ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

Post Reply
mariosspinning

Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

Post by mariosspinning »

Οι πραγκαρόλες που τες μεγάλες ρε,εν τζιαι σφαγή που εννά κάμνουμε :lol: ,εγώ η τροφή που πιάνω είναι κόκκοι(τάισμα) αλέσμενοι σε ένα σακκούλι που ένεχει μάρκα πάνω
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

ειπα ζεγω ρε παρεα :lol: !
μια φορα που ειμαστουν ψαρεμα για κουρκουνες πρην 2-3 χρονια ειχεν ενα αθρωπο μεγαλο διπλα μας 40-50 χρονον εν επιανε τιποτε!!! εμεις ποζι ποδα κατι επιαναμε καθε λι ωρα!
ερκετε ρωτα μας εβγενικα να του δοκουμε που την τροφη μας γιατι "εν η τρωφη του που εφτεεν" παλε τιποτε ο παρεας! αρκεψεν εδισανασχεταν!!! γιριζει ο ενας που την παρεα μας ζε λαλει του! "ε μαστρε φκαρτην αγκιρα πουπανω ζενε στραβα τα ψαρκα"
γιριζει με ενα ειρονικο βλεμα ζε θορει μας ουτε μας απαντισε ουτε την εφκαλε... δεν επιασε ψαρι!!!
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ετσι για να σας πω και εγω ενα κολπο που μου εμαθαν και εμενα οι πιο παλιοι οι πως ειμαι παλιος δλδ 17 χρονων ειμαι :D ζυμαρι τυλιχτο μεσα να εχει λιο χαρουπομενο και οταν το καμνεις να βαλεις και ζαχαρι αχνη επιασα πολλες κουρκουνες περσι ετσι βασικα τροφη εν εβαλα καθολου
Rememper always someone waiting for you at home

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:ετσι για να σας πω και εγω ενα κολπο που μου εμαθαν και εμενα οι πιο παλιοι οι πως ειμαι παλιος δλδ 17 χρονων ειμαι :D ζυμαρι τυλιχτο μεσα να εχει λιο χαρουπομενο και οταν το καμνεις να βαλεις και ζαχαρι αχνη επιασα πολλες κουρκουνες περσι ετσι βασικα τροφη εν εβαλα καθολου
16 χρονων εισαι ρε λαφαζανι..... κομα να κλεισεις τα 17 ... :lol:

belluga

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

Post by belluga »

Nikolas Nklou wrote:
chrysanthos9 wrote:ετσι για να σας πω και εγω ενα κολπο που μου εμαθαν και εμενα οι πιο παλιοι οι πως ειμαι παλιος δλδ 17 χρονων ειμαι :D ζυμαρι τυλιχτο μεσα να εχει λιο χαρουπομενο και οταν το καμνεις να βαλεις και ζαχαρι αχνη επιασα πολλες κουρκουνες περσι ετσι βασικα τροφη εν εβαλα καθολου
16 χρονων εισαι ρε λαφαζανι..... κομα να κλεισεις τα 17 ... :lol:
κοπελλουθκια... :-)

admin
Site Admin

Post by admin »

κάπωτε είμαστε 16 και ηθέλαμε να βιαστούμε να γινούμε 18 να βγάλουμε άδεια αυτοκινήτου και να απαλλαγούμε απο τα μαθήματα του σχολείου, μετά όταν γίναμε 18 θέλαμε να γίνοουμε 21 να τελειώσουμε τον στρατό και να βγάλουμε άδεια κυνηγίου, μετά όταν γίναμε 21 θέλαμε να γίνουμε 26 να τελειώσουμε τις σπουδές και να μπαίνουμε πιο έυκολα στα κλάπ. Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17 ..............

leshi cy

Post by leshi cy »

μαζι σου φιλε μου !!
18+ ομος να εχουμαι αδεια του αυτοκινητου να πιενουμαι κανενα ψαρεμα !!
μονο ψαρεμα :lol: :lol: ... με εννιες με τιποτες!! :D
...κουρκουνες εσηι κοπελεια υπομονη να βρασουν νακκο τα νερα και φετος με του ντα νερα ουλλα εννα οι χρονια τουσ :D

angiec

Post by angiec »

Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17

Αμα περάσετε τα 50 ?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οι 16-17 εν να θέλετε νηπιαγωγείο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

leshi cy wrote:μαζι σου φιλε μου !!
18+ ομος να εχουμαι αδεια του αυτοκινητου να πιενουμαι κανενα ψαρεμα !!
μονο ψαρεμα :lol: :lol: ... με εννιες με τιποτες!! :D
ακριβως τουτο περιμενω τζε εγω :D αλλα εννοιες εν γινεται να μεν εχουμε.... :!:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

angiec wrote:Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17

Αμα περάσετε τα 50 ?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οι 16-17 εν να θέλετε νηπιαγωγείο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

psarakas

Post by psarakas »

admin wrote:κάπωτε είμαστε 16 και ηθέλαμε να βιαστούμε να γινούμε 18 να βγάλουμε άδεια αυτοκινήτου και να απαλλαγούμε απο τα μαθήματα του σχολείου, μετά όταν γίναμε 18 θέλαμε να γίνοουμε 21 να τελειώσουμε τον στρατό και να βγάλουμε άδεια κυνηγίου, μετά όταν γίναμε 21 θέλαμε να γίνουμε 26 να τελειώσουμε τις σπουδές και να μπαίνουμε πιο έυκολα στα κλάπ. Σήμερα που περάσαμε και τα τριάντα ευχόμουν να ήμουν 16 άτε 17 ..............
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!
catch and release

sh@dow

Post by sh@dow »

Κάθε ηλικία έχει και την χάρη της. Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες και όταν κοιτάζεις μπροστά να βλέπεις μόνο ως το αύριο. :wink:
Caution: there’s something fishy about this fella…

Στάθης

Post by Στάθης »

sh@dow wrote: Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…

...η που έκανες. :shifty:

Πάντως μετά τα 18, τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα. :roll:
no whey no gain

sh@dow

Post by sh@dow »

Στάθης wrote:
sh@dow wrote: Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…

...η που έκανες. :shifty:

Πάντως μετά τα 18, τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα. :roll:
Άρκησα λλιο να ασχοληθώ με το ψάρεμα :lol: :lol:
Caution: there’s something fishy about this fella…

angiec

Post by angiec »

sh@dow wrote:Κάθε ηλικία έχει και την χάρη της. Φτάνει όταν κοιτάξεις πίσω να μην μετανιώσεις για πράγματα που δεν έκανες και όταν κοιτάζεις μπροστά να βλέπεις μόνο ως το αύριο. :wink:

Σοφός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post Reply

Return to “ANNTENA”