Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- chrysanthos9
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
πολλα ωραιος ο λουτσος σου Γρηγορη. Τι νυχτα τι χρωματα πρεπει να βαλουμε ψαρου8κια?
Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
δεν εχει σημασια οτι θελεις βαλεις,την μια νυχτα μου χτυπησε σε μαυρο και την αλλη σε ασημι σε μπλε σε ροζ σε φουξια,ολο τον καταλογο της peletico για τα χρωματα
ξεκολατε απο τα χρωματα

ξεκολατε απο τα χρωματα
φιλε χρυσανθε, την νυχτα δεν πιστευω οτι κανουν διαφορα τα χρωματα, διοτι μεσα στο σκοταδι ολα φαινονται το ιδιο... μου κτυπησαν κοκκινο,πρασινο, λιλα, μαυρο, ασπρο, κιτρινο, μπλε και αχρωμο διαφανες....
Esox Lucius
οπως ειπε και ο αγγελος ξεκολατε που τα χρωματα... απλα να εχεις 'ποικιλια' χρωματων για να ομορφιζει το tacklebox σου
, και το ποιο σημαντικο ΑΠΟΧΗ!! παλε εμπηκα μες τη θαλασσα και εβραχηκα ωστε να την πιασω με τα χερια μου τη σφυρνα

Esox Lucius
-
μεχρι τι ώρα να ψαρευκω τους λούτσους ???
ψαρεύκω τους 4-7 το απόγευμα εκαλα?

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
- AggelosLRK
καλα ειναι και μεχρι το πρωι χτυπανεγίωργος κυρίακου wrote:μεχρι τι ώρα να ψαρευκω τους λούτσους ???![]()
- AggelosLRK
Η ο λουτσος ειναι μεγαλος ή τα καθαρματα ειναι μικρα..
μαλλον το δευτερο..αλλα τι να κανω παντα πιανονται απο το στομαχι σε τεχνητο 14εκ παρακαλω..

μπραβο φιλε, ετσι να φαινετε ποικιλια στο φορουμ, εγω ακομα κουλλιαζω σπιτι... να πιω το φραπε μου και να δοσω την βολτα μου
Esox Lucius
-

ενα παώ και εγω σήμερα και μακάρι να αρπάξω κανένα λούτσο

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
- AggelosLRK
Εχασες τις λιτσες παντως σημερα..ξαναπηγα απο τις 10 μεχρι τις 1 και μου χτυπησε μια ουτε σε surface ουτε σε minnow.Αυριο θα παω απο το πρωι μπας και γινει τπτ καλο

δηλαδή για λούτσους πρέπει να χρησιμοποιούμε 10-15cm ψαρουθκια?
ωραία ψάρια Άγγελε, μπράβο!! Είμουν και εγώ λάρνακα για σπιν σήμερα αλλά τίποταAggelosLRK wrote:Η ο λουτσος ειναι μεγαλος ή τα καθαρματα ειναι μικρα..μαλλον το δευτερο..αλλα τι να κανω παντα πιανονται απο το στομαχι σε τεχνητο 14εκ παρακαλω..

-
Είμουν για δούλεία στο ζύγι σήμερα και έκαμα λίο σπίνννινγκ στα πεταχτά ... εφάνηκεν μια λίτσα ξαφνικά ,έκαμεν πανικό με κάτι κέφαλους ,αμέσως μετά αστόχησε στο lure μου και τζίνον ήταν ... ακολούθησε απόλυτη ησυχίαAggelosLRK wrote:Εχασες τις λιτσες παντως σημερα..ξαναπηγα απο τις 10 μεχρι τις 1 και μου χτυπησε μια ουτε σε surface ουτε σε minnow.Αυριο θα παω απο το πρωι μπας και γινει τπτ καλο
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- plenom'metatopsarem?
Γεια σου ρε Άγγελος!!!AggelosLRK wrote:Η ο λουτσος ειναι μεγαλος ή τα καθαρματα ειναι μικρα..μαλλον το δευτερο..αλλα τι να κανω παντα πιανονται απο το στομαχι σε τεχνητο 14εκ παρακαλω..