Ναι ρε, πιάσμε να μου πεις τελικά την ώρα θα μπορείς.stathis 1821 wrote:ε μαριε καλιμερα ρε φιλεεν ενταχι για αποψε?
Μα ακόμα να πάτε?!!!!MariosK wrote:Ναι ρε, πιάσμε να μου πεις τελικά την ώρα θα μπορείς.stathis 1821 wrote:ε μαριε καλιμερα ρε φιλεεν ενταχι για αποψε?
Γράψε με!admin wrote:Το Σάββατο δοκίμασα λίγο spinning απο το σκάφος σε κάποια ύπουλα σημεία, πολλά μινεράκια 10-15 εκ έτρεχαν πίσω απο το τεχνητό μου και άν και είδα και πιο μεγάλες φιγούρες κάτω απο το σκάφος δέν έπιασα τίποτα αλλά η όλη φάση μου θύμισε λίγο Αμερικάνικο bass fishing. Θα οργανώσουμε μια ομάδα ένα βράδυ να πάρω ακόμη 2 άτομα μαζί μου (περισσότερη στο φουσκωτό δέν μπορούν να ψαρέψουν) να πάμε σπιννινγκ για σφύρνες και καλαμάρια οι ενδιαφερώμενοι δώστε συμμετοχοί εάν είναι περισσότεροι απο 2 θα κάνω και δεύτερο γκρουπ
Μέσα!MariosK wrote:Γράψε με!admin wrote:Το Σάββατο δοκίμασα λίγο spinning απο το σκάφος σε κάποια ύπουλα σημεία, πολλά μινεράκια 10-15 εκ έτρεχαν πίσω απο το τεχνητό μου και άν και είδα και πιο μεγάλες φιγούρες κάτω απο το σκάφος δέν έπιασα τίποτα αλλά η όλη φάση μου θύμισε λίγο Αμερικάνικο bass fishing. Θα οργανώσουμε μια ομάδα ένα βράδυ να πάρω ακόμη 2 άτομα μαζί μου (περισσότερη στο φουσκωτό δέν μπορούν να ψαρέψουν) να πάμε σπιννινγκ για σφύρνες και καλαμάρια οι ενδιαφερώμενοι δώστε συμμετοχοί εάν είναι περισσότεροι απο 2 θα κάνω και δεύτερο γκρουπ
Έπιαες τον λόο που το στόμα μουapsavvas wrote:Αριστε νομιζω να ενικιασουμε ενα πλοιο να παμε ολοι μαζι στο τοπο
Αφού επελάναμεν τα εψές ρε άιστα να πνάσουν πόψεstathis 1821 wrote:ποψε ρε μαριε εν τουσ τιν χαριζο να παοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()