Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
-
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
αα ε καλα που λαλεί ο Αγγελος
επιασα και μια την Κυριακή ακριβώς πας την μούττι του ακάμα ... πολλή η μάχη αλλά έχασα την ... το ανάμιση μέχρι 2 κιλα είχεν τα
επιασα και μια την Κυριακή ακριβώς πας την μούττι του ακάμα ... πολλή η μάχη αλλά έχασα την ... το ανάμιση μέχρι 2 κιλα είχεν τα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
επιασεν σε εννοεις ρε πετρη
εχω μιαν υποψια οτι ειναι το ειδος της ερυρας...flat needlefish.. αλλα αν δεν πιασουμε δεν θα ξερουμε.. αυριο πρωι μετα το νυχτερι θα ξαναπροσπαθησω για 4η-5η φορα.. Ποιο αφηνιασμενα ψαρκα εν εξαναδα παντως

εχω μιαν υποψια οτι ειναι το ειδος της ερυρας...flat needlefish.. αλλα αν δεν πιασουμε δεν θα ξερουμε.. αυριο πρωι μετα το νυχτερι θα ξαναπροσπαθησω για 4η-5η φορα.. Ποιο αφηνιασμενα ψαρκα εν εξαναδα παντως
Esox Lucius
τουλάχιστον απολαυσες την μάχη
Κοπελια καμετε καμια εισηγηση για τεχνητα για λιστες...να πιαμε και μεις καμια να χαρουμε την μαχη...
I d rather be fishing!!!
-
Sili δοκίμασε με ζωτανή μελάνα ... στις περιοχές σουSiliS wrote:Κοπελια καμετε καμια εισηγηση για τεχνητα για λιστες...να πιαμε και μεις καμια να χαρουμε την μαχη...

- chrysanthos9
εγω επιασα βελονιδα το Σαββατο σε ζωντανη μελανουα και εκοψεν μου τα αλλα εν ηταν πολλα δυνατη και ουτε εκαμνε αλματα μεγαλα
Rememper always someone waiting for you at home
ψαρεμα με ψευτικο 1/10/09 απο τις 3μιση το πρωι μεχρι τις 12 misi το μεσιμερι (εσπασα ρεκορ βλαγκας!)... 5 περκες, 3παπανικολιες, 3 σπαροι!! και 1 μινερι..
Esox Lucius
-
Σπίννινγ απο βάρκα για ακκανομούτες κοντα σε σημαδούρα στα ανοικτα της Λεμεσού
Αρχικά εβουρούσαν το jig αλλά εν εμουνταρίσκαν
ετσι εξεδίπλοσα το καλαμί μου για σπίννινγ και εξεκίνησα ... με 3 minnows τίποτε ... ουτε να συγκινηθούν ..λες και έσυρνα τους σ..τα
είπα να συνεχίσω με topwater lures ... με το πρώτο μάζεμα έγινε πανικός ... επιθέσεις απανωτές ...αλλά ΑΣΤΟΧΕΣ ... 2 βολές με το κάθε τεχνητό και εγινουνταν καχύποτοί ... αλλά με κάθε αλλαγή η μάχη αναζοπιρόνετουν
θέαμα πολλή αλλά ακκανομούτας γιοκ ... συνέχια με jigging αλλά τίποτε
Στην επιστροφή εσυρά ενα castmaster πάνω και εκινηθήκαμε με 8 knots ... το lure εκαμεν πηδίματα που την ταχύτητα και στα 3 λεπτά σφίριμα η μηχανή σταμάτημα της βάρκας και αμέσως μετά ... το 30lb νήμα εκόπηκε όπως την κλωστή
επιστροφή παπαγάλος
Αρχικά εβουρούσαν το jig αλλά εν εμουνταρίσκαν
ετσι εξεδίπλοσα το καλαμί μου για σπίννινγ και εξεκίνησα ... με 3 minnows τίποτε ... ουτε να συγκινηθούν ..λες και έσυρνα τους σ..τα
είπα να συνεχίσω με topwater lures ... με το πρώτο μάζεμα έγινε πανικός ... επιθέσεις απανωτές ...αλλά ΑΣΤΟΧΕΣ ... 2 βολές με το κάθε τεχνητό και εγινουνταν καχύποτοί ... αλλά με κάθε αλλαγή η μάχη αναζοπιρόνετουν

Στην επιστροφή εσυρά ενα castmaster πάνω και εκινηθήκαμε με 8 knots ... το lure εκαμεν πηδίματα που την ταχύτητα και στα 3 λεπτά σφίριμα η μηχανή σταμάτημα της βάρκας και αμέσως μετά ... το 30lb νήμα εκόπηκε όπως την κλωστή
επιστροφή παπαγάλος

- AggelosLRK
b
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:20 pm, edited 1 time in total.
-
Μπράβο Αγγελος
το θράψαλο ε μέλι πάντος

το θράψαλο ε μέλι πάντος
- AggelosLRK
b
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:20 pm, edited 1 time in total.
- sea-hunter
κατι παει χ με εμενα αλλα εν μπορω να το ανακαλυψω...επια τοσεσ φορες κ ψαρι ουτε για δειγμα τι μπορει να φταιει????
Keep Walking...Keep Fishing!!
-
πολλά απλά τα πράματα ...εν έχειsea-hunter wrote:κατι παει χ με εμενα αλλα εν μπορω να το ανακαλυψω...επια τοσεσ φορες κ ψαρι ουτε για δειγμα τι μπορει να φταιει????
πρεπει να το πιέσεις πολλά το πράμα για να φκάλει λάδι
- largemouth
Εμεις κατι εκαμαμεν σημερα.Α ρε Greg?
Waiting for the perfect storm
-
Ούλλο γρύφους είσαι ρε Μαρτίνο