ναι ρε φιλουι αλλα επιασαν ? ποιος επιασε να μας πει........chrysanthos9 wrote:ΛΙΤΣΕΣ
ε αλλοπως εννα τα παρετισουμε ουλλα τζε εννα αρκεψουμε spinningchrysanthos9 wrote:ναι φιλε μου επιασαν πολλοι που το φορουμ τωρα να το δουν και θα σου απαντησουν
ρε φιλε εν είμαι καθόλου ειδικός αλλα μια διευκρίνιση:nikolasarkaka wrote:εχει κανενα που ψαρευκει spinning που την παραλια? αν εχει να μας βοηθησει λιο αν αξιζει να το χρησιμοποιουμε![]()
![]()
με αμμοSorkomanis wrote:ρε φιλε εν είμαι καθόλου ειδικός αλλα μια διευκρίνιση:nikolasarkaka wrote:εχει κανενα που ψαρευκει spinning που την παραλια? αν εχει να μας βοηθησει λιο αν αξιζει να το χρησιμοποιουμε![]()
![]()
![]()
παραλια εννοείς συγκεκριμένα που παραλια με άμμο (άσχετο το τι έχει μέσα στη θάλασσα), η παραλια εννοείς γενικά spinning που κάθε είδος ακτής
Στάθης wrote:
snap, παραμάνα.
Τη δένεις στο παράμαλο ή τη μάνα και αλλάζεις τεχνητό ανοίγοντας και κλείνοντας την.
φιλε μου συμφωνω 100% μαζι σου. παντα στο spinning εχεις εκεινο το ενδεχομενο να σου χτυπησει κατι πολλα μεγαλο και να εχεις μια εμπειρια αξεχαστη που εν σου προσφερουν τα αλλα ειδη ψαρεματος.γίωργος κυρίακου wrote:φίλε μου παρόλο που δεν είμαι ειδικός στο spinning (είμαι ακόμα άπειρος)![]()
αλλά τα λίγα ψάρια που έχω πίασει τα περρισότερα ήταν απο παραλία
και η θάλασσα μέσα έχει φύκια και λίγους βράχους, αλλά όπως είπα δεν είμαι ειδικός γι αυτό
περίμενε να σου απαντήσουν οι δυνατοί του spinning που έχουν την εμπειρία και την δυνατότητα να σε βοηθήσουν.![]()
αλλά εγω σου λέω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με το spinning γιατί είναι άλλη η χάρη .