Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

AggelosLRK

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by AggelosLRK »

o
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:18 pm, edited 1 time in total.

Giorkos

Post by Giorkos »

Someone wrote:Έννα λεπτό γιατί εσυγχίσετε με:

Ήσιε βίλλους (πούτσους;;) της θάλασσας, ή πούττους της θάλασσας;

Άμμα λαλείτε βίλλους εννοείτε το "ολοθούριο";

Πούττους της θάλασσας πάντως σε μή "ανθρώπινη μορφή" εν εξανάκουσα.

Μίλα καθαρά ρε Γιώρκο, έν τζιαι εν αντροπή!
:lol:
του θυληκού γένους ρε φίλε...δεν το έγραψαν φουλ γιατί απότι είδα στο φόρουμ γράφουν και κοπέλλες και εν λίο αντροπή :oops:

εμείς έτσι τα λαλούμε...
αύριο πρωί πρωί εν να δώκω τον γυρό μου...εγλύκανα :lol: :lol: :lol: :wink:

Image
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Giorkos

Post by Giorkos »

επήα τζαι σήμερα (έστω για πολύ λίγο) αλά κάτι επήε να γίνει...

ένα λαβράτζι γύρω στα 30 εκ. εγύρησε μούττη του Γιο-ζούρι...εδίστασε..εν άκκασε τζαι μάλλον ο δισταγμός του ήταν , εφόσον το εθώρουν γιατί ήταν πολλά κοντά σους βράχους, είδε με τζαι τζίνο....εκρύφτηκα μετά μες τους βράχους σαν τον κομάντο αλλά τίποτε...

μετά είδα κάτι τσιπούρες...εσαντανώθηκε τζαι το νήμα...έκοψατο...επετάχτηκα έσο, έβαλα ένα φελλό και αγκίστρι σε μισίνα ένα δόλομα μεστο ποτσούιν που αγόρασα πέρσι που την 1η έκθεση αλιείας :mrgreen: ..έδισα τα στο νήμα τζαι τελικά έπια μια τσιπούρα ....

το πρώτο μου κανονικό C & R :shhh: ( αν αγνοήσεις ότι η τσιπούρα έμεινε ανάσιελα για λίο ....μετά έφερεν το νου της :doh: )

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Giorkos wrote:επήα τζαι σήμερα (έστω για πολύ λίγο) αλά κάτι επήε να γίνει...

ένα λαβράτζι γύρω στα 30 εκ. εγύρησε μούττη του Γιο-ζούρι...εδίστασε..εν άκκασε τζαι μάλλον ο δισταγμός του ήταν , εφόσον το εθώρουν γιατί ήταν πολλά κοντά σους βράχους, είδε με τζαι τζίνο....εκρύφτηκα μετά μες τους βράχους σαν τον κομάντο αλλά τίποτε...

μετά είδα κάτι τσιπούρες...εσαντανώθηκε τζαι το νήμα...έκοψατο...επετάχτηκα έσο, έβαλα ένα φελλό και αγκίστρι σε μισίνα ένα δόλομα μεστο ποτσούιν που αγόρασα πέρσι που την 1η έκθεση αλιείας :mrgreen: ..έδισα τα στο νήμα τζαι τελικά έπια μια τσιπούρα ....

το πρώτο μου κανονικό C & R :shhh: ( αν αγνοήσεις ότι η τσιπούρα έμεινε ανάσιελα για λίο ....μετά έφερεν το νου της :doh: )
Είχε απώλειες κανένα ιχθυοτροφείο...;; Τι μέγεθος η τσιπουρίτσα ρε φίλε;

Giorkos

Post by Giorkos »

konstantinos kalogir wrote: Είχε απώλειες κανένα ιχθυοτροφείο...;; Τι μέγεθος η τσιπουρίτσα ρε φίλε;
kostantino,

εν ξέρω αν είχε απώλειες κανένα ιχθυοτροφείο...η τσιπούρες ήταν 3-4 τζαι εμφανίζουνταν που τζαι που...

ενόμισα ότι ήταν να τσιπώσουν πάστο δόλομα σαν τες 'αρκοπάλαβες' όπως εκάμαν άλλες φορές που εσυνάντησα....

τούτες ήταν 'καχύποπτες' (δηλ΄. εν ήταν τέλοια μαννές :wink: ) αλλά τελικά η μια ελιμπήστηκε να φάει....σίουρα δεν ήταν άγριες ...

η φωτό εν χάλια γιατί εν που βίτεο του μοπαιλ

εντιτ: το σημαντικό είναι ότι ενώ σε άλλες περιπτώσεις (πιο παλιά) τούτο το ψάρι ήταν να το κρατήσω τζαι να το ταίσω του ξάδερφου μου :whistle: :whistle: :whistle:

αλλά επηρεάσαν με τα κοπέλλια που το σάιτ τζαι επάθαμε τον 'χαττάν' ...C&R !!!! έσιη τζαι τζίνο την 'μαγεία' του :clap:

konstantinos kalogir

Εν η αλήθεια ότι εν φαίνεται καλά το μέγεθος της αλλά εν πείραζει... Βασικά εν να μας πελλάνουν οι τσιπούρες, ακόμα και πάνω στο πιο σκάρτο δόλωμα μπορεί να μουντάρουν, ενώ άλλες μέρες χαβιάρι να τους σερβίρεις εν να πέξουν πελλό...! Πάντως για να την πιάσεις ενώ την έβλεπες, μάλλον σκαστή θα ήταν. Αν δεν κάμνω λάθος είχες πάνω νήμα αντί για μισίνα..;

Giorkos

Post by Giorkos »

konstantinos kalogir wrote:Εν η αλήθεια ότι εν φαίνεται καλά το μέγεθος της αλλά εν πείραζει... Βασικά εν να μας πελλάνουν οι τσιπούρες, ακόμα και πάνω στο πιο σκάρτο δόλωμα μπορεί να μουντάρουν, ενώ άλλες μέρες χαβιάρι να τους σερβίρεις εν να πέξουν πελλό...! Πάντως για να την πιάσεις ενώ την έβλεπες, μάλλον σκαστή θα ήταν. Αν δεν κάμνω λάθος είχες πάνω νήμα αντί για μισίνα..;
:wink: ...εν ήταν 'ψιντρούα' :snooty: εν φαίνεται καλά πας την φωτό :oops:
όταν ετσίπησε λίο πολλά είμαστανχ χωσμένοι στους βράχους....αλλά δεν τίθεται θέμα...ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ σκαστή γιατί το χρώμα της ήταν πολλά 'ξεθωρκασμένο' και η υφή της 'μάππα' ....

το καρούλι είχε νήμα...αλλά επίντοσα στο τέλος 1.5 μέτρο μισίνα στην οποία έβαλα φελλό και το αγκίστρι !!!

konstantinos kalogir

Α μάλιστα, έτσι εξηγείται, γιατί σε νήμα με καθαρά νερά ούτε γύλο εν πιάνεις, πόσο μάλλον τσιπούρα....! :D

stylgeo

Post by stylgeo »

Ε παιθκιά, μιαν ερώτηση για τα ψαρούθκια. Βλέπω πως οι παραπάνω χρησιμοποιείτε ψαράκια Yo-zuri και Rapala. Εγώ έν εκατάλαβα ακόμα την ανάγκη να χρησιμοποιώ "μάρκες" στο σπίννιγκ, που τη στιγμή που τα "αμαρκέ" ψαράκια κάμνουν εξαιρετική δουλειά. Δηλαδή, εγώ παραγγέλλω που το Ίντερνετ, και μου στοιχίζουν 1 ευρό το ένα αντί 8 ευρό. Και επειδή εν φτηνά έν σε χαλά να πειραματιστείς. Δηλαδή έχω σπίτι μου μια κάσια γεμάτη ψαράκια στυλ ραπάλα, όλων των χρωμάτων και μεγεθών, δίσπαστα, τρίσπαστα, ποππερς, με φτεράκια. Και στον πειραματισμό εκατέληξα σε 1-2 μάρκες "αμαρκέ" που μπορώ να πω πως η ποιότητα τους είναι απαράλλακτη με τα πολύ πιο ακριβά που βρίσκουμε στην αγορά.
Η αλήθεια είναι πως στους πειραματισμούς μου ήβρα και αρκετά που εν ήταν η ποιότητα που ήθελα, ασπούμε τα αγκίστρια τους δεν ήταν αρκετά μυτερά και εθέλαν αλλαγή (για μένα είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό τα αγκίστρια να είναι έτρα μυτερά), ένα άλλο ποππερ που μου είχε αρέσει αλλα εκτύπησα 2 φορές βράχο και μετά εβούλιαζε, και κάποια που αν και εδώσαν μου ψάρια, εν μου άρεσεν και ιδιέταιρα ο τρόπος που εκολυμπούσαν. Εδοκίμασα και που τις ακριβές μάρκες, όταν είχα αρχίσει σπίννιγκ επίεννα σε μαγαζιά και αγόραζα, αλλά είμαι φοιτητής και το κόστος ήταν μεγάλο για μένα, έτσι έπρεπε να συμβιβάζουμουν με 2-3 ψαράκια. Ενώ τωρά έχω τεράστια γκάμα και μπορώ να δοκιμάζω διάφορα κάθε φορά που πάω ψάρεμα για να δώ τι θέλουν εκείνη τη μέρα, και μου δίνουν τις ίδιες επιτυχίες με τα πιο ακριβα. Και εν σημαντικό να έχεις ποικιλία, κυρίως στους φράκτες με τα λαυράκια, αλλά και στη θάλασσα.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Giorkos wrote:
konstantinos kalogir wrote:
εντιτ: το σημαντικό είναι ότι ενώ σε άλλες περιπτώσεις (πιο παλιά) τούτο το ψάρι ήταν να το κρατήσω τζαι να το ταίσω του ξάδερφου μου :whistle: :whistle: :whistle:

αλλά επηρεάσαν με τα κοπέλλια που το σάιτ τζαι επάθαμε τον 'χαττάν' ...C&R !!!! έσιη τζαι τζίνο την 'μαγεία' του :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

stylgeo wrote:Ε παιθκιά, μιαν ερώτηση για τα ψαρούθκια. Βλέπω πως οι παραπάνω χρησιμοποιείτε ψαράκια Yo-zuri και Rapala. Εγώ έν εκατάλαβα ακόμα την ανάγκη να χρησιμοποιώ "μάρκες" στο σπίννιγκ, που τη στιγμή που τα "αμαρκέ" ψαράκια κάμνουν εξαιρετική δουλειά. Δηλαδή, εγώ παραγγέλλω που το Ίντερνετ, και μου στοιχίζουν 1 ευρό το ένα αντί 8 ευρό. Και επειδή εν φτηνά έν σε χαλά να πειραματιστείς. Δηλαδή έχω σπίτι μου μια κάσια γεμάτη ψαράκια στυλ ραπάλα, όλων των χρωμάτων και μεγεθών, δίσπαστα, τρίσπαστα, ποππερς, με φτεράκια. Και στον πειραματισμό εκατέληξα σε 1-2 μάρκες "αμαρκέ" που μπορώ να πω πως η ποιότητα τους είναι απαράλλακτη με τα πολύ πιο ακριβά που βρίσκουμε στην αγορά.
Η αλήθεια είναι πως στους πειραματισμούς μου ήβρα και αρκετά που εν ήταν η ποιότητα που ήθελα, ασπούμε τα αγκίστρια τους δεν ήταν αρκετά μυτερά και εθέλαν αλλαγή (για μένα είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό τα αγκίστρια να είναι έτρα μυτερά), ένα άλλο ποππερ που μου είχε αρέσει αλλα εκτύπησα 2 φορές βράχο και μετά εβούλιαζε, και κάποια που αν και εδώσαν μου ψάρια, εν μου άρεσεν και ιδιέταιρα ο τρόπος που εκολυμπούσαν. Εδοκίμασα και που τις ακριβές μάρκες, όταν είχα αρχίσει σπίννιγκ επίεννα σε μαγαζιά και αγόραζα, αλλά είμαι φοιτητής και το κόστος ήταν μεγάλο για μένα, έτσι έπρεπε να συμβιβάζουμουν με 2-3 ψαράκια. Ενώ τωρά έχω τεράστια γκάμα και μπορώ να δοκιμάζω διάφορα κάθε φορά που πάω ψάρεμα για να δώ τι θέλουν εκείνη τη μέρα, και μου δίνουν τις ίδιες επιτυχίες με τα πιο ακριβα. Και εν σημαντικό να έχεις ποικιλία, κυρίως στους φράκτες με τα λαυράκια, αλλά και στη θάλασσα.
Και ναι και όχι. Υπάρχουν φίλε πολλές περιπτώσεις που η μάρκα παίζει ρόλο, ειδικά στον τομέα ποιότητα και απόδοση. Αυτό είναι αποδεδειγμένο πέρα για πέρα, αλλά: Υπάρχουν και φορές που πληρώνεις όνομα φίρμας και παίρνεις κάτι που δεν αξίζει τελικά ούτε σεντ. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και πειραματισμός...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

theodoulos

Post by theodoulos »

stylgeo wrote:Δηλαδή, εγώ παραγγέλλω που το Ίντερνετ, και μου στοιχίζουν 1 ευρό το ένα αντί 8 ευρό.
απο που ψωνιζεις;;; e-bay;;;

stylgeo

Post by stylgeo »

Ναι, είμαι στην Αγγλία έτσι εν και το ντελίβερυ φτηνό για μένα, αλλά έτυχε και επαράγγειλα και που Χογκ Κογκ και ήρταν σε μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως ήβρα ένα πωλητή που το ΧΚ που πουλά τρομερής ποιότητας ψαράκια, και αν τα παραγγείλεις bulk, δηλαδή τουλάχιστο 10 ψαράκια, δεν σου στοιχίζει παραπάνω από 1 στερλίνα το ένα, μαζί με το κόστος του shipping.
Μεν το πάρεις πως το προτείνο το συγκεκριμένο επειδή εν θυμούμαι αν έτυχε να δοκιμάσω τούντα ψαράκια, αλλά πχ τούτο http://cgi.ebay.co.uk/12-Pcs-Japan-Colo ... 3:1|294:50 εν μετά που ένα πολλά γλίορο search, και σου στοιχίζει μια στερλίνα το ένα. Επειδή έχει που το καλοκαίρι να αγοράσω εν βρίσκω τους πωλητές που χρησιμοποιώ, αλλά έχω τες μάρκες στην Κύπρο και βρίσκω τους εύκολα.
Ναί εν αλήθεια πως παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα, και ναι, κάποια που αγόρασα εν είμουν και πολύ ευχαριστημένος, γι'αυτό κατέληξα σε 2 μάρκες φτηνές, αλλά πολλά καλής ποιότητας. Απλά επειδή έχει σχεδόν που τον Σεπτέμβρη να πάω ψάρεμα εν θυμούμαι ποιες :doh: Όταν πάω Κύπρο το καλοκαίρι να βάλω φώτος, και που ψάρια και που τα ψαράκια, τιμές, τον πωλητή, για να γλιτώσου όσοι θέλουν τον πειραματισμό. Αλλά όπως είπα, εν ήταν ακριβός ο συγκεκριμένος πειραματισμός, επειδή εν καμπόσο φτηνά ούτως ή άλλως.

theodoulos

Post by theodoulos »

Να ωραια παραμαλλα με bait clip

Post Reply

Return to “SPINNING”