ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
εφχαριστο ρε μαριε ομος ελα να σας πω τσιμπουν με την ιδια ¨ορεξη¨ οπος το προι? σκεφτουμε να παεννο δειλης διοτι προι εν πολλη πειρα
Μάριε όσες φορές δοκίμασα απόγευμα δεν πήρα τίποτα και δεν ξέρω το γιατί .......και σε περιοχές που το πρωί αντιθέτως τσιμπά !!!!!!!!!Προσπαθώ να βρώ που είναι το λάθος και δεν μπορώmarios wrote:NAI ώσπου έχει φως τσιμπούν και η σκάροι το ίδιο, βραδυ όχι !! τα υπόλοιπα ψαρια τα περισσότερα δηλαδή τσιμπούν και το βραδυmaxhtec wrote:Κοπελλια οι κουρκουνες τσιμπουν το απογευμα? Ποια αλλα ψαρια τσιμπουν απογευμα
εξαρτάται που πόλους παράγοντες angie αλλα δεν μπορείς να πεις ότι δεν πιάνονται "κουρκουνες" το απόγευμα.ξέρω πολλους που λόγο εργασίας πάνε μονο απόγευμα και πιάνουν..ίσος το πρωί να έπιαναν περισσότερες αν πήγαιναν στο ίδιο σημείο .όμως στην ερώτηση που έκανε ο φίλος μπορώ να πω με σιγουριά 100% ότι τσιμπούν το απόγευμα,τώρα αν είναι καλύτερα το πρωί η το απόγευμα είναι αλλου παπα ευαγγέλιο 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
marios wrote:εξαρτάται που πόλους παράγοντες angie αλλα δεν μπορείς να πεις ότι δεν πιάνονται "κουρκουνες" το απόγευμα.ξέρω πολλους που λόγο εργασίας πάνε μονο απόγευμα και πιάνουν..ίσος το πρωί να έπιαναν περισσότερες αν πήγαιναν στο ίδιο σημείο .όμως στην ερώτηση που έκανε ο φίλος μπορώ να πω με σιγουριά 100% ότι τσιμπούν το απόγευμα,τώρα αν είναι καλύτερα το πρωί η το απόγευμα είναι αλλου παπα ευαγγέλιο
Μα γι αυτό ακριβώς λέω.......Ξέρω και εγώ πολλούς που πάνε το απόγευμα και πιάνουν εμένα δεν με θέλουν

Ρε κοπεγια ιντα μπου γινετε πιον μεε τες κουρκουνες εν χασιμιεςς ετσι ενα φκαλουμε το καλοτζερι εν τσε γινετε να πιανουμε το πολλυ 5 κουρκουνες ιουνη μηνα εσεις πιανεντε οξα εν μονο παφο το προβλημα
-
βγενουν και σε size 46 για οπιον ενδιαφερεται 
με ψαροτουφεκο ομως αλλα εντελος ξεβαθα σε βαθος μολις 5 μετρον και 6-7 απο την ακτη!

με ψαροτουφεκο ομως αλλα εντελος ξεβαθα σε βαθος μολις 5 μετρον και 6-7 απο την ακτη!
- Attachments
-
- 124.jpg (61.02 KiB) Viewed 10088 times
-
- 1234.jpg (63.5 KiB) Viewed 10083 times
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
Μπραβο ρε φιλε πολλα ωρεα κουρκουνα εζιασες την? Ποσον εφκικε αν πιαις ετσι κουρκουνα πας την αντεννα ενα σε ζορισι πολλα αλλα θα εφκαριστιθεις τραβημα
-
οι ρε φιλε εν την εζιασα, που ηρτα εσσο ηταν τα καρβουνα αναμενα εκαμαν σουβλακια, ζε εσυρα την πανω!
27cm μακρος 10 πλατος οι αναλογιες της ομως μετριμενα!!!
27cm μακρος 10 πλατος οι αναλογιες της ομως μετριμενα!!!
Μασχιαλλα παντος ηταν αφκομενη?
-
οι εν εβρισκε αρσενικο στο σιζε της, εν την εκαμακοναν γιατι ηταν πασια 

- 11dimitris14
Ακόμα είναι τέλη Οκτωβρίου και έχει κουρκούνες! Εν πάμε καλά! 

Αυτοσεβασμός, αυτογνωσία, ζευγάρι.
Κανενα νεο κοπελλια εφανηκεν τιποτε? οξα εν γλιορα ακομα?
-
εσυ λιες αλλα δυσκολες Και ΠΟΛΛΟΥς Κουνελους..maxhtec wrote:Κανενα νεο κοπελλια εφανηκεν τιποτε? οξα εν γλιορα ακομα?