Ψεύτικα ψαράκια(τεχνητά)
Ψεύτικα ψαράκια(τεχνητά)
τι ψαράκια να βάλω και τι μέγεθος για ψάρεμα σε λιμάνι και αν δεν πάσιν μακριά τι φταίει η μισίνα η το βάρος του "ψαρκου". το action του καλαμιού m εν 3-20 gr
Re: pseftika psarakia
Φίλε σε παρακαλώ γράφε ελληνικά ή αν μπορείς μετάφραζετε τα greeklish σε τούτο το site http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Τι μήκος καλάμι έχεις? Ούλλα πέζουν ρόλο για την απόσταση, το βάρος αλλά και το σχήμα του δωλώματος που ρίχνεις (αν είναι αεροδυναμικό και που εν το κέντρο βάρους του), το μήκος τζε το action του καλαμιού σε σχέση με το δόλωμα σου (p.x. για action 3-20 ίσως το καλύτερο βάρος να ήταν 10-12 γραμμάρια) τζε φυσικά ο τρόπος που ρίχνεις τζε ο αέρας.
Τι μήκος καλάμι έχεις? Ούλλα πέζουν ρόλο για την απόσταση, το βάρος αλλά και το σχήμα του δωλώματος που ρίχνεις (αν είναι αεροδυναμικό και που εν το κέντρο βάρους του), το μήκος τζε το action του καλαμιού σε σχέση με το δόλωμα σου (p.x. για action 3-20 ίσως το καλύτερο βάρος να ήταν 10-12 γραμμάρια) τζε φυσικά ο τρόπος που ρίχνεις τζε ο αέρας.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Re: Ψεύτικα ψαράκια(τεχνητά)
Το υψος του καλαμιου μου ειναι 2.40μ και η μισινα που χρησιμοποιω εν ειδικη για spinning .ειναι 150 μετρα αλλα το καρουλι δεν ειναι πληρως γεματο. ισως πρεπει να αλλαξω καρουλι και να βαλω ενα πιο μικρο.παντωσ οταν ριχνω η μισινα σταματα μερικες φορες.
ευχαριστω
ευχαριστω

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΕΝΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΙΣ ΜΙΣΙΝΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 0.25ΜΜ.
ΕΠΙΣΙΣ Η ΠΟΜΠΙΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΜΕΝΑ
ΓΕΜΑΤΗ. ΣΚΑΛΛΩΝΕΙ ΙΣΟΣ Ι ΜΙΣΙΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΧΑΝΗ Η Ι ΠΟΜΠΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΛΙΓΗ ΜΙΣΙΝΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟ 
ΕΠΙΣΙΣ Η ΠΟΜΠΙΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΜΕΝΑ

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- konstantinos kalogir
Μήπως σκαλώνει σου επειδή έκαμες κάποιο κόμπο για να ενώσεις περισσότερη μισίνα; Η έκαμε η μισίνα κάποιους κόμπους από μόνη της;
Για λιμάνι τι είδους ψαράκια είναι καλύτερα να βάζω ? Πάντως τα ψάρια της περιοχής είναι κυρίως λαβράκια και σφύρνες.Κυρίως η ώρες που ψαρεύω είναι πρωί προς μεσημέρι και απόγευμα προς νύχτα!!!
έχεις φίλο το καλύτερο ψαρά je ρωτάς στο forum ρε???
βάλε yo zuri (japan always know) red head 10ari να dis τι πράματα εν να πιαΐς!!

βάλε yo zuri (japan always know) red head 10ari να dis τι πράματα εν να πιαΐς!!
- AggelosLRK
red head μονο το δειλης απ'οτι ξερω
- largemouth
Εν σταθερη αξια τα redhead.Και νυχτα επιασα και ξημεροματα και καταμασημερο.Εν θεμα πιας εταιριας ειναι και πως το ψαρευεις.AggelosLRK wrote:red head μονο το δειλης απ'οτι ξερω
Waiting for the perfect storm
ρε παιθκιά...
έπιασα τζαι γώ ένα κόκκινόκκελο-άσπρο σώμα της ΣΑΚΑΙ ... που τον μαύρο(ήμουν τζιαμέ τζαι είπα να σύρω λία ευρώ)..επίσης έπισασ αλόνα που τζαμέ ασημομπλετί με βούλες...
όπως είπα, δεν είμαι ειδικός αλλά τούτο το κόκκινόκελο σακάι εν μου εφάνηκε πολλά σόι...άλλων εταιρειών γυαλίζει καλύτερα κτλ κτλ...μπορείν να μόνο στο μάτι μου που φαίνεται πιο καλό, αλλά κάτι μου λέει ότι τζαι το ψάρι εν να το προτιμήσει.... τι γνώμη έσιεται εσείς για τα ΣΑΚΑΙ (ρωτώ για να ξέρω αν θα ασχοληθώ να τα πάρω ποττέ μαζί μου ή να τα παραιτήσω καμιά γωνιά...)
εν μας κανούν τα χάλια μας , έπιασα τζαι το ραπάλα Σκίττερ ποπ σήμερα (το Mullet ) τζαι 20άρα γκορίλλα φλορο....
Στραβάρα μου

έπιασα τζαι γώ ένα κόκκινόκκελο-άσπρο σώμα της ΣΑΚΑΙ ... που τον μαύρο(ήμουν τζιαμέ τζαι είπα να σύρω λία ευρώ)..επίσης έπισασ αλόνα που τζαμέ ασημομπλετί με βούλες...
όπως είπα, δεν είμαι ειδικός αλλά τούτο το κόκκινόκελο σακάι εν μου εφάνηκε πολλά σόι...άλλων εταιρειών γυαλίζει καλύτερα κτλ κτλ...μπορείν να μόνο στο μάτι μου που φαίνεται πιο καλό, αλλά κάτι μου λέει ότι τζαι το ψάρι εν να το προτιμήσει.... τι γνώμη έσιεται εσείς για τα ΣΑΚΑΙ (ρωτώ για να ξέρω αν θα ασχοληθώ να τα πάρω ποττέ μαζί μου ή να τα παραιτήσω καμιά γωνιά...)
εν μας κανούν τα χάλια μας , έπιασα τζαι το ραπάλα Σκίττερ ποπ σήμερα (το Mullet ) τζαι 20άρα γκορίλλα φλορο....
Στραβάρα μου

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
no gorilla... 

sifu-nas wrote:no gorilla...
φτού...εθυκούμουν την ότι την ανάφεραν σε κάπιοα ποστ αλλά δεν εθυμούμουν αν την υποστήριξαν ή κατηγόρησαν....εν κατηγόρησαν μάλλον έννεν

ε..πέτε μου μιαν καλή μάρκα να πιάσω να ξιμπερτέφκω καλό εφόσον εν το κατέχω !!!! (να την φυλάξω για παράμαλλα , οξά να μεν την εμπιστεφτώ??? ....)
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Γιατι οχι gorilla??sifu-nas wrote:no gorilla...

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Giorko εγώ χρησιμοποιώ την 50lb ρε φίλε χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα ως τωρά. Εν ξέρω αν οι πιο λεπτές έχουν πρόβληματα.Giorkos wrote:sifu-nas wrote:no gorilla...
φτού...εθυκούμουν την ότι την ανάφεραν σε κάπιοα ποστ αλλά δεν εθυμούμουν αν την υποστήριξαν ή κατηγόρησαν....εν κατηγόρησαν μάλλον έννεν![]()
![]()
ε..πέτε μου μιαν καλή μάρκα να πιάσω να ξιμπερτέφκω καλό εφόσον εν το κατέχω !!!! (να την φυλάξω για παράμαλλα , οξά να μεν την εμπιστεφτώ??? ....)
Fishing... http://www.cyprusfaa.com