Λόγω έλειψης τσικλών την Κυριακή πήγα με το εταιρο ήμιση περίπατο με την βάρκα (ε καλά επείρα και 2 καλαμούθκια για καμια καθετή ) Εδόλωσα της το ένα και τις το έδωσα ενώ εγώ επροσπαθούσα να κάνω ένα νέο παράμαλλο (μ.... ως συνήθως που δοκιμάζω ) Ξαφνικά την ακούω να τυγίλει και μου φωνάζει έπιασα έπιασα... και μετά απο λίγο΄μου λέει οοοοοοοοο έπισα ένα όμορφο ψάρι κοιτάζω και τι βλέπω ΚΟΥΝΕΛΛΟΣ
Σήμερα μετά απο αρκετό καιρό απόλαυσα ψάρεμα Εγγλέζικο. πήγαμε με τον φίλο Κώστα εκεί κοντά στα κλουβιά του Αγ Γεωργίου και κάναμε καθετί ένα μινιο διαγωνισμό με κάτι φίλους απο το διπλανό σκάφος. Έπιασα καμιά 40 περίπου μένουλες με Εγγλέχικο (match rod) σκέτη απόλαυση. Ο κΏΣΤΑς ΨΆΡΕΨΕ καθετί στον βυθό έπιασε κάτι κουρκούνες, σκάρους, σπάρους κ.τ.λ.
Σήμερα καθετί caveman-cotsios-admin παρά την ταραγμένη θάλασσα η ομάδα πήγε καλά εγώ και ο κώτσιος πιάσαμε λίγα λιθρυνάκια και ο Χαμπής έκαμε την έκπληξη , μόλις έρτουν τα ψάρκα που την ερυθρά αρπάσει τα (Με Εγγλέζικο και παράμαλλο 12άρι παρακαλώ έφκαλέ τούτο τα ωραίο το ψάρι)
SKEDHOFILUS OVALIS DRIFT-FISH
Στην Λαρνακα εχει παρα πολλα και ειναι παλλιο, καθαροαιμο ειδος.
Απλα, πρεπει να ξερεις που να τα βρης.
Οταν ξερεις, μπορει να τα ΞΙΛΗΨΕΙΣ γι'αυτο μην με ρωτησετε περισσοτερα δημοσια
Ο.Κ.?
Ρε παρεες βαρτε τζαι καμια συντεταγμενή τζαι κανένα βάθος για μας που δεν ειμαστε τοσο προχωρημένοι. Το μονο που πιάνουμε εμείσ ειναι γαμ... κουνελλους 2 κιλους και 3 κιλους.