ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

NIKOLAS HARRIS

Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

Post by NIKOLAS HARRIS »

cydiver900 wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:
sotiris!129 wrote:ναι φιλε
ελα μια φωτογραφια πιο καθαρη
παιδια καταρχην καλησπερα σας!!
λυπάμαι όμως πάρα πολύ βλέπωντας τετοιες ψαριές!!το χοιρόψαρο γινεται 3 κιλα και η 10ποντη καραγκίδα που πιάσατε γινεται 5 κιλα!επισης και οι κουρκούνες είναι οριακες.Δεν βλέπω καμιά μαστορκα στο να πιάννουμεν ψάρκα που δεν έχουν κάνει τον κύκλο της ζωής τους ακόμη δηλαδη να αναπαραχθούν!!
εγω εννοειται δεν ειμαι αγιος σκοτώνω πολλα ψαρια με το ψαροντούφεκο αλλά πάντα επιλέγω δεν κάνω κρεατοσυλλογη και τα ψάρια που παίρνω ειναι αυτα που σαν μεγεθος τα επιτρέπει ο νόμος εστω και αν δεν με ελεγχει κανενας γιαυτό.
πρέπει μόνοι μας να αποκτήσουμε συνειδηση για να βλέπουν και οι επομενες γενιες ψάρια.
δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους επαγγελματιες οτι παιρνουν το γονο και να κανουμε και μεις το ιδιο.Κρατατε μονο τα ψαρια που ψοφησαν τα υπολοιπα μικρα αφηστε τα να ζησουν οπως κανω εγω υποβρυχια που τα βλεπω να κολυμπάνε αμέριμνα και τα χαιρομαι!!
απολογούμαι αν ακούγομε κάπως και απορώ που κάποιος άλλος που ασχολειται χρόνια με το καλαμι δεν ειπε τίποτα.
παραδειγματιστειτε απο τον Αντρεα που τα ψαρια του ειναι ενα και ενα τσιπουρες μεγαλες μυλοκοπια κτλ. και μαθετε απο αυτόν
τα λεω ολα με την καλυτερη διαθεση!! :)
Εχετε απολυτο δικιο φιλε Νικόλα....εγω αρχαριος ακομα στο ψ/τ οπως ειπα 17 χρονων.....μαθαινω απο τωρα να σεβομαι την θαλασσα και ετσι πρεπει να κανουν ολοι....Ειναι τιμη μας που εχουμε ανθρωπους σαν και εσας να μας τα λετε και να μας συμβουλευετε πραγματικα σας το λεω και μπραβο σας να συνεχισετε να το κανετε διοτι εσεις ξερετε καλύτερα... :clap: :clap:

Να σε ρωτησω κατι φιλε? Το χοιροψαρο γινεται μεχρι 3 κιλα? Δηλαδη γινεται τεραστιο με λιγα λογια!
Εχετε χτυπησει ποτε κανενα τετοιο φιλε Νικόλα?
Ξερετε αν εχει δηλητηριο?(Κατι ακουσα οτι εχει 1 ραχιαιο αγκαθι με δηλητηριο ισχυει?)
υπάρχουν 2 ειδη χοιροψαρου στην κύπρο.το ενα ειναι αυτο του φίλου που φτάνει μεχρι 3 κιλα και το άλλο είναι γκριζου χρωματος και γινεται ακομη μεγαλυτερο!!Εχω παρει ενα πανω που 4κιλα!
εχει ραχιαιο πολυ δυνατο αγκαθι αλλα χωρις δηλητηριο!!μπορει ανετα να σε τρυπησει ομως!
δεν εχει ομως καμια ψαρευτικη αξια αυτο το ψαρι γιατι με το που θα το βρεις θα σταθει ευκολα να το κτυπησεις.επισης το κρεας του ειναι ολοασπρο αλλα απο γευση δεν λεει!

cydiver900

Post by cydiver900 »

Να σαι καλα φιλε, σε ευχαριστώ για ολες τις πληροφορίες!!! :) :)
Πάντως οταν δοκιμασα ενα εγώ παλιά μικρο βεβαια ήταν αρκετά ωραίο...
Να σε ρωτησω φιλε Νικόλα μιας και ειμαστε στο θεμα με τις κουρκουνες εσύ τις κουρκουνες πως τις χτυπας με το ψαροντουφεκο?
Καρτεράκι και ερχονται ή πλανάρισμα...?
Ρωτω σε διοτι ειδα οτι φτυχας τες πολλα!!! :D :D :D

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

Αποτελεσμα σημερινο ατομικο με την συνκεκριμενη τροφη!
Attachments
12.jpg
12.jpg (331.37 KiB) Viewed 6502 times
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

legendguards

Post by legendguards »

sotiris!129 wrote:Αποτελεσμα σημερινο ατομικο με την συνκεκριμενη τροφη!
Ρε φιλε ε κριμα που το θεο να πιανεις τους σκαρους των 5 ποντων και να μας τους ποσταρεις ακομα
κριμα

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

ε φιλε ο ενας ο σκαρος εκαταπιε το αγκιστακι,
και ακομα 1ς και μια κουρκουνουα κατω αριστερα επιαστικαν που τα μαθκια εν γιαυτο που τα επιασα... και οτι επιασα διχνω το χορις complex :hand:

cydiver900

Post by cydiver900 »

Πολλά ωραίος φίλε Σωτήρη ειδικα οι σκάροι σου εν κουττατσια!!.... αλλα τζιαι οι κουρκουνες .....εφανηκαν οι κουρκουνες α τωρα τον Ιουνην εννα τες κανονισουμεν!
Πολλά ωραιος! :clap: :clap: :)

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

ακομα κατι εβαλα σας το κοινο μαχαιρι κουζινας που ειναι εφκολο μετρο συνκρισης ! πιασε ενα μετρο μετρα ποσο ειναι το χερουλι του μαχαιριου!
μεν γιρεφκεις μετρο εμετρισα το εγω τωρα 11.2cm και 22cm ολοκληρο το μαχαιρι,αν εβρεις ψαρι πανω στην φωτογραφια μικροτερο που 10 cm με λια λογια μικροτερο που το ασπρο χερουλι του μαχαιριου πεμου το και να σου τα φκαλω ουλλα 1 προς 1 φωτογραφια με το μετρο διπλα

angiec

Post by angiec »

φανηκαν οι κουρκουνες α τωρα τον Ιουνην εννα τες κανονισουμεν!

Αν μείνουν που τους καλαμάες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cydiver900

Post by cydiver900 »

angiec wrote:φανηκαν οι κουρκουνες α τωρα τον Ιουνην εννα τες κανονισουμεν!

Ε αυτο εξυπακουεται.....χαχα....
Λαλειτε να με μας μεινουν εμας???? :lol: :lol: :lol:

cydiver900

Post by cydiver900 »

sotiris!129 wrote:ακομα κατι εβαλα σας το κοινο μαχαιρι κουζινας που ειναι εφκολο μετρο συνκρισης ! πιασε ενα μετρο μετρα ποσο ειναι το χερουλι του μαχαιριου!
μεν γιρεφκεις μετρο εμετρισα το εγω τωρα 11.2cm και 22cm ολοκληρο το μαχαιρι,αν εβρεις ψαρι πανω στην φωτογραφια μικροτερο που 10 cm με λια λογια μικροτερο που το ασπρο χερουλι του μαχαιριου πεμου το και να σου τα φκαλω ουλλα 1 προς 1 φωτογραφια με το μετρο διπλα
Εισαι μια δυναμη ρ φιλε...Πολλά ωραιες οι κουρκουνες αλλα ειδικα οι ΣΚΑΡΟΥΜΠΕΣ σου!!! :) :)
Ωραιος!

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

cydiver900 wrote:
sotiris!129 wrote:ακομα κατι εβαλα σας το κοινο μαχαιρι κουζινας που ειναι εφκολο μετρο συνκρισης ! πιασε ενα μετρο μετρα ποσο ειναι το χερουλι του μαχαιριου!
Εισαι μια δυναμη ρ φιλε...Πολλά ωραιες οι κουρκουνες αλλα ειδικα οι ΣΚΑΡΟΥΜΠΕΣ σου!!! :) :)
Ωραιος!
thnx φιλουι μου νασε καλα

angiec

Post by angiec »

cydiver900 wrote:
angiec wrote:φανηκαν οι κουρκουνες α τωρα τον Ιουνην εννα τες κανονισουμεν!

Ε αυτο εξυπακουεται.....χαχα....
Λαλειτε να με μας μεινουν εμας???? :lol: :lol: :lol:
Κανένα κουτσόφτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορεί..την Κυριακή περνούσα από ένα μικρό βραχίονα ....και είχε 7 άτομα ..... :lol: :lol: όπως τους γυπες.... :lol: :lol:
...

maxhtec

Post by maxhtec »

Μπραβο ρε σωτηρη ωρεα τα ψαρκα σου μια χαρα επιαες τσε την τσιππουρουα σου τσε τους σκαρους σου τσε τες κουρκουνες σου ενα παω τσε εγιω αυριο να δουμε αν θα καμουμε τιποτε να δοκιμασω τσε την τροφι σου

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Σωτήρη είσαι από Πάφο;
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

oχι φιλε μου, απο που συνπερανες κατι τετιο?

Post Reply

Return to “ANNTENA”