κοπέλλια,
επήα σήμερα περίπατο...που τον ναυτικό όμιλο ως το Λένιος...επερπάτουν τζαι έσυρνα που τζαι που (σπίννιγκ)
εθκιάβασα σε πιο παλιό ποστ για το Yo-Zuri Crystal minnow τζαι έπιασα ένα ποτζίνο...αλλά εξέχασα να το πάρω μαζί μου...επήρα το magic swimmer tis SEBILE kai δύο άλλα που αγόρασα που τον Μαύρο(ΣΑΚΑΙ μάρκα το ένα τζίνο με την κόκκινη κεφαλή και άσπρο σώμα (έχει και λία glitter πάνω του, και το άλλο εν άσπρη κοιλιά μαύρη ράσιη μπλε πλευρά με μαύρες κουκκίδες...εν πολλοκαταλάβω αλλά τελικά εψάρεφκα μόνο με το ματζικ σουιμμερ....
εν το μεταξύ πριν λίο, έψαξα τζαι ήβρα αλο κάνα θκυο ψαρούθκια που είχα...
ένα ΡΑΠΑΛΑ Ρατλιν sinking (2 ίντζεσ) (PNR-5 γράφει το κουτί original finnish minnow) en κοντό τζαι παχουλό...
ένα Rob Gaden classic F18 Mini +6 (67b Tiger)
έχω τζαι κάνα θκυο κουταλούθκια (άλλα με φτερούθκια, με 'σιδερένια' κεφαλή )
που τα πιο πάνω, ποια να χρησιμοποιήσω πιο συχνά... ποια εν η γνώμη σας...το μόνο που ξέρω είναι ότι άκουσα πολλά καλά λόγια για το κρύσταλ μίννοου του ΓιοΖούρι τζαι το κάτζικ σουίμμερ....
Cybasser εν οι γειτονιές σου τούτες...τι προτιμούν τα ψάρκα τζαμαί....
Υ.Γ:1. εν η πρώτη φορά που πάω στην νέα μου γειτονιά...και θα ξαναπάω... αν και πρωτάρης στο σπίννιγκ, επέρασα πολλά ωραία... ΡΗΛΑΞ !!!!!
2. ούλλοι οι γέροι που κάμνουν περίπατο στην παραλία εφκάλαν με πελλό....είπαν μου να παω τζαμε πουν οι πετρούες τζαι εν να πιάσω....
3. είχε αρκετούς π...ττο..ς της θάλασσας πάστο άμμο που εχτύπαν το κύμα...ήταν ζωντανοί γιατί εβρέχουντον από τη θάλασασ ακόμα...έσυρα καμιά 15αρκά μέσα....έτο...έκαμα το κατς εντ ριλίζ
τα ψάρκα εν τούτα: