ε φιλε το βαρακι ενεν νακκον κοντα στην πραγκαρολουα 15 cm μονο ; οκσα εν αρκετα ;sotiris!129 wrote: και 1 βαρακι 15 cm πανω απο την πραγκαρολουα σου! και εισαι ετειμος!
Γενικές Απορίες -Αντενα
Re: Γενικές Απορίες -Αντενα
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ
-
αναλογα εγω βαλω το 15-20cm αν δεν σου αρεσκει βαλε το 30 τουτο ενεν προβλημα!
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
Ενας γερος ειπεν μου να το βαλλω 5cm πανω που το ατζιστρι επειδη οσον ενα του τσιζει ενα περνει κατο το φελλο
- mariosspinning
o
Last edited by mariosspinning on Mon Jun 10, 2013 4:46 pm, edited 1 time in total.
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
-
Ρε φιλε δεν νομιζω να πειραζει αλλα βαλε μακρια παραμαλλα...
- mariosspinning
ε κοπελια για κουρκουνες και σκαρους να βαλω πραγκαρολλουα η αγκιστρακι;επειδη ε λαδι η θαλασσα και ολοκαθαρα τα νερα σε ποιο απο τα δυο θα τσιμπουν παραπανο΄;
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
-
ρε φίλε δεν κάμνει διαφορά...τουλαχιστον εγώ ψαρεύω και με τους 2 τρόπους και έχω τις ίδιες ακριβώς επιτυχίες...πρέπει να θυμάσαι όμως:λεπτά εργαλεία(μισινες και ποτουτα) και πάντα φλουοροκαρμπον!καλά ψαρέματα!

Υ.Γ ό,τι και να βάλεις χώνε το καλά!ειδικά την πραγκαρολούα!

Υ.Γ ό,τι και να βάλεις χώνε το καλά!ειδικά την πραγκαρολούα!
-
maxhtec wrote:Ενας γερος ειπεν μου να το βαλλω 5cm πανω που το ατζιστρι επειδη οσον ενα του τσιζει ενα περνει κατο το φελλο