σιγνομη ρε φιλε εγω ενιξερω να ψαρευκω γιαφτον αν πιανεις ψαρκα καλα βαλε καμιαν φοτο να δουμεν πια εν τα ψαρκα τα καλα που πιανεις εσυ για να μαθουμεν και εμεις . και με πιαν τεχνικη τα πιανεις ?mariosko wrote:Το αν πιάννω ψάρκα ξερουν το τζινοι που παν μαζι μου και οι φιλοι μου ρε κοπελλουιν. Πάντως αν επιαννα τα ψαρκα που πιαννεις εσυ σιουρα εν θα τα ποσταρισκα. Εν παω ψαρεμα να γιεμοσω την σακκουλλα, παω ψαρεμα να περασω καλα και να πιασω τα ψάρκα που ΘΕΛΩ, οι τζινα που θα φερει πανω η καθετη μονη της. τουτη ειναι η διαφορα μας ρε
Ξαναδιαβασε το bold. Η "τεχνικη" ειναι τζινη που σου δια την εφκερια να εισαι επιλεκτικος, να δεις το ψαρι, να κρινεις αν αξιζει τον κοπο να το σκοτωσεις και να δοκιμασεις να το πιασεις στα ισια και στην εδρα του. Πραματα που εσενα δεν νομιζω να σε αγγιζουν, οποταν μεν το ψαχνεις.Nirou wrote:σιγνομη ρε φιλε εγω ενιξερω να ψαρευκω γιαφτον αν πιανεις ψαρκα καλα βαλε καμιαν φοτο να δουμεν πια εν τα ψαρκα τα καλα που πιανεις εσυ για να μαθουμεν και εμεις . και με πιαν τεχνικη τα πιανεις ?mariosko wrote:Το αν πιάννω ψάρκα ξερουν το τζινοι που παν μαζι μου και οι φιλοι μου ρε κοπελλουιν. Πάντως αν επιαννα τα ψαρκα που πιαννεις εσυ σιουρα εν θα τα ποσταρισκα. Εν παω ψαρεμα να γιεμοσω την σακκουλλα, παω ψαρεμα να περασω καλα και να πιασω τα ψάρκα που ΘΕΛΩ, οι τζινα που θα φερει πανω η καθετη μονη της. τουτη ειναι η διαφορα μας ρε
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Το P66 χτυπά καμιά 400ρια μέτρα από οτι θυμάμε. Που διαβαζα στον Internet ειδα ότι πιάνονται σε βάθη από 100 μέτρα και πάνω και πιστευα ότι θα μπορουσα να τους δω με το P66 αλλά αν ειναι πάνω απο 500 μέτρα μάλλον δεν θα μπορώ να δω τίποτα με αυτό το μάτι...admin wrote:Φίλε ψαρεύονται ολόχρονα, βάλε σκληρά δολώματα καλαμάρι , κομμάτια απο ψάρι κυρίως κολιό ή σαρδέλα φιλέτο αλατισμένο, και ψάξε για απότομες αλλαγές βάθους κάτω απο 500 μέτρα, επίσης το φώς παίζει σπουδαίο ρόλο