-3 εβδομαδες αυτη η κουβενταbam bam wrote:ρε φιλε μετα που δκιο χροννια αφτου του Post ....περνει το ιδιο χρονο ακομα για να καμουν επιθεω?? Δηλαδη αν δωκο την φορμα Τριτη ποτε θα επιθεωρηθει??mariosko wrote:θα σε πιάσουν τηλ απο το γραφειο που θα αναλαβει την επιθεώεηση, δεν παίρνει πολυ καιρο, εμενα πηρε περιπου 10 μέρες απο οτι θυμουμε, εξαρτατε απο το ποσα σκαφη θα εχουν.
θενκς
Εν να σε γράψουν τζε να τραβάς τα μαλλιά σου. Ειδικά τωρά το καλοτζέρι έχει αρκετούς ελέγχους...bam bam wrote: Ακου κυριε ακου, δεν εχουμεν υποθεσιν δαμεσα δα...εγω παντως θα την κυκλοφορισω την βαρκα ειτε ερτει ειτε εν ερτει για επιθεωρηση....εν εκαταλαβα..γοραζο κατι για να περιμενω την κυβερνηση ποτε θα γινει η ορεξη της ? εννεν κανει που πιαννουν τοσες λιρες συνεχεια που τουντα σκαφοι κλπ , καμνουν τζε καθυστερηση...ας πιασουν τζιαλλο προσωπικο να εξυπηρετα...κυριε λεεισον πιον
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ποσα το προστιμο?MariosK wrote:Εν να σε γράψουν τζε να τραβάς τα μαλλιά σου. Ειδικά τωρά το καλοτζέρι έχει αρκετούς ελέγχους...bam bam wrote: Ακου κυριε ακου, δεν εχουμεν υποθεσιν δαμεσα δα...εγω παντως θα την κυκλοφορισω την βαρκα ειτε ερτει ειτε εν ερτει για επιθεωρηση....εν εκαταλαβα..γοραζο κατι για να περιμενω την κυβερνηση ποτε θα γινει η ορεξη της ? εννεν κανει που πιαννουν τοσες λιρες συνεχεια που τουντα σκαφοι κλπ , καμνουν τζε καθυστερηση...ας πιασουν τζιαλλο προσωπικο να εξυπηρετα...κυριε λεεισον πιον
Δικαστηριο. ΕΙδικα αν δεν εχει αδεια κυκλοφοριας το σκαφος.bam bam wrote:Ποσα το προστιμο?MariosK wrote:Εν να σε γράψουν τζε να τραβάς τα μαλλιά σου. Ειδικά τωρά το καλοτζέρι έχει αρκετούς ελέγχους...bam bam wrote: Ακου κυριε ακου, δεν εχουμεν υποθεσιν δαμεσα δα...εγω παντως θα την κυκλοφορισω την βαρκα ειτε ερτει ειτε εν ερτει για επιθεωρηση....εν εκαταλαβα..γοραζο κατι για να περιμενω την κυβερνηση ποτε θα γινει η ορεξη της ? εννεν κανει που πιαννουν τοσες λιρες συνεχεια που τουντα σκαφοι κλπ , καμνουν τζε καθυστερηση...ας πιασουν τζιαλλο προσωπικο να εξυπηρετα...κυριε λεεισον πιον
Ditch the bitch and let's go fishing!
- plenom'metatopsarem?
σημαντική ερώτηση! : αν το σκάφος πέρασε επιθεώρηση, και μεταβιβαστεί σε άλλο ιδιοκτήτη!...
ισχύει η επιθεώρηση?! επειδή δεν είδα να αναγράφεται πουθενά όνομα...
Με την μεταβιβαση γινεται και νεα επιθεωρηση και εκδιδεται νεα αδεια κυκλοφοριας με τα στοιχεια του καινουργιου ιδιοκτητη.plenom'metatopsarem? wrote:σημαντική ερώτηση! : αν το σκάφος πέρασε επιθεώρηση, και μεταβιβαστεί σε άλλο ιδιοκτήτη!...
- plenom'metatopsarem?
είναι δυνατόν να μου την έκανε ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης?!COTSIOS80 wrote:Με την μεταβιβαση γινεται και νεα επιθεωρηση και εκδιδεται νεα αδεια κυκλοφοριας με τα στοιχεια του καινουργιου ιδιοκτητη.plenom'metatopsarem? wrote:σημαντική ερώτηση! : αν το σκάφος πέρασε επιθεώρηση, και μεταβιβαστεί σε άλλο ιδιοκτήτη!...
γιατί η μεταβίβαση έγινε κανονικά, όπως και η εγγραφή του τρόλλευ και η άδεια επιθεώρησης λήγει το 2012
Πανω στην αδεια κυκλοφοριας ποιου το ονομα και τα στοιχεια γραφει? το δικο σου οξα του παλιου?plenom'metatopsarem? wrote:είναι δυνατόν να μου την έκανε ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης?!COTSIOS80 wrote:Με την μεταβιβαση γινεται και νεα επιθεωρηση και εκδιδεται νεα αδεια κυκλοφοριας με τα στοιχεια του καινουργιου ιδιοκτητη.plenom'metatopsarem? wrote:σημαντική ερώτηση! : αν το σκάφος πέρασε επιθεώρηση, και μεταβιβαστεί σε άλλο ιδιοκτήτη!...
γιατί η μεταβίβαση έγινε κανονικά, όπως και η εγγραφή του τρόλλευ και η άδεια επιθεώρησης λήγει το 2012
Που εκαμνετε την μεταβιβαση εν σας ειπαν στο ΤΕΝ οτι πρεπει εσυ σαν νεος ιδιοκτητης να κανεις αιτηση για επιθεωρηση?
Για να ληγει το 2012 η αδεια κυκλοφοριας σημαινει οτι ΑΡΧΙΚΑ εκδοθηκε το 2007. Εσυ που ποτε εσχεις την βαρκα?
- plenom'metatopsarem?
είναι δυνατόν να μου την έκανε ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης?!
γιατί η μεταβίβαση έγινε κανονικά, όπως και η εγγραφή του τρόλλευ και η άδεια επιθεώρησης λήγει το 2012[/quote]
Πανω στην αδεια κυκλοφοριας ποιου το ονομα και τα στοιχεια γραφει? το δικο σου οξα του παλιου?
Που εκαμνετε την μεταβιβαση εν σας ειπαν στο ΤΕΝ οτι πρεπει εσυ σαν νεος ιδιοκτητης να κανεις αιτηση για επιθεωρηση?
Για να ληγει το 2012 η αδεια κυκλοφοριας σημαινει οτι ΑΡΧΙΚΑ εκδοθηκε το 2007. Εσυ που ποτε εσχεις την βαρκα?[/quote]
από το 2007!
Το καλύτερο που έχω να κάνω νομίζω είναι να πάρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ένα τηλεφωνο και να ετοιμάζομαι για επιθεώρηση και λοιπά!
γιατί η μεταβίβαση έγινε κανονικά, όπως και η εγγραφή του τρόλλευ και η άδεια επιθεώρησης λήγει το 2012[/quote]
Πανω στην αδεια κυκλοφοριας ποιου το ονομα και τα στοιχεια γραφει? το δικο σου οξα του παλιου?
Για να ληγει το 2012 η αδεια κυκλοφοριας σημαινει οτι ΑΡΧΙΚΑ εκδοθηκε το 2007. Εσυ που ποτε εσχεις την βαρκα?[/quote]
από το 2007!
Το καλύτερο που έχω να κάνω νομίζω είναι να πάρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ένα τηλεφωνο και να ετοιμάζομαι για επιθεώρηση και λοιπά!

Πανω στην αδεια κυκλοφοριας ποιου το ονομα και τα στοιχεια γραφει? το δικο σου οξα του παλιου?plenom'metatopsarem? wrote:είναι δυνατόν να μου την έκανε ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης?!
από το 2007!

Τον παλιο ιδιοκτητη δεν τον χρειαζεσαι αν οντος εγινε η μεταβιβαση.
Να υποθεσω οτι η αδεια κυκλοφοριας εν του παλιου ιδιοκτητη?

Παντως εισαι τυχερος πολλα

Αν σε ρωτησουν γιατι αργησες με την επιθεωρηση που δεν νομιζω, πε τους εκαθετουν η βαρκα.