Απλά ρώτησα ρε φίλε διότι πήγα Ζύγι και Ξυλοφάγου και ακόμη δεν φανήκαν κουρκούνες!! Σε ποια επαρχία ψαρεύεις;sotiris!129 wrote:oχι φιλε μου, απο που συνπερανες κατι τετιο?
ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
-
ΑΑΑ
επιδη δεν ερωτισες απο που ειμαι και ειπες απεφθειας Παφο ενομισα τιποτε αλλο
οι φιλε μου εν ειμαι που παφο ουτε τα ψαρια εν που παφο! για να καταλαβεις που τες 3:40-7 ειμουν αψαρος ηταν να σικοστω να φιω ζε εν κανουν τα αλλα ουλα ενας γαουροσκαρος ισια με την τσιπουρα, τσιμπα εφερα τον ως τα ποθκια μου ζε εξιαγκιστροθικε στην τελευτεα του προσπαθεια μολις ειδε την αποχη!
ζιαμε ειπα ατε κανει εν με θελει να φιω! στο τελος ως τες 9:40-10 εφκαλα τα ψαρκα γραμμη εφιαν μου ακομα 4-5 σκαροι επιδη ειθελα πιο μεγαλο αζιστρουι και μια κουρκουνα τερας αλλα ναν καλα να εχει να πιανουμεν

οι φιλε μου εν ειμαι που παφο ουτε τα ψαρια εν που παφο! για να καταλαβεις που τες 3:40-7 ειμουν αψαρος ηταν να σικοστω να φιω ζε εν κανουν τα αλλα ουλα ενας γαουροσκαρος ισια με την τσιπουρα, τσιμπα εφερα τον ως τα ποθκια μου ζε εξιαγκιστροθικε στην τελευτεα του προσπαθεια μολις ειδε την αποχη!
ζιαμε ειπα ατε κανει εν με θελει να φιω! στο τελος ως τες 9:40-10 εφκαλα τα ψαρκα γραμμη εφιαν μου ακομα 4-5 σκαροι επιδη ειθελα πιο μεγαλο αζιστρουι και μια κουρκουνα τερας αλλα ναν καλα να εχει να πιανουμεν
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
-
Μπροαβο ρε φιλε.sotiris!129 wrote:Αποτελεσμα σημερινο ατομικο με την συνκεκριμενη τροφη!
Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται? εγω επια δεκελια πλευρες πριν μια εβδομαδα αλλα τιποτα.
Christoscy wrote:Μπροαβο ρε φιλε.sotiris!129 wrote:Αποτελεσμα σημερινο ατομικο με την συνκεκριμενη τροφη!
Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται? εγω επια δεκελια πλευρες πριν μια εβδομαδα αλλα τιποτα.
Έχει κουρκούνες αλλά πολύ δύσκολα τσιμπούν ,πρέπει να περάσει η ώρα ,δοκιμάσατε μετά τις 11.00 μέχρι τις 4.00 .εγώ τις τελευταίες που πήρα γύρω στο μεσημερι και με φελλό 1γρ. ψάρι υπάρχει και ξυλοφάγου και Δικέλια και Πρωταρά
-
φιλε απολογουμε εσταματισα να λεω περιοχες και να φκενουν συνπερασματα εξαλου να σου πω την αληθεια δεν το βρισκω και τοσο συμαντικο να ακουσεις 1 Λεμεσος Λαρνακα....
σημερα ηταν σκετη πισινα η θαλασσα ειχα πιασει την τσιπουρα και 2 σκαρους 1 κουρκουνα και τα ψαρκα εσταματισαν να τσιμπουν για κανενα 20λεπτο , εμετακινηθικα 5-6 μετρα και βλεπω πανω σε μια φικια ακριβος πουκατω μου σκαρους και κουρκουνες τερατα, 6 μετρα διαφορα
και επιασα ακομα 10 ψαρια!
απο την πισο μερια που καθομουνα εγω καθονταν 2 αλοδαποι και καθος εφευγα ειδα πως στην θηλια τους ειχαν 3 λαυρακια του kg 20 μετρα θα ειχαμε διαφορα αλλα ειχε κλιση η περιοχη και με λιγα λογια καθονταν πισω μου και εγω λαυρακι δεν ειδα!
σημερα ηταν σκετη πισινα η θαλασσα ειχα πιασει την τσιπουρα και 2 σκαρους 1 κουρκουνα και τα ψαρκα εσταματισαν να τσιμπουν για κανενα 20λεπτο , εμετακινηθικα 5-6 μετρα και βλεπω πανω σε μια φικια ακριβος πουκατω μου σκαρους και κουρκουνες τερατα, 6 μετρα διαφορα

απο την πισο μερια που καθομουνα εγω καθονταν 2 αλοδαποι και καθος εφευγα ειδα πως στην θηλια τους ειχαν 3 λαυρακια του kg 20 μετρα θα ειχαμε διαφορα αλλα ειχε κλιση η περιοχη και με λιγα λογια καθονταν πισω μου και εγω λαυρακι δεν ειδα!
-
οπως το είπες καρτέρι αν είναι τρομαγμένες και δεν πλησιάζουν και πλανάρισμα αν ειναι κοπαδιαστές και ήρεμες.το χειμώνα βαθια μπορει να τις πετύχεις και βραχωμένες και είναι πολυ ευκολο να τες κτυπησεις ετσι!cydiver900 wrote:Να σαι καλα φιλε, σε ευχαριστώ για ολες τις πληροφορίες!!!![]()
Πάντως οταν δοκιμασα ενα εγώ παλιά μικρο βεβαια ήταν αρκετά ωραίο...
Να σε ρωτησω φιλε Νικόλα μιας και ειμαστε στο θεμα με τις κουρκουνες εσύ τις κουρκουνες πως τις χτυπας με το ψαροντουφεκο?
Καρτεράκι και ερχονται ή πλανάρισμα...?
Ρωτω σε διοτι ειδα οτι φτυχας τες πολλα!!!![]()
![]()
-
Να σαι καλά φιλε μου!NIKOLAS HARRIS wrote:οπως το είπες καρτέρι αν είναι τρομαγμένες και δεν πλησιάζουν και πλανάρισμα αν ειναι κοπαδιαστές και ήρεμες.το χειμώνα βαθια μπορει να τις πετύχεις και βραχωμένες και είναι πολυ ευκολο να τες κτυπησεις ετσι!cydiver900 wrote:Να σαι καλα φιλε, σε ευχαριστώ για ολες τις πληροφορίες!!!![]()
Πάντως οταν δοκιμασα ενα εγώ παλιά μικρο βεβαια ήταν αρκετά ωραίο...
Να σε ρωτησω φιλε Νικόλα μιας και ειμαστε στο θεμα με τις κουρκουνες εσύ τις κουρκουνες πως τις χτυπας με το ψαροντουφεκο?
Καρτεράκι και ερχονται ή πλανάρισμα...?
Ρωτω σε διοτι ειδα οτι φτυχας τες πολλα!!!![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ!

-
Πριν τρεια χρόνια επιενα Άγιο Γεώργιο πεγεια και εμπορε να πιαμε 70 κουρκουνεσ και σαλπες τώρα μπορεί να μεν τσιμπήσει καν.
-
Κανένα καλό τόπο δοκιμασμένο Ξέρετε να μεν πάμε πελλοι και να ερτουμ ε αρκοπελλοι

-
εγω πηγα ηαπο τις 08¨00 -11¨00angiec wrote:Christoscy wrote:Μπροαβο ρε φιλε.sotiris!129 wrote:Αποτελεσμα σημερινο ατομικο με την συνκεκριμενη τροφη!
Έχει κουρκούνες αλλά πολύ δύσκολα τσιμπούν ,πρέπει να περάσει η ώρα ,δοκιμάσατε μετά τις 11.00 μέχρι τις 4.00 .εγώ τις τελευταίες που πήρα γύρω στο μεσημερι και με φελλό 1γρ. ψάρι υπάρχει και ξυλοφάγου και Δικέλια και Πρωταρά
-
φιλε μου και εγω σημερα ως ετσι ωρα εμεινα και κουτσα στραβα ετσιμπουσαν!
η κουρκουνα απο προσοπικη πιρα παρατιρισα πως τσιμπα μολις ο η ακτινες του ηλιου χτηπισουν το νερο! πιο πρην παρολο που βλεπεις και εχει ξυμεροσει σπανια τσιμπουν και οσο βραζει η μερα τσιμπουν ακομα περισοτερο... δλδ οσο μεσιμεριαζει ειναι καλιτερα, ομως πρεπει να εισαι απο το προι εκει για να τες μαζεψεις με τον μπασμο σου στην ψαρεφτρα σου!
η κουρκουνα απο προσοπικη πιρα παρατιρισα πως τσιμπα μολις ο η ακτινες του ηλιου χτηπισουν το νερο! πιο πρην παρολο που βλεπεις και εχει ξυμεροσει σπανια τσιμπουν και οσο βραζει η μερα τσιμπουν ακομα περισοτερο... δλδ οσο μεσιμεριαζει ειναι καλιτερα, ομως πρεπει να εισαι απο το προι εκει για να τες μαζεψεις με τον μπασμο σου στην ψαρεφτρα σου!
[quote="sotiris!129"]φιλε μου και εγω σημερα ως ετσι ωρα εμεινα και κουτσα στραβα ετσιμπουσαν!
η κουρκουνα απο προσοπικη πιρα παρατιρισα πως τσιμπα μολις ο η ακτινες του ηλιου χτηπισουν το νερο! πιο πρην παρολο που βλεπεις και εχει ξυμεροσει σπανια τσιμπουν και οσο βραζει η μερα τσιμπουν ακομα περισοτερο... δλδ οσο μεσιμεριαζει ειναι καλιτερα, ομως πρεπει να εισαι απο το προι εκει για να τες μαζεψεις με τον μπασμο σου στην ψαρεφτρα σου
η κουρκουνα απο προσοπικη πιρα παρατιρισα πως τσιμπα μολις ο η ακτινες του ηλιου χτηπισουν το νερο! πιο πρην παρολο που βλεπεις και εχει ξυμεροσει σπανια τσιμπουν και οσο βραζει η μερα τσιμπουν ακομα περισοτερο... δλδ οσο μεσιμεριαζει ειναι καλιτερα, ομως πρεπει να εισαι απο το προι εκει για να τες μαζεψεις με τον μπασμο σου στην ψαρεφτρα σου

- Captain theodoros
angiec wrote:sotiris!129 wrote:φιλε μου και εγω σημερα ως ετσι ωρα εμεινα και κουτσα στραβα ετσιμπουσαν!
η κουρκουνα απο προσοπικη πιρα παρατιρισα πως τσιμπα μολις ο η ακτινες του ηλιου χτηπισουν το νερο! πιο πρην παρολο που βλεπεις και εχει ξυμεροσει σπανια τσιμπουν και οσο βραζει η μερα τσιμπουν ακομα περισοτερο... δλδ οσο μεσιμεριαζει ειναι καλιτερα, ομως πρεπει να εισαι απο το προι εκει για να τες μαζεψεις με τον μπασμο σου στην ψαρεφτρα σου![/quote
Σωστός ο Σωτήρης![]()
όσο πιό μεσημέρι τόσο το καλύτερο........... αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη
![]()
εε τι ειναι η κουρκουνες angiec ???
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>