ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
- mariosspinning
Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
Οι πραγκαρόλες που τες μεγάλες ρε,εν τζιαι σφαγή που εννά κάμνουμε
,εγώ η τροφή που πιάνω είναι κόκκοι(τάισμα) αλέσμενοι σε ένα σακκούλι που ένεχει μάρκα πάνω

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
-
ειπα ζεγω ρε παρεα
!
μια φορα που ειμαστουν ψαρεμα για κουρκουνες πρην 2-3 χρονια ειχεν ενα αθρωπο μεγαλο διπλα μας 40-50 χρονον εν επιανε τιποτε!!! εμεις ποζι ποδα κατι επιαναμε καθε λι ωρα!
ερκετε ρωτα μας εβγενικα να του δοκουμε που την τροφη μας γιατι "εν η τρωφη του που εφτεεν" παλε τιποτε ο παρεας! αρκεψεν εδισανασχεταν!!! γιριζει ο ενας που την παρεα μας ζε λαλει του! "ε μαστρε φκαρτην αγκιρα πουπανω ζενε στραβα τα ψαρκα"
γιριζει με ενα ειρονικο βλεμα ζε θορει μας ουτε μας απαντισε ουτε την εφκαλε... δεν επιασε ψαρι!!!

μια φορα που ειμαστουν ψαρεμα για κουρκουνες πρην 2-3 χρονια ειχεν ενα αθρωπο μεγαλο διπλα μας 40-50 χρονον εν επιανε τιποτε!!! εμεις ποζι ποδα κατι επιαναμε καθε λι ωρα!
ερκετε ρωτα μας εβγενικα να του δοκουμε που την τροφη μας γιατι "εν η τρωφη του που εφτεεν" παλε τιποτε ο παρεας! αρκεψεν εδισανασχεταν!!! γιριζει ο ενας που την παρεα μας ζε λαλει του! "ε μαστρε φκαρτην αγκιρα πουπανω ζενε στραβα τα ψαρκα"
γιριζει με ενα ειρονικο βλεμα ζε θορει μας ουτε μας απαντισε ουτε την εφκαλε... δεν επιασε ψαρι!!!
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
- chrysanthos9
ετσι για να σας πω και εγω ενα κολπο που μου εμαθαν και εμενα οι πιο παλιοι οι πως ειμαι παλιος δλδ 17 χρονων ειμαι
ζυμαρι τυλιχτο μεσα να εχει λιο χαρουπομενο και οταν το καμνεις να βαλεις και ζαχαρι αχνη επιασα πολλες κουρκουνες περσι ετσι βασικα τροφη εν εβαλα καθολου

Rememper always someone waiting for you at home
16 χρονων εισαι ρε λαφαζανι..... κομα να κλεισεις τα 17 ...chrysanthos9 wrote:ετσι για να σας πω και εγω ενα κολπο που μου εμαθαν και εμενα οι πιο παλιοι οι πως ειμαι παλιος δλδ 17 χρονων ειμαιζυμαρι τυλιχτο μεσα να εχει λιο χαρουπομενο και οταν το καμνεις να βαλεις και ζαχαρι αχνη επιασα πολλες κουρκουνες περσι ετσι βασικα τροφη εν εβαλα καθολου

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
κοπελλουθκια...Nikolas Nklou wrote:16 χρονων εισαι ρε λαφαζανι..... κομα να κλεισεις τα 17 ...chrysanthos9 wrote:ετσι για να σας πω και εγω ενα κολπο που μου εμαθαν και εμενα οι πιο παλιοι οι πως ειμαι παλιος δλδ 17 χρονων ειμαιζυμαρι τυλιχτο μεσα να εχει λιο χαρουπομενο και οταν το καμνεις να βαλεις και ζαχαρι αχνη επιασα πολλες κουρκουνες περσι ετσι βασικα τροφη εν εβαλα καθολου

κάπωτε είμαστε 16 και ηθέλαμε να βιαστούμε να γινούμε 18 να βγάλουμε άδεια αυτοκινήτου και να απαλλαγούμε απο τα μαθήματα του σχολείου, μετά όταν γίναμε 18 θέλαμε να γίνοουμε 21 να τελειώσουμε τον στρατό και να βγάλουμε άδεια κυνηγίου, μετά όταν γίναμε 21 θέλαμε να γίνουμε 26 να τελειώσουμε τις σπουδές και να μπαίνουμε πιο έυκολα στα κλάπ. Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17 ..............
-
μαζι σου φιλε μου !!
18+ ομος να εχουμαι αδεια του αυτοκινητου να πιενουμαι κανενα ψαρεμα !!
μονο ψαρεμα
... με εννιες με τιποτες!! 
...κουρκουνες εσηι κοπελεια υπομονη να βρασουν νακκο τα νερα και φετος με του ντα νερα ουλλα εννα οι χρονια τουσ
μονο ψαρεμα

...κουρκουνες εσηι κοπελεια υπομονη να βρασουν νακκο τα νερα και φετος με του ντα νερα ουλλα εννα οι χρονια τουσ

Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17
Αμα περάσετε τα 50 ??????????
οι 16-17 εν να θέλετε νηπιαγωγείο

Αμα περάσετε τα 50 ??????????

ακριβως τουτο περιμενω τζε εγωleshi cy wrote:μαζι σου φιλε μου !!
μονο ψαρεμα![]()
... με εννιες με τιποτες!!
![]()

-
angiec wrote:Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17
Αμα περάσετε τα 50 ??????????![]()
![]()
![]()
![]()
οι 16-17 εν να θέλετε νηπιαγωγείο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!admin wrote:κάπωτε είμαστε 16 και ηθέλαμε να βιαστούμε να γινούμε 18 να βγάλουμε άδεια αυτοκινήτου και να απαλλαγούμε απο τα μαθήματα του σχολείου, μετά όταν γίναμε 18 θέλαμε να γίνοουμε 21 να τελειώσουμε τον στρατό και να βγάλουμε άδεια κυνηγίου, μετά όταν γίναμε 21 θέλαμε να γίνουμε 26 να τελειώσουμε τις σπουδές και να μπαίνουμε πιο έυκολα στα κλάπ. Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17 ..............
catch and release
Κάθε ηλικία έχει και την χάρη της. Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες και όταν κοιτάζεις μπροστά να βλέπεις μόνο ως το αύριο. 

Caution: there’s something fishy about this fella…
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…sh@dow wrote: Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες
...η που έκανες.

Πάντως μετά τα 18, τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα.

no whey no gain
Άρκησα λλιο να ασχοληθώ με το ψάρεμαΣτάθης wrote:Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…sh@dow wrote: Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες
...η που έκανες.![]()
Πάντως μετά τα 18, τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα.

Caution: there’s something fishy about this fella…
sh@dow wrote:Κάθε ηλικία έχει και την χάρη της. Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες και όταν κοιτάζεις μπροστά να βλέπεις μόνο ως το αύριο.
Σοφός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!