Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
LOL
εν καλα που λαλουν οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.. εχει 1 μηνα σχεδον να βρεξω τα ψαρουθκια μου, γρρ πρεπει να παω να παρω τη δοση μου
εν καλα που λαλουν οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.. εχει 1 μηνα σχεδον να βρεξω τα ψαρουθκια μου, γρρ πρεπει να παω να παρω τη δοση μου
Esox Lucius
Έτω που πάει ο γόνοςAggelosLRK wrote:επιααμε και εμεις 1 καλαμαρι και ειχε μια λιτσουα στο στομαχι του πφφφ

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Επήα εψές και έδωσα μαθήματα του Γιώρκου!
Αποτέλεσμα 1 λούτσος γύρω στα 350 - 450γρ!
Μπορεί για τους πιο παλιούς στο άθλημα αν είναι μικρός αλλά επείδη ήταν ο πρώτος μου σε spinning εν τον έβαλα πίσω και γιατί είσιεν εννα παππού που άπλωνε δίκτυα! Αν τοn άφηνα ήταν αν τον πιάσουν τα δίκτυα του!
Τα συμπεράσματα είναι δύο:
1. Ο Τρυφωνής δεν είπε ψέματα (πιάνουν τα ψαρούδκια του φσφσφσφσ χούι έτσι έκαμε ρε Τρυφωνά πάνω στο ψεύτικο το ψαρούι)
2. Γιώρκο ένας εν ο Champion στο Spinning

Μπορεί για τους πιο παλιούς στο άθλημα αν είναι μικρός αλλά επείδη ήταν ο πρώτος μου σε spinning εν τον έβαλα πίσω και γιατί είσιεν εννα παππού που άπλωνε δίκτυα! Αν τοn άφηνα ήταν αν τον πιάσουν τα δίκτυα του!
1. Ο Τρυφωνής δεν είπε ψέματα (πιάνουν τα ψαρούδκια του φσφσφσφσ χούι έτσι έκαμε ρε Τρυφωνά πάνω στο ψεύτικο το ψαρούι)

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
εκαματε δυνατο team ποτζι λαρνακα μερκες.. μπραβο κοπελλια!
Esox Lucius
πιο λάρνακα ρε! τουτοι εν λευκοσία wannabees
ε ΠΤΩΧΕ!!! Εσφυρησε σου καμιά ρε??
Μπραβο Πτωχε μου παμε για πιο μεγαλα θηραματα

Μπραβο Πτωχε μου παμε για πιο μεγαλα θηραματα

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
gptochos wrote:Επήα εψές και έδωσα μαθήματα του Γιώρκου!Αποτέλεσμα 1 λούτσος γύρω στα 350 - 450γρ!
1. Ο Τρυφωνής δεν είπε ψέματα (πιάνουν τα ψαρούδκια του φσφσφσφσ χούι έτσι έκαμε ρε Τρυφωνά πάνω στο ψεύτικο το ψαρούι)![]()
όι πτωχέ...το συμπέρασμα εν ένα και μόνο....
Ποττέ ξανά μαζί σου ψάρεμα

τζαί είπα του τζιόλας....εφαντάστις να πιάεις τζαι ψάρι τζιόλας...... καλά να μας κάμεις

Υ.Γ (έντιτ) ....εν να σε ξαναπάρω ενόμισες ????

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Αφού δεν μπορείς δίχα μου ρε Γιώρκο! Ποιον άλλον θα περιπαίζεις?Giorkos wrote:όι πτωχέ...το συμπέρασμα εν ένα και μόνο....
Ποττέ ξανά μαζί σου ψάρεμα![]()
![]()
![]()
τζαί είπα του τζιόλας....εφαντάστις να πιάεις τζαι ψάρι τζιόλας...... καλά να μας κάμεις![]()
![]()
Υ.Γ (έντιτ) ....εν να σε ξαναπάρω ενόμισες ????

Ρε Τρύφωνα έκαμεν

- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:42 pm, edited 1 time in total.
Μα που θηρίο ρε Άγγελε! Εν θωρείς ναμπου γίνεται! Εσασε λίο ο καιρός και εξεκινήσαν και ζώνουν δίκτυα στις ακτές αβέρτα!
Που να αφήκουν ψάρι! Αλλά και πάλε η συζήτηση που είχαμε με το Γιώρκο προκτές.
Είδαμε το γερούι και εζωνε τα δίκτυα (BTW είχε και δημένο το τροχό με τα δίκτυα πάνω στο λαίμό του ο άτιμος
) και η κοτσιακαρούα του απ έξω μέσα στη διπλοκαμπίνα και επερίμενε, εν το κάμνει η καρδκιά σου να τον καρφώσεις! Επηάμε και εμείς παρακάτω να μεν τον έχουμε μέσα στα πόδκια μας!
Που να αφήκουν ψάρι! Αλλά και πάλε η συζήτηση που είχαμε με το Γιώρκο προκτές.
Είδαμε το γερούι και εζωνε τα δίκτυα (BTW είχε και δημένο το τροχό με τα δίκτυα πάνω στο λαίμό του ο άτιμος

- AggelosLRK
.
Οππας εξηάσαμε την Μ. Εβδομάδα! Κατίσιη μας Ψαροτούφεκο το πρωί ή Jigging (αν μας το επιτρέπει ο καιρός) το πρωί και το απόγευμα προς σούρουππο Spinning
Εννα μας πολογιάσει η γαιναίκα!
ΠΟΜΠΑ

Εννα μας πολογιάσει η γαιναίκα!
ΠΟΜΠΑ

- AggelosLRK
.
Eν που Λαρνακα που είμαστε! Επόμενη φορά θα μιλήσουμε να πάμε παρέα
για τους φιλους του spinning... οι μενουν μεταξυ καβο γκρεγκο και καππαρι να πιασουν τις καλαμαριερες τους και να πασιν τωρααααα ψαρεμα!!!
Esox Lucius
Greg wrote:για τους φιλους του spinning... οι μενουν μεταξυ καβο γκρεγκο και καππαρι να πιασουν τις καλαμαριερες τους και να πασιν τωρααααα ψαρεμα!!!