φιλε μου σιγνωμη αλλα δεν λεο τοπουςmichalispsarema wrote:Φιλε Σωτηρη αν επιτρεπεται που επιατε ψαρεμαsotiris!129 wrote:επια σημερα με 2 παρεες στες κουρκουνες... 3ιμερονει ουτε 1 τσιμπιμα, αρεα και που κανενα ψεφτοτσιμπιμα, 3 μεγαλα ψαρια που κουτσα στραβα εκαταφεραμε να τα αγκιστροσουμε λογο του ψεφτοτσιμπιματος που εκαμαν δεν επιανουνταν καλα και μετα απο λιγι μαχι μας εφιγαν, εσπασα και την αντενα την 8μετρι ατε τι αλλο θελεις για αν 3εκινεισει 1 μερα στραβα, αλασουμε τοπο, η θαλασσα πισινα εβλεπαμε τες κουρκουνες κοπαθκια πουκατω μας , ζε μεγαλες θεμας τον 15-20 cm δεν ετσιμπουσαν με τιποτε! ετσι φιγαμε απογοητεβμενοι!
Τροφες για ψαρεμα
-
Re: Τροφες για ψαρεμα
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
Ρε κοπελλια να ρωησω κατι ασχετο οι σαλπες του μισου κιλου τσε πανω αμαν εν καλη η θαλασσα εν πιανουνται η θελουν φουρτουνα γιατι θορο και κοπαθκια σαλπες με κατι θηρια πανω που κιλο τελια στα ρηχα
- mariosspinning
άμαν έχει σάλπες τζιαμέ που ψαρέυκεις και η θάλασσα εν ολοκάθαρη και χρισιμοποιεισεις μικρό σιζε φελλού,μισίνα αόρατη με σύνδεση θηλία θηλιά το πιο πιθανό να πιάεις γιατί όχι΄;
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Μα ρε φιλε μιλουμε για σαλπες τεραστιες οι για σαλπουες τον 50γρ σαλπες επιασα καμποσες μες τες φουρτουνες η πιο μεγαλη που επιασα 600γραμμαρια αλλα ειδα να φκαλουν σαλπα του κιλου με τη θαλασσα λαντα τσε επικρατει μια συχηση με τες σαλπες
- mariosspinning
αμαν χρισημοποιείσεις λεπτά και προσεγμένα εργαλεία εννα φκάλεις και εσύ,εγώ είδα που εφκάλαν λαβράκι με θάλασσα ολοκάθαρη αλλά πριν να ξημερώσει,να πιάεις την αντένα την οχτάμετρη να ψαρέυκεις πιο μακρια για να με σε θωρούν και να καταφέρεις να τους γελάσεις και να τσιμπούν.Η σάρπα μουντάρει το δόλωμα μόλις πέσει μες το νερό
Το προβλημα ειναι οτι αν βαλω 18αρα μανα 16παραμαλλο το πιο πιθανο ειναι να μου τα κοπσει ουλλα τσε ειδικα η σαλπα που τραβα οπος τη γαουρα
υπαρχουν ειδικες μισινες σκληρες για ετσι περιπτωσεις.....maxhtec wrote:Το προβλημα ειναι οτι αν βαλω 18αρα μανα 16παραμαλλο το πιο πιθανο ειναι να μου τα κοπσει ουλλα τσε ειδικα η σαλπα που τραβα οπος τη γαουρα
- mariosspinning
Αν εκαλής μάρκας η μισίνες σου εν νομίζω να σου τα κόπσει
ενε τουτο το θεμα.....τζε με το καλης μαρκας?? δαμε εν μεγαλο κεφαλαιο......mariosspinning wrote:Αν εκαλής μάρκας η μισίνες σου εν νομίζω να σου τα κόπσει

- mariosspinning
εγώ εν ανάφερα μισίνες ακριβές,είπα για μισίνες μιας καλής μάρκας και καλής ποιότητας,ε θα παεις να πιάεις ένα καρούλι μισίνα 3 ευρώ και να περιμένεις να φκάλεις ψάρι του κιλού,αλλά στους καιρούς μας τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο
..
Last edited by Nikolas Nklou on Fri May 18, 2012 5:37 pm, edited 1 time in total.
- mariosspinning
.
Last edited by mariosspinning on Fri May 18, 2012 5:48 pm, edited 3 times in total.
Σε ποια ενοτητα γραφουμε ???? εν λιο fail τουτη η ερωτηση ρε Μαριε......mariosspinning wrote:για πια τεχνική ψαρέματος μιλάς ρε Νικόλα;
Πετε μας καμιαν μαρκα καλη εγω εβαλλα την discovery αλλα τορα επια μιαν asso πετε καμια δυνατη μισηνα που να σοννει
- mariosspinning